Staking van cabinepersoneel bij Brussels Airlines in december is afgewend

De staking van het cabinepersoneel bij Brussels Airlines in december is afgewend. Dat laten de vakbonden weten. Eerder hadden ze op een staking in de kerstvakantie gemikt, onder meer omdat ze vonden dat de directie de collectieve arbeidsovereenkomsten niet respecteerde. De piloten dreigen wél nog met acties volgende maand.

Meer krantenkoppen in België

ZOMERREEKS. Tinne Terneven woont met haar gezin in Toscane: “Ik maak me niet meer druk in kleine dingen, net als een echte Italiaanse”

Op haar 19de trok Tinne Terneven (45) vanuit Schilde naar Italië om vrijwilligerswerk te doen, vandaag organiseert ze in hartje Toscane wandelvakanties en trektochten met ezels. Een klein toeval, want na de geboorte van haar kinderen moest ze haar glamoureuze carrière in de mode opbergen. “Moeders liever aan de haard, zo gaat dat in Italië. Maar dit is ook het

Lees meer »

De Leraarskamer van Knack zoekt West-Vlaamse stemmen

Over ons onderwijs lijkt iedereen tegenwoordig een mening te hebben. Knack peilde het voorbije schooljaar in ‘De Leraarskamer’ naar wat leerkrachten zélf denken over het lerarentekort, de nieuwe minimumdoelen of centrale toetsen. Dat doet ons zusterblad straks opnieuw, maar nu gaat in élke provincie een panel leerkrachten met elkaar in gesprek.
The post De Leraarskamer van Knack zoekt West-Vlaamse

Lees meer »

Voorzitter Vlaams Belang Wervik Rudy Denys verhuist naar Blankenberge: “Nood aan een nieuwe start in een andere omgeving”

Voorzitter Rudy Denys (62) van het Vlaams Belang Wervik verhuist binnenkort naar Blankenberge en sluit daar aan bij de plaatselijke afdeling. “Met pijn in het hart heb ik deze beslissing genomen, daar ik nood heb aan een nieuwe start in een andere omgeving”, zegt Rudy. “Het was tijd voor iets anders. Ik wil iedereen bedanken voor de steun die ik

Lees meer »

Gerecht wil schot in de zaak: Sven Pichal (45) komt snel voor rechter

Sven Pichal (45) zal op dinsdag 9 juli voor de correctionele rechtbank in Antwerpen verschijnen. Het gerecht wil duidelijk dat er schot in de zaak komt, want pas drie weken geleden kreeg Pichal te horen dát hij voor de rechtbank zou komen. Nu is er dus al een datum geprikt. Maar wat zal er die dag dan precies gebeuren?

Lees meer »

Jerben Clabau wil het clubrecord aanvallen op 800 meter

Jerben Clabau gooide onlangs weer hoge ogen na zijn winst tijdens de Nacht van Vlaanderen. Komend weekend doet hij mee aan het PK meerkamp in Ieper en hij wil ook graag nog het clubrecord op de 800 meter aanvallen.
The post Jerben Clabau wil het clubrecord aanvallen op 800 meter appeared first on KW.be.

Lees meer »