KIJK. Gretig dansend én met nieuwe look: de opvallende verschijning van Kevin De Bruyne op GP van Abu Dhabi

Kevin De Bruyne (32) heeft een opvallende acte de présence gegeven tijdens de GP Formule 1 van Abu Dhabi. De geblesseerde Rode Duivel amuseerde er zich duidelijk kostelijk. Hij danste onder meer met Tiktok-fenomeen ‘Noelgoescrazy’ en poseerde gretig voor foto’s. Die tonen dat hij een nieuwe coupe heeft. 

Meer krantenkoppen in België

Advocaat van sterrenchef Nick Bril vraagt bijkomend onderzoek naar ongeval aan The Jane

De raadkamer in Antwerpen zal zich donderdag nog niet kunnen buigen over de vordering van het parket om sterrenchef Nick Bril naar de correctionele rechtbank te verwijzen voor het ongeval aan restaurant The Jane. De advocaat van Bril heeft bijkomend onderzoek gevraagd. “Om het dossier te vervolledigen”, zegt meester Omar Souidi. De zaak zal dus onbepaald worden uitgesteld.

Lees meer »

Taiwan neemt recordaantal Chinese vliegtuigen en drones rond eiland waar

Maandag hebben de autoriteiten in Taiwan een recordaantal van 153 Chinese vliegtuigen opgemerkt nabij het eiland. Dat blijkt deze ochtend uit gegevens van het Taiwanese ministerie van Defensie, na een dag van Chinese militaire manoeuvres. In dezelfde periode werden tot 6 uur dinsdagochtend plaatselijke tijd ook veertien Chinese schepen waargenomen.

Lees meer »

Stad Oostende maakt eerste resultaten van actieplan Torhoutsesteenweg bekend: “Vastberaden om leefbaarheid te verhogen”

Stad Oostende ontving vorig jaar heel wat bezorgdheden rond overlast met een impact op de leefbaarheid in en rond de Torhoutsesteenweg. Samen met de lokale politie werd een plan van aanpak uitgewerkt om een antwoord te bieden aan de diverse signalen. “Dankzij deze signalen uit het O-punt en gesprekken met buurtbewoners konden we concrete acties afstemmen met de verschillende diensten.

Lees meer »

Onverbeterlijke drugsverslaafde uit Roeselare krijgt 20 maanden effectieve celstraf en 8.000 euro boete

“Het flakkaprobleem in Roeselare los je niet op met repressie maar door te blijven inzetten op het geven van kansen.” Niettegenstaande een 39-jarige man uit Roeselare zich al voor de elfde keer voor drugsinbreuken voor een rechter moest verantwoorden, bleef zijn advocaat Filip De Reuse volop pleiten voor blijvende begeleiding. “Maar hoeveel kansen moeten gegeven worden”, vroeg de rechter zich

Lees meer »

Auto volledig uitgebrand na ongeval in Torhout

Zaterdagmorgen even voor 06 uur gebeurde op de Roeselaarseweg in Torhout een zwaar ongeval. Een bestuurder die richting Torhout reed, reed op het rechte stuk weg een vluchtheuvel aan. De klap was niet min.
The post Auto volledig uitgebrand na ongeval in Torhout appeared first on KW.be.

Lees meer »

Claude Vandewoestyne (69) uit Wervik onverwacht overleden: “Er verdwijnt een flinke brok kennis rond het tabakserfgoed en de lokale geschiedenis”

In zijn woning in de Duivenstraat in Wervik is vrijdagavond Claude Vandewoestyne (69) onverwacht overleden. Hij kreeg een hartfalen en hulp kon helaas niet meer baten. Claude was 30 jaar leerkracht aan eerst Mater Amabilis in de Koestraat en na de fusie vrije basisschool De Graankorrel. Hij was ondervoorzitter van de vzw Vrienden van het Tabaksmuseum (VTM) en secretaris van

Lees meer »

De ‘affaire-Mbappé’ in vijf vragen: van feesten op citytrip tot “redelijk verdacht” van verkrachting

Kylian Mbappé (25), superster van Real Madrid en de Franse nationale ploeg, is op enkele dagen tijd zwaar in opspraak gekomen. Eerst was er woede toen bleek dat hij tijdens de interlandbreak was gaan feesten, maar de zaak werd veel serieuzer toen hij ook beschuldigd werd van verkrachting. De “affaire-Mbappé”, zoals ze het in Frankrijk noemen, in vijf vragen.

Lees meer »