New Cycling Team huldigt kampioenen

De herfst is al even in het land, en dat betekent steevast het einde van heel wat zomerse buitensporten. Ook bij het Ingelmunsterse New Cycling Team is het zomerprogramma afgewerkt en zijn de kampioenen bekend.

Tijd voor het jaarlijkse kampioenenfeest, dat zijn beslag kreeg bij sponsor Kurt Naert. Voorzitter Francky De Smet wist te vertellen dat het New Cycling Team zijn thuisbasis heeft in het Biljart Palace. De club telt 20 leden en er werd gefietst van begin maart tot eind september, steevast op zondag. Per rit worden een 90-tal kilometers afgelegd. Dit jaar legde de kampioen 2.566 km af in 29 ritten. De buitenbeentjes zijn de uitstapjes naar zee en eentje naar de Vlaamse Ardennen, telkens gevolgd door een gezellig feestje. Nieuwe leden kunnen zich altijd melden bij voorzitter Francky De Smet. (CLY)

The post New Cycling Team huldigt kampioenen is provided by KW.be.

Meer krantenkoppen in België

Bewoners van Polderstraat in Londerzeel meten schade op na valwind: “Ik heb drie zonnepanelen nog steeds niet teruggevonden”

“We waren mosselen aan het eten. En toen werd alles heel donker.” Een valwind heeft dinsdag in Londerzeel lelijk huis gehouden. Verschillende daken zijn vernield en de rondvliegende brokstukken zorgden eveneens voor schade. De inwoners van de Polderstraat in Londerzeel lijken de zwaarste slachtoffers te zijn van het hevige noodweer. “Het lijkt wel alsof ze met een machinepistool tegen mijn

Lees meer »

Massagefestival Moorsele afgelast door familiale omstandigheden

Het moest een totaalbeleving worden, waarbij alle zintuigen zouden worden geprikkeld. Het draaide uit op een annulatie. Het Massagefestival van Moorsele, dat binnen twee weken de deuren moest openen, gaat niet door. “Familiale omstandigheden, maar het kan niet anders”, klinkt het bij de organisatie.
The post Massagefestival Moorsele afgelast door familiale omstandigheden appeared first on KW.be.

Lees meer »

N-VA Torhout heeft lijst voor lokale verkiezingen bijna rond

Op twee nog in te vullen plaatsen na heeft N-VA Torhout haar lijst voor de gemeenteraadsverkiezingen rond. Met op kop Eva Maes en als lijstduwer Steve Becelaere. De partij trekt naar de kiezer met de slogan ‘Thuis in Torhout’.
The post N-VA Torhout heeft lijst voor lokale verkiezingen bijna rond appeared first on KW.be.

Lees meer »

Kaapstad getroffen door zwaar noodweer

Het Zuid-Afrikaanse Kaapstad en omgeving zijn donderdag getroffen door zware regenbuien en hevige wind. Heel wat daken van huizen gingen vliegen en tal van geïmproviseerde woningen zijn vernield, meldden plaatselijke verantwoordelijken.

Lees meer »

“Van Super Valentino Starts tot Voodoo Republic”: Vijverkaffee heeft opnieuw boeiend programma klaar

Na een prachteditie vorig jaar, met tien dagen volle zon, heeft het team van het Vijverkaffee opnieuw enthousiast een vol programma in elkaar gestoken. Voor de negende editie werd gezorgd voor meer muziek én nieuwigheden op de kaart met twee nieuwe bieren en een pizzaoven.
The post “Van Super Valentino Starts tot Voodoo Republic”: Vijverkaffee heeft opnieuw boeiend programma

Lees meer »

Oostduinkerke krijgt als eerste kustgemeente nieuwe strandafvalbakken

Oostduinkerke werd als eerste kustgemeente geselecteerd om nieuwe strandafvalbakken te plaatsen in het kader van het Europese project ‘Plastic Free Coastline’. Provinciebedrijf Westtoer, OVAM, Proper Strandlopers en acht kustgemeentes zetten samen de schouders onder dit initiatief om onze stranden proper te houden.
The post Oostduinkerke krijgt als eerste kustgemeente nieuwe strandafvalbakken appeared first on KW.be.

Lees meer »

EK-revelatie scoorde al op assist van Evenepoel: hoe ‘spitsbroers’ Gakpo en Remco elkaar nog altijd in de gaten houden

Ze delen dezelfde herinneringen: Liverpool-aanvaller Cody Gakpo (25) schittert voor Oranje op EURO 2024, Remco Evenepoel (24) mikt op een podiumplek in de Tour de France, maar ooit kruisten hun paden in Eindhoven. Een verhaal over oude geesten in een jong lichaam, hoogtepunten op YouTube en de weg die God heeft uitgestippeld. Wie van de oud-ploeggenoten beleeft straks zijn leukste

Lees meer »

“Zo dronken dat hij ons niet meer herkende”: opvolgtraject moet nieuwe ziekenhuisopname voorkomen bij jongeren

Noah* (17) wordt sinds een ziekenhuisopname met een alcoholvergiftiging intensief begeleid om de kans op herval zo klein mogelijk te maken. "Hij had zoveel gedronken dat hij zijn vrienden en zelfs ons niet meer herkende", getuigt zijn moeder Hadewijch*. De intensieve begeleiding maakt deel uit van een proefproject in het ZAS Augustinus in Wilrijk. Voorlopig wordt de zogenoemde ‘alcoholpoli’ grotendeels

Lees meer »

“Gillende meisjes worden sletjes voor Taylor Swift”: Nederlandse zender PowNed verwijdert omstreden filmpje met vrouwelijke fans

De Nederlandse omroep PowNed heeft een controversieel filmpje offline gehaald nadat er tientallen klachten over binnengekomen waren. "Gillende meisjes worden sletjes voor Taylor Swift" was de titel. Het filmpje toonde onder andere een jonge vrouw die haar borsten toonde in ruil voor een ontmoeting met de Amerikaanse superster. De reporter hield de fans echter voor de gek, want er was

Lees meer »

LIVE OEKRAÏNE. “Nog veel stappen nodig om oorlog te beëindigen”, zegt Hongaarse premier Orban na gesprek met Poetin

De Hongaarse premier Viktor Orban is in Moskou aangekomen voor een ontmoeting met president Vladimir Poetin. Dat melden Russische media vrijdag. Ondertussen gaat de slag om de strategisch gelegen plaats Tsjasiv Jar door: Rusland meldt terreinwinst, maar volgens het Oekraïense leger houden de troepen nog stand. Volg hier alle ontwikkelingen rond de oorlog in Oekraïne.

Lees meer »

Met ‘LICHT’ geven Ingeborg en David Vandyck op 22 december een uniek kerstconcert in Concertgebouw Brugge

Op zondag 22 december 2024 kan je om 18 uur in het Concertgebouw Brugge terecht voor ‘LICHT’, een uniek kerstconcert van Ingeborg en David Vandyck. Op het podium staat een 5-koppige liveband die regelmatig wordt versterkt met het 60-koppige Brugse jeugdkoor ‘Fioretti’. Het inspirerende kerstverhaal wordt afgewisseld met liedjes die ontroeren of aanzetten om mee te zingen. Met ‘LICHT’ willen

Lees meer »