LIVE DARTS. Huybrechts met 6-1 (!) voorbij Price: “Alleen zo kan je winnen van die toppers” – Vandenbogaerde straks tegen ‘MvG’

Dag twee op de Players Championship Finals kleurt zwart, geel en rood. Dimitri Van den Bergh, Kim Huybrechts en Mario Vandenbogaerde plaatsten zich al voor de achtste finales van vanavond. Huybrechts en Van den Bergh schakelde ex-wereldkampioenen Price en Anderson uit, terwijl Vandenbogaerde won van Campbell. Geraken de Belgen vanavond ook in de kwartfinale? Huybrechts – Bunting is om 20u10, meteen gevolgd door Van Gerwen-Vandenbogaerde. Van den Bergh speelt tegen de winnaar van Wade – Lennon match vier. Op deze pagina hoeft u er niets van te missen! 

Meer krantenkoppen in België

Juf Hilde zwaait na 38 jaar af

Hilde Deweer (62) gaat met pensioen na een liefdevolle carrière als kleuterjuf in de peuterklas in de stedelijke basisschool Guido Gezelle in Waregem, waar veel Waregemse kinderen hun eerste schoolpasjes hebben gezet.
The post Juf Hilde zwaait na 38 jaar af appeared first on KW.be.

Lees meer »

SMUS organiseert jaarlijkse open air ‘Club Sudato’ onder R8-brug

De Kortrijkse vzw SMUS, opgericht door Winok Hanssens (23), Tore Devos (27) en Arthur Van Mol (27), organiseert op 5 en 6 juli hun jaarlijkse open air ‘Club Sudato’ aan de Dumolinlaan onder de R8-brug. Bestel je tickets via sudato.club.
The post SMUS organiseert jaarlijkse open air ‘Club Sudato’ onder R8-brug appeared first on KW.be.

Lees meer »

Sibelco in Dessel gaat water in groeve bufferen voor periodes van droogte

Aan de groeve van zandontginningsbedrijf Sibelco in Dessel is een kantelstuw geïnstalleerd om water te bufferen voor periodes van droogte. Normaal loopt het water van nature over in de Witte Nete, en dat zal ook blijven gebeuren. Maar in natte periodes kan het water nu opgeslagen worden, zodat het bijvoorbeeld door landbouwers gebruikt kan worden bij waterschaarste.

Lees meer »

Oostendenaar Arthur Goethals is de nieuwe voorzitter van de BNXT League: “Ik ben vereerd met deze benoeming”

Arthur Goethals (78), gewezen voorzitter van BC Oostende en van de Belgian Pro Basketball League, is benoemd tot de nieuwe voorzitter van de BNXT League, de grensoverschrijdende basketbalcompetitie met Belgische en Nederlandse clubs.
The post Oostendenaar Arthur Goethals is de nieuwe voorzitter van de BNXT League: “Ik ben vereerd met deze benoeming” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Terugkeer van Nigel Farage schudt Britse verkiezingscampagne door elkaar, maar haalt zijn partij ook veel zetels?

Sinds Nigel Farage enkele weken geleden heeft aangekondigd dat hij deelneemt aan de Britse verkiezingen, gaat zijn radicaal-rechtse partij Reform UK er fors op vooruit in de peilingen. Het ‘Farage-effect’ bewijst dat ‘Mister Brexit’ nog altijd een grote invloed heeft op de Britse politiek. De vraag is of Reform UK die gunstige peilingen zal kunnen verzilveren in een hoog aantal

Lees meer »

Prentenboek van Lieve uit Roeselare helpt jonge kinderen met hun gevoelens: “Door de universele personages kan elk kind zich hierin herkennen”

Psychologe Lieve De Brauw stelde op haar eerste prentenboek ‘Blij met jou een bijzondere boodschap van Orantjetipje’ voor in boekhandel De Zondvloed. Het is een verhaal voor kinderen van 5 tot 10 jaar die worstelen met zichzelf. “Het is gestart met een prentenboek, maar intussen maakte ik ook een werkbundel voor professionals en broed ik op een lessenpakket.”
The

Lees meer »

MUG-dienst van AZ Zeno Knokke-Heist uitgebreid met mobiel echotoestel waarmee onzichtbare letsels te zien zijn

Tijdens een spoedinterventie is snelheid cruciaal. Om patiënten nog vlotter en correcter te helpen, kan de AZ Zeno-MUG nu gebruikmaken van de Vscan: een draagbaar echotoestel waarmee de arts real-time echobeelden maakt op de plaats van het incident.
The post MUG-dienst van AZ Zeno Knokke-Heist uitgebreid met mobiel echotoestel waarmee onzichtbare letsels te zien zijn appeared first on KW.be.

Lees meer »

Vriend van Olivia gaat naar toilet tijdens vlucht, maar komt als ‘volwaardige’ steward terug: “Hoe heeft hij dat geflikt?”

De Britse Olivia Power stapte begin deze week met haar vriend op een vliegtuig richting Mallorca. Onderweg panikeerde ze echter even toen haar vriend – die naar het toilet ging – veel te lang wegbleef. Maar haar zorgen werden meteen de kop ingedrukt toen ze hem in het gangpad zag … verkleed als steward. Haar vriend droeg een short en

Lees meer »