LIVE WK DARTS. Huybrechts treft mogelijk killer van Smith: ontdek hier de eerste tegenstanders van de vier Belgen!

Van 15 december tot 3 januari wordt in Alexandra Palace het WK darts gespeeld. Met Dimitri Van den Bergh, Kim Huybrechts, Mike De Decker en Mario Vandenbogaerde haalden maar liefst vier Belgen de hoofdtabel. Op deze pagina hoeft u geen enkel nieuwtje in de aanloop naar het toernooi te missen. 

Meer krantenkoppen in België

Hond en puppy’s met helikopter gered na bosbrand in Californië

Een zoek- en reddingsteam bracht een gestrande rottweiler moeder en haar vier puppy’s met een helikopter in veiligheid, nadat hun eigenaar hen had moeten achterlaten tijdens de bosbranden in Noord-Californië. De eigenaar evacueerde woensdag, maar haar truck ging kapot, aldus de sheriff van Butte County.

Lees meer »

André Breckx (87), voorzitter van Seniorenadviesraad in Knokke-Heist, overleden: “Hij zette zich decennialang in voor het verenigingsleven”

André Breckx, voorzitter van de Seniorenadviesraad in Knokke-Heist, is woensdag op 87-jarige leeftijd overleden. André was ook ondervoorzitter van de Vriendenkring Oud Kolonialen Knokke-Heist en van de Vriendenkring Voormalige Force Publique.
The post André Breckx (87), voorzitter van Seniorenadviesraad in Knokke-Heist, overleden: “Hij zette zich decennialang in voor het verenigingsleven” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Protesten in Venezuela na “massale fraude”: Maduro uitgeroepen tot winnaar, ook oppositie claimt winst

In Venezuela dreigt chaos na de verkiezingen. Nicolas Maduro is maandag door de Nationale Kiesraad (CNE) officieel uitgeroepen tot verkozen president van Venezuela. Hierdoor kan Maduro blijven zitten tot 2031, voor een derde termijn van zes jaar. Maar ook de oppositie claimt de overwinning. En een groot deel van de internationale gemeenschap is sceptisch over de officiële uitslag. Ondertussen zijn

Lees meer »

Buurtinformatienetwerk boekt succes: verdachte van geweldpleging aan kanaal Herentals-Bocholt gearresteerd dankzij samenwerking met buurtbewoners

De 17-jarige verdachte die donderdagavond een vrouw verkracht zou hebben aan het kanaal Herentals-Bocholt, kon opgespoord worden dankzij een melding in het buurtinformatienetwerk van de lokale politie. Wim Van Reusel, woordvoerder van de politiezone Neteland, is tevreden over de samenwerking met de buurtbewoners: "Steeds meer mensen melden zich aan, bijna 20 procent van ons grondgebied is al gedekt".

Lees meer »

Is dit straks hét verschil in de eindafrekening? Amerikaanse scoort in slot nog zure driepunter en legt Belgische fans het zwijgen op

Opvallend moment tijdens de slotseconden van de wedstrijd tussen de Belgian Cats en de VS. De Amerikaanse Sabrina Ionescu leek de match gewoon uit te zullen spelen, maar gooide dan nog een driepunter (en legde haar vinger vervolgens op de mond). Tot grote onvrede van de Belgische fans in Lille, die de Amerikaanse speelsters de hele wedstrijd op de korrel

Lees meer »

Kapper Karel Hoffman versterkt lijst N-VA-VISIE in Jabbeke: “Vooral op vlak van inspraak en communicatie kan het veel beter”

Het is N-VA-VISIE menens om met haar verruimingsbeweging en sterke nieuwkomers de macht te grijpen in Jabbeke. Kapper Karel Hoffman komt de lijst versterken. Niet langer kan alleen CD&V vissen in de vijver van vertegenwoordigers van het gemeenschapsleven.
The post Kapper Karel Hoffman versterkt lijst N-VA-VISIE in Jabbeke: “Vooral op vlak van inspraak en communicatie kan het veel beter”

Lees meer »

Twee kinderen omgekomen bij steekpartij tijdens Taylor Swift-jeugdkampje in Engeland: negen kinderen gewond van wie zes kritiek, ook twee volwassenen kritiek

Er zijn twee kinderen omgekomen bij een steekpartij tijdens een Taylor Swift-jeugdkampje in een dansschool in het Engelse Southport, ten noorden van Liverpool. Negen andere kinderen raakten gewond. Zes van hen zijn in kritieke toestand. Ook twee volwassenen zijn kritiek. De Britse politie heeft een 17-jarige jongen opgepakt. Hij wordt beschuldigd van moord en poging tot moord.

Lees meer »

Israël valt doelen van Hezbollah aan in Libanon

De Israëlische luchtmacht heeft vannacht doelen aangevallen van de sjiitische militie Hezbollah in Libanon. Het gaat onder meer om wapendepots en terroristische infrastructuur, aldus Israël. De aanval is een vergeldingsactie voor de raketaanval zaterdag vanuit Libanon op de door Israël bezette Golanhoogte.

Lees meer »