Diëtist binnenkort terugbetaald voor jongeren met eetstoornis

Minister van Volksgezondheid Frank Vandenbroucke (Vooruit) trekt 11,4 miljoen euro uit om jongeren met eetproblemen beter te begeleiden en onder meer tussen te komen in de kosten voor een diëtist. Dat schrijft ‘Het Nieuwsblad’ vandaag. 

Meer krantenkoppen in België

“Gedaan met de immense immo-papierberg”: IT-ontwikkelaar Romuald uit Lauwe ontwikkelt innovatieve software voor immobiliën

Wie denkt aan immobiliën, denkt meteen aan een enorme papierberg. Van een eerste bezoek tot het vertrek uit een gebouw? Iedere stap komt met tonnen documenten die moeten worden ingevuld. Dankzij een innovatieve software, made-in-Lauwe, kan die rompslomp weldra worden gereduceerd.
The post “Gedaan met de immense immo-papierberg”: IT-ontwikkelaar Romuald uit Lauwe ontwikkelt innovatieve software voor immobiliën appeared first

Lees meer »

“Modder, natte slaapzakken en de geur van vuile was met puberzweet.” Op reportage in het verzopen tentenkamp van Chiro Tempo uit Essen

Hun sokken zijn doorweekt, hun slaapzakken nat en in hun valies is alles klam, alles vochtig. Maar ook al staan de plassen nog tussen hun veldbedden, in Arendonk maken 105 geëvacueerde Chiroleden zich klaar voor de terugkeer naar hun weggespoelde kampplaats. “We zijn naar de Decatlon gereden en hebben gezegd: ‘geef ons al uw botten en al uw regenjassen.”

Lees meer »

Open Vld hoopt dat Janna Opstaele postuum de titel van ereburgemeester krijgt: “Eerbetoon aan iemand die veel betekende voor Middelkerke”

Raadslid Franky Annys (Open Vld) zet een extra agendapunt op de Middelkerkse gemeenteraad van woensdag 10 juli. Hij wil hiermee op vraag van echtgenoot Willy Rommel en familie de goedkeuring vragen voor de aanvraag om Janna Opstaele alsnog postuum tot ereburgemeester te benoemen. De liberale politica overleed op 27 april 2021 na een indrukwekkend politiek parcours van 24 jaar dat

Lees meer »

Britse politie houdt klopjacht op man (26) na “gruwelijke” moord op drie vrouwen: “Echtgenote en dochters van BBC-presentator”

De Britse politie houdt momenteel een grote klopjacht op een 26-jarige man die verdacht wordt van betrokkenheid bij de moord op drie vrouwen. De slachtoffers van 25 jaar, 28 jaar en 61 jaar werden gisteravond even voor 19 uur aangetroffen in een huis in Bushey, ten noorden van Londen. Volgens de hulpdiensten waren ze zwaargewond en overleden ze ter plaatse.

Lees meer »