Milde straf voor ingenieur die onder invloed alleenstaande mama (33) doodreed: “Ik zal dit nooit kunnen goedmaken”

Een jonge ingenieur die na een feestje bij zijn werkgever, een groot bouwbedrijf uit Temse, een zwaar ongeval veroorzaakte waarbij een alleenstaande mama van 33 het leven liet, is door de politierechter relatief mild bestraft. “Ik zal dit nooit kunnen goedmaken.”

 

Meer krantenkoppen in België

At Your Service start afdeling voor professionele schoonmaak

Sinds 2006 runnen Marie-Anne Demuynck en haar dochter Nathalie Verbrugge dienstenchequesbedrijf At Your Service. Sinds 1 september hebben ze de activiteiten uitgebreid met At Your Service Professional, een afdeling voor professionele schoonmaak. Hiermee willen ze hun bedrijf een nieuwe boost geven.
The post At Your Service start afdeling voor professionele schoonmaak appeared first on KW.be.

Lees meer »

De U13 van Sportiva

De U13 van Sportiva speelde thuis tegen de leeftijdsgenoten van Bevo Roeselare. Na een spannend vertoon wonnen de Sportiva’s uiteindelijk met 3-1. We zien hier de Langemarkse meisjes met v.l.n.r.: Marie-Lou Vanhaelemeersch (2), Elise Dael (3), Liewke Depraetere (8), Nelle Vangheluwe (7), Jaan Christiaens (13), Lise Vanhuyse (6) en trainer-coach Charlotte Deltour. (foto RB)
The post De U13 van

Lees meer »

Ontmoeting in Oostenrijk mondt uit in gouden huwelijk

Naar aanleiding van hun gouden huwelijksjubileum werden André Verbeken (72) en Denise Matthys (71) in het gemeentehuis uitgebreid in de bloemetjes gezet. Hun liefdesverhaal startte in de zomer van 1973. Ze waren beiden op reis in het Oostenrijkse Achenkirch toen de vonk oversprong. André was afkomstig uit Overmere en Denise uit Adegem. Na een jaar
The post Ontmoeting in

Lees meer »

DE INSIDER. Zorgt bieperaanval van Israël voor escalatie in Midden-Oosten? “Amerika ziet het met leed in de ogen aan”

Hier zijn ze gedateerd, maar in Libanon gebruikte Hezbollah biepers om te communiceren. Veel veiliger dan gsm’s, dachten ze. Tot dinsdag duizenden biepers ontploften, waardoor er meerdere doden vielen en duizenden mensen gewond raakten. Waarom werd die aanval net nu uitgevoerd? En welke gevolgen kan dit hebben? Professor Peter Malcontent legt uit.

Lees meer »

Ic Dien bouwt een nieuwe school voor 250 studenten in Roeselare: “Eerste studenten vanaf 2026-2027”

De school voor verpleegkunde Ic Dien bouwt een nieuwe school vlak naast de stadscampus van AZ Delta. Volgend schooljaar starten de werken en als alles meezit, kunnen de eerste studenten vanaf het academiejaar 2026-2027 hun intrek nemen in de nieuwe school.
The post Ic Dien bouwt een nieuwe school voor 250 studenten in Roeselare: “Eerste studenten vanaf 2026-2027” appeared

Lees meer »

Huiskamerkroeg Perle d’Ozette in Oedelem is voortaan ook een vakantiewoning: “Kregen zelfs al een reservering uit China”

Bij huiskamerkroeg Perle d’Ozette kan je sinds kort ook verblijven. De uitbaters verbouwden de bovenverdiepingen van het pand tot een vakantiewoning voor groepen tot twaalf personen. “We kregen zelfs al een reservering uit China.”
The post Huiskamerkroeg Perle d’Ozette in Oedelem is voortaan ook een vakantiewoning: “Kregen zelfs al een reservering uit China” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Trek eens een uniform aan op tweede Politiedag

Politie Oostende maakt zich op voor de tweede editie van de Politiedag. Op zondag 22 september kan het brede publiek verschillende disciplines en de werking van de politie van dichtbij ontdekken.
The post Trek eens een uniform aan op tweede Politiedag appeared first on KW.be.

Lees meer »

Speciale locatie voor laatste Kunstzomer

De gemeente neemt ook dit jaar deel aan Kunstzomer Leiestreek. Voor deze laatste editie van het evenement waarop tal van kunstenaars in de kijker worden gezet, wist de gemeente een bijzondere locatie vast te leggen. “Het Huis De Witte langs de Moorsledestraat, pal in het centrum van Dadizele, is een prachtige locatie om iets dergelijks
The post Speciale locatie

Lees meer »

Kledingzaak Nicky M. in Brugge viert 25-jarig bestaan: “Zullen ons ook de komende jaren met passie inzetten voor onze klanten”

De kledingzaak voor dames en heren Nicky M. aan de Vlamingstraat viert haar 25-jarige bestaan. “Sinds onze oprichting in 1999 hebben we ons met passie ingezet om onze klanten te voorzien van hoogwaardige mode en een mooie winkelervaring”, zegt Nicky Moerman, die de zaak runt met haar partner Frederik Coffyn.
The post Kledingzaak Nicky M. in Brugge viert 25-jarig

Lees meer »