Eindejaarsactie met indrukwekkende prijzenpot van bijna 6.000 euro

Gemeente Wingene en Unizo Wingene-Zwevezele kondigen opnieuw hun eindejaarsactie aan. De actie loopt gedurende de maand december. Er vallen mooie prijzen te winnen.

“Met een recordaantal van 66 deelnemende handels- en horecazaken en een indrukwekkende prijzenpot van bijna 6.000 euro, staat deze actie garant voor een sprankelend einde van het jaar”, weet schepen van Lokale Economie Ann Mesure (CD&V). “Deze actie is een viering van onze lokale ondernemers, hun inzet en toewijding. De kracht van de samenwerking tussen Unizo en de gemeente is van onschatbare waarde gebleken.”

Stempels verzamelen

“Wij investeren gezamenlijk in het promotiemateriaal en de prijzenpot om een bloeiende lokale econome te bevorderen”, vult Nathalie Bauwens aan die voorzitter is bij Unizo Wingene-Zwevezele. De eindejaarsactie loopt gedurende de maand december. Klanten ontvangen een stempel bij elke aankoop in een deelnemende handels- of horecazaak. Bij het verzamelen van vier stempels, afkomstig van vier verschillende handelaars, maken klanten kans op prachtige prijzen. “Het verzamelen van stempelkaarten verhoogt de kans om te winnen”, weet Nathalie. “Klanten kunnen zoveel stempelkaarten verzamelen als ze willen om hun kans op prijs te vergroten.”

Volle stempelkaarten kunnen ingediend worden tot en met 6 januari in de speciale eindejaarsboxen bij alle deelnemende handelaars. De prijzenpot bestaat uit Wingenebonnen die bij alle deelnemende handelaars besteed kunnen worden. De trekking van de winnaars staat gepland op 12 januari 2024. Meer info kan je vinden op www.wingene.be/eindejaarsactie.

The post Eindejaarsactie met indrukwekkende prijzenpot van bijna 6.000 euro is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

“Voor dit kind is er niets. Daar kan ik niet mee leven”: Jules (11) is gezond en wel, toch moet hij naar het ziekenhuis

In de provincie Oost-Vlaanderen dreigt een jongen van elf deze week in het ziekenhuis te belanden, omdat er geen crisisopvang voor hem wordt gevonden. Jules* is nochtans gezond, maar nergens anders is er plaats voor hem. Niet in een jeugdvoorziening, niet bij een pleeggezin. En het ergste: zoals Jules waren er vorig jaar 744 kinderen. “We geven asielzoekers bed, bad

Lees meer »

Cultuurcentrum De Schakel en Cultuurcafé in Waregem openen officieel de deuren: “Fenomenaal, hier kunnen we onze ambitie verder uitbouwen”

Na een lange renovatie werd cc De Schakel vrijdagavond feestelijk geopend. Het cultuurcentrum werd na de sloop van de voormalige bibliotheek een pak uitgebreid. Het team van De Schakel kijkt enthousiast uit naar het komende seizoen. “Hier kunnen we onze ambitie verder uitbouwen”, klinkt het. Ook het gloednieuwe Cultuurcafé springt in het oog en is vanaf vandaag elke dag geopend.<br

Lees meer »

Ondanks toenemende druk, blijft Amerikaanse president Biden vastberaden: “Ik blijf in de race en ga de verkiezingen winnen”

De Amerikaanse president Joe Biden heeft nogmaals gezegd dat hij in de race blijft voor een nieuwe termijn als president van de Verenigde Staten. Dat heeft hij verkondigd in een campagnebijeenkomst in de Amerikaanse staat Wisconsin. Eerder op de dag had een groep van prominente Democratische donoren een brief gestuurd naar de 81-jarige Biden waarin ze hem oproepen om zich

Lees meer »

IN BEELD – Bekende Vlamingen waren te gast op première ‘Sneeuwwitje’ in het Studio 100 Theater in Plopsaland De Panne

Wil je Manu Van Acker zien schitteren als de lakei? Of ben je benieuwd of de prins én prinses elkaar zullen kussen? Misschien beoordeel je graag de acteerprestatie van Karen Damen of Ruth Beeckmans? Indien je daarop telkens met een ‘ja’ reageert, dan moet je zeker tickets bestellen voor de sprookjesmusical ‘Sneeuwwitje’ in Plopsaland De Panne.
The post IN

Lees meer »

Waarom is Beryl een ‘historische’ orkaan volgens wetenschappers? “Zulke krachtige exemplaren zie je nu normaal niet”

Meteorologen kijken vol verbazing toe naar orkaan Beryl in de Atlantische Oceaan, die ze nu al een ‘historische’ orkaan noemen. Beryl brak dan ook in een mum van tijd heel wat records. Maar hoe uitzonderlijk is deze orkaan écht? Waarom is de orkaan zo krachtig kunnen worden? En wat belooft dit voor de rest van het orkaanseizoen? HLN-wetenschapsexpert Martijn Peters

Lees meer »