Club NXT laat tot drie keer toe voorsprong door de vingers glippen tegen KV Oostende

Club NXT heeft zaterdagnamiddag tijdens de dertiende speelronde van de Challenger Pro League geen afstand kunnen nemen van KV Oostende. Na affluiten gaf het scorebord 3-3 aan na een vermakelijke pot voetbal op Schiervelde in Roeselare.

Victor Barbera hees de Brugse beloften al vroeg op voorsprong, Anton Tanghe maakte op slag van rust gelijk. Shon Homma tekende halverwege de tweede helft voor een nieuwe bonus, maar een eigen doelpunt van Jano Willems deed die andermaal teniet. Romeo Vermant dacht zich bij het ingaan van de extra tijd tot matchwinnaar te kronen bij de gastheer, al was dat buiten Daniel Perez gerekend. De Venezolaanse huurling van nota bene Club NXT maakte in extremis een derde bezoekende achterstand ongedaan en trok daarmee een punt over de streep voor de Kustboys.

Beide teams eindigden met een man minder na een tweede gele kaart voor Cederick Van Daele (Oostende) in de 70e minuut en Abdoul Yameogo (Club NXT) in de 89e minuut.

In de tussenstand van de op een na hoogste Belgische afdeling staat Club NXT achtste met zeventien punten. Oostende is pas twaalfde met vijftien eenheden.

The post Club NXT laat tot drie keer toe voorsprong door de vingers glippen tegen KV Oostende is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Biden keldert in de peilingen volgens gelekt memo Democraten

Joe Bidens kansen bij de Amerikaanse presidentsverkiezingen in november zijn gekelderd, aldus Bloomberg, dat zich baseert op de nieuwssite ‘Puck’. Biden loopt ook voor het eerst achter op vicepresident Kamala Harris. Ook de Democraten Pete Buttigieg, minister van Transport, Gretchen Whitmer, gouverneur van Michigan, en Gavin Newsom, gouverneur van Californië, scoren beter dan Biden.

Lees meer »

Belgische jeugdinternational Alama Bayo is nieuw bij Cercle Brugge: “Op de flank of in de spits? Waar de coach mij zet kan ik spelen”

Cercle Brugge is maandagochtend op stageweek vertrokken naar het Nederlandse Venray. 22 spelers aangevuld met zes gasten van Jong Cercle zijn er actief. Alama Bayo is voorlopig de enige nieuweling. Hij kwam over van Seraing en ondertekende in mei reeds een contract voor vier seizoenen bij groen-zwart.
The post Belgische jeugdinternational Alama Bayo is nieuw bij Cercle Brugge: “Op

Lees meer »

Christiaan heeft al ruim een maand geen internet of tv omdat facturen Proximus bij naamgenoot belanden: “Een oplossing? Misschien volgend jaar, zeiden ze”

Christiaan Rosiers (67) uit Willebroek heeft al meer dan een maand geen internet en tv, omdat hij volgens Proximus zijn facturen niet betaalt. Dat komt omdat de telecomoperator de facturen sinds eind mei opstuurt naar zijn naamgenoot Christiaan Rosiers (69) uit Itegem. Ook na een twintigtal smeekbedes kon of wil Proximus het probleem niet oplossen.

Lees meer »

Terwijl de ene zeer meegaand is, staat de andere op de rem: hierover zullen de gesprekken van De Wever met zijn toekomstige coalitiepartners gaan

Preformateur Bart De Wever (N-VA) zal een weekend lang een-op-eengesprekken voeren met zijn toekomstige coalitiepartners, onder meer over de begroting. Hij moet nog altijd een manier vinden om de socialisten over de streep te trekken. Maar waar zullen die gesprekken met de verschillende partijen precies over gaan? Een overzicht.

Lees meer »

Klassiek recept voor kermis in Sint-Juliaan: “Reus Leontien zit op Tinder”

Met de Toontjesloop en koers op vrijdag 12 juli, kinderanimatie en schlageravond op zaterdag 13 juli, barbecue en quiz op zondag 14 juli en afsluitende Zotte Maandagstoet, grijpt Kermiscomité Sint-Juliaan terug naar de klassieke ingrediënten van de kermis. Dit jaar is er wel een glansrol voor reus Leontien, die op vrijersvoeten is.
The post Klassiek recept voor kermis in

Lees meer »

“Ik weet wat het is om het laatste briefje van 10 euro op tafel te zien liggen”: dit is Jordan Bardella (28), kandidaat-premier in Frankrijk

“Ik doe aan politiek omwille van alles wat ik daar aan den lijve ondervonden heb. Omdat ik niet wil dat heel Frankrijk zo wordt.” Jordan Bardella, de 28-jarige kandidaat-premier van het Rassemblement National, heeft een duidelijke politieke geloofsbelijdenis. Die vindt haar wortels in zijn jonge jaren. Zo zag le gamin het geweld tussen drugsbendes vanuit het raam van de grauwe

Lees meer »