Deelnemers aan realityserie “Squid game: the challenge” dreigen ermee Netflix aan te klagen: “Niet verwacht om zo af te zien”

Sinds vorige week is op de streamingdienst Netflix "Squid game: the challenge" te zien. Het gaat om een realityversie van de serie over een luguber afvallingsspel die vorig jaar op Netflix te zien was. In de razend populaire reeks kwamen de verliezende deelnemers op een gruwelijke manier aan hun einde. In de realityversie is dat gelukkig niet het geval, maar niet alle deelnemers zouden heelhuids uit de opnames gekomen zijn. Een Britse advocatenkantoor dreigt er nu mee Netflix aan te klagen in naam van twee anonieme deelnemers: "Ze dachten dat ze meededen aan iets leuks, ze verwachtten niet om zo af te zien." 

Meer krantenkoppen in België

Keniaanse maaltijd steunt Children of Hope

Ongeveer 140 aanwezigen namen op zondag 29 september deel aan een Keniaanse maaltijd. Dit culinaire gebeuren vond plaats in ’t Kasteeltje. Het gezelschap genoot van een aperitiefhapje, een Keniaans buffet en dessert. De opbrengst vloeit naar de vzw Save the Children of Hope. Deze vereniging zag vijftien jaar geleden het levenslicht in Zandvoorde. Een Keniaanse
The post Keniaanse maaltijd

Lees meer »

Bijna 165.000 werknemers leven in armoede in België

Bijna 165.000 werknemers in België bevinden zich momenteel in een precaire situatie. Dat meldt de Programmatorische Federale Overheidsdienst (POD) Maatschappelijke Integratie donderdag bij de voorstelling van een nieuw themaboek over het verband tussen werk en armoede.

Lees meer »

“Eén van de domste dingen die ik in mijn leven heb gedaan”: jongeman fietst met 2 promille in bloed langs Kortrijkse ring R8 naar huis

“Wat een geluk dat je dit overleefd hebt.” De politierechter in Kortrijk was niet alleen streng maar ook opgelucht toen ze een 25-jarige jongeman uit Menen voor zich op het beklaagdenbankje kreeg. Hij stond terecht omdat hij na een zatte avond naar huis fietste… via de Kortrijkse ring R8.
The post “Eén van de domste dingen die ik in

Lees meer »

Veertien verkozenen vervangen in gemeenteraad van Roeselare de voorbije zes jaar: volledige Groen-fractie kreeg een nieuw gezicht

Op zondag 13 oktober kan je weer kiezen wie jou mag vertegenwoordigen in de gemeenteraad. Maar wie een zitje krijgt, neemt dat niet altijd op… en zeker niet voor de volle zes jaar. Van de 39 kandidaten die in 2018 verkozen raakten in Roeselare, zetelen er vandaag nog 25 in de gemeenteraad.
The post Veertien verkozenen vervangen in gemeenteraad

Lees meer »

Minister-president Matthias Diependaele eet 7 tot 10 keer per week frietjes. Hoe ongezond is dat juist?

Dat Matthias Diependaele (45), onze kersverse minister-president, al eens graag een frietje steekt, was al langer geweten. Maar toen hij gisteren aan HLN liet weten dat hij zeven tot tien keer per week een portie verorbert, gingen bij voedingsexperte Sanne Mouha de alarmbellen af. “Dit is zéér ongezond. Ik raad hem dan ook een cold turkey aan.” Hoeveel keer per

Lees meer »

Kaapt Antwerpen Ensorjaar?

Sinds vorig weekend duikt Antwerpen ook Ensors wereld in. De Oostendse meester is er, na driekwart jaar prominente, drukke en feestelijke aanwezigheid in zijn geboortestad, present met vier aan zijn oeuvre gelinkte expo’s.
The post Kaapt Antwerpen Ensorjaar? appeared first on KW.be.

Lees meer »