Aanrijding tussen wagen en vrachtwagen op kruispunt in Pittem: vrouwelijke bestuurster zwaargewond afgevoerd

Op het kruispunt van de Robert Depaepelaan en de Brugsesteenweg, aan de Rysselende Molen in Pittem, kwam het dinsdagochtend tot een zware aanrijding tussen een personenwagen en een vrachtwagen. De bestuurster van de personenwagen geraakte bij het ongeval zwaargewond. De brandweer moest haar bevrijden uit haar voertuig. Door het ongeval was er een tijdlang serieuze verkeershinder.

Het zwaar ongeval gebeurde iets na 10 uur. Een vrouw negeerde aan het drukke kruispunt het rode licht waarna het tot een aanrijding kwam met een vrachtwagen. De klap was groot, verschillende onderdelen van de wagen kwamen op het wegdek te liggen. De hulpdiensten, waaronder de brandweer en een MUG-team, snelden ter plaatse. De vrachtwagenchauffeur kwam met de schrik vrij, de bestuurster van de personenwagen was er erger aan toe.

“De vrouw zat niet gekneld in de wagen, maar op aanraden van de MUG-arts werden we toch ingeschakeld om de vrouw uit haar wagen te bevrijden. Dat hebben we heel zorgvuldig gedaan om verdere verwondingen te vermijden”, aldus Rob Nachtergaele, brandweerofficier bij de brandweer van Pittem.

Serieuze verkeershinder

Iets na 11 uur werd de vrouw zwaargewond met een ambulance overgebracht naar AZ Delta in Roeselare. Ondertussen stond er ook een takelwagen klaar om de zwaar beschadigde wagen weg te takelen. Door het zware verkeersongeval was er inmiddels serieuze verkeershinder ontstaan in de buurt van de Rysselende Molen. De politie werd ingeschakeld om het verkeer in goede banen te leiden.

The post Aanrijding tussen wagen en vrachtwagen op kruispunt in Pittem: vrouwelijke bestuurster zwaargewond afgevoerd is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Twee gewonden na botsing met twee voertuigen op kruispunt in Zarren

Op een kruispunt in Zarren, een deelgemeente van Kortemark, zijn vrijdagmiddag twee voertuigen op elkaar gebotst. De brandweer moest een vrouw bevrijden uit haar auto omdat haar deur volledig ingedeukt was.
The post Twee gewonden na botsing met twee voertuigen op kruispunt in Zarren appeared first on KW.be.

Lees meer »

Dit is Oliver, de nieuwe vriend van ‘Temptation’ Megan: “Dit is zijn eerste relatie, maar hij is op alle vlakken perfect”

“Wat ik nu voel: dat heb ik écht nog nooit eerder meegemaakt.” Wie er nog aan twijfelde: Megan Desaever is verliefd. De realityster uit ‘Temptation Island’ en ‘Ex on the Beach: Double Dutch’ verloor haar hart aan Oliver, die ze leerde kennen op vakantie op Ibiza. In dit interview vertelt de Belgische beauty hoe die ontmoeting tot stand kwam, wat

Lees meer »

Elena (4) krijgt unieke doop in gestripte kerk: “Hiervoor maakten we graag een uitzondering, het was een speciaal moment”

De te slopen kerk van de Brandhoek is gestript van brandglas, beelden en schilderijen. Toch wou de vierjarige Elena Delporte er nog gedoopt worden. “De symboliek is belangrijk.”
The post Elena (4) krijgt unieke doop in gestripte kerk: “Hiervoor maakten we graag een uitzondering, het was een speciaal moment” appeared first on KW.be.

Lees meer »

School in Blankenberge verbiedt gsm voor leerlingen van de eerste graad

De leerlingen van het 1e en 2e middelbaar van het Sint-Jozef Sint Pieter in Blankenberge mogen vanaf volgend schooljaar geen gsm meer gebruiken op school. Opvallend, de leerlingen van de 2e en 3e graad mogen hun gsm wél nog gebruiken op school. De school neemt die beslissing omdat gsm-gebruik de sociale ontwikkeling van kinderen tussen 12 en 14 jaar te

Lees meer »

Zorgbedrijf Harelbeke en LDC De Parette trakteren de clubwerkingen op een barbecue: “Dit hebben ze verdiend”

Zorgbedrijf Harelbeke en Lokaal Dienstencentrum De Parette hebben alle leden van de twaalf clubwerkingen uitgenodigd op hun jaarlijkse barbecue en dit ter gelegenheid van 25 jaar De Parette. Ruim 130 leden tekenden present.
The post Zorgbedrijf Harelbeke en LDC De Parette trakteren de clubwerkingen op een barbecue: “Dit hebben ze verdiend” appeared first on KW.be.

Lees meer »