Leerkracht (27) die seks had met leerlingen vrij onder voorwaarden

De Kamer van Inbeschuldigingstelling (KI) in Gent heeft de vrijlating van de 27-jarige leerkracht T.L. bevestigd. De populaire leerkracht uit Blankenberge die seks had met verschillende leerlingen mocht al van de raadkamer in Brugge de cel verlaten, maar het parket tekende beroep aan.

Op 10 november besloot de raadkamer in Brugge dat de leerkracht de cel mocht verlaten. Maar het parket verzette zich tegen die vrijlating en ging in beroep. Maar ook de KI in Gent besliste donderdag uiteindelijk toch de man vrij te laten. De 27-jarige T.L., leerkracht op een Blankenbergse middelbare school, mag dus voorlopig de gevangenis verlaten onder het naleven van strikte voorwaarden.

Zedenfeiten

De twintiger zat al sinds half mei in de gevangenis nadat hij zichzelf aangaf bij de politie. Eerder die dag ontkrachtte T.L. voor de klas nog dat hij een relatie zou hebben met een 18-jarige leerlinge. Enkele uren later kwam de man op zijn woorden terug en gaf hij zichzelf aan bij de politie. T.L. besloot meteen open kaart te spelen: de geruchten over de relatie met de 18-jarige leerlinge klopten. Daar bleef het echter niet bij, want de leerkracht zou ook seks hebben gehad met drie andere leerlingen. De jongste leerlinge was amper 14 jaar. (OSM)

The post Leerkracht (27) die seks had met leerlingen vrij onder voorwaarden is provided by KW.be.

Meer krantenkoppen in België

Beruchte klimaatactivist probeert zich vast te lijmen in Sporza-studio tijdens uitzending van het EK voetbal

De beruchte klimaatactivist Wouter Mouton heeft weer toegeslagen. Tijdens de live-uitzending van Sporza over de EK-match Nederland – Engeland probeerde hij zich vast te lijmen aan de presentatietafel tijdens de voorbeschouwing van Imke Courtois en co. Volgens Mouton was het niet alleen een actie voor het klimaat, maar ook tegen de VRT. “De VRT stelt niet de juiste prioriteiten in

Lees meer »

Vrouwelijke diakens niet op tafel van bisschoppensynode

Het vrouwelijk diaconaat ligt niet op de tafel van de tweede sessie van de bisschoppensynode, die van 2 tot 27 oktober in Rome wordt gehouden, omdat het in een uitzichtloos welles-nietes zou uitmonden. Dat blijkt uit een werkdocument dat het Vaticaan dinsdag heeft gepubliceerd.

Lees meer »

“Camille of Sabrina Carpenter?” Fans spotten opvallende gelijkenissen tussen hun videoclips

“Nu weten we waar Camille haar inspiratie vandaan haalt.” Momenteel is er op TikTok veel te doen rond Camilles videoclip van ‘Oeh La La La’. De clip vertoont volgens sommigen namelijk enkele gelijkenissen met de muziekvideo van ‘Espresso’, een nummer van de Amerikaanse zangeres Sabrina Carpenter. Zo komen in beide clips een paar keer dezelfde dansbewegingen voor.

Lees meer »

Berlijn in de ban van EK-finale én de WAGs: UEFA neemt opvallende maatregel om nieuw wangedrag naar spelersvrouwen te vermijden

De EK-koorts bereikt bijna zijn climax. Vanavond maken Spanje en Engeland onder elkaar uit wie zich zal kronen tot kampioen van Europa. De veiligheidsdiensten staan alvast op scherp, zéker voor de komst van de tientallen WAG’s (wives and girlfriends). De UEFA nam zelfs extra maatregelen nadat enkele Engelse spelersvrouwen bier over zich heen kregen na de wedstrijd tegen Slovenië.

Lees meer »

Boerderij brandt uit na blikseminslag

Het onweer heeft lelijk huis gehouden in Mechelen en omstreken. Aan de Oppuurseweg in Lippelo (Puurs-Sint-Amands) is een boerderij uitgebrand. De brand is waarschijnlijk ontstaan na een blikseminslag.

Lees meer »

LIVE VERKIEZINGEN VS. Voormalige Democratische Congresleden vragen in open brief om open conventie – Elon Musk doneert aan groep die Trump in het Witte Huis wil

Op 5 november trekken de Amerikanen voor de zestigste keer naar de stembus voor de presidentsverkiezing. Houdt huidige president Joe Biden de strijd vol tot november en gooien de rechtszaken nog roet in het eten voor Donald Trump? Volg de aanloop naar deze verkiezingen met wereldwijde impact in onze liveblog.

Lees meer »

Karel Standaert (37) organiseert mee Campo Solar: “Festivals zorgen voor gemeenschapsvorming”

“Festivals verbinden, ze zorgen voor gemeenschapsvorming”, zegt Bruggeling Karel Standaert. Voor Brugge Plus zette hij in juni Feest in ‘t Park mee op touw. Op 2, 3 en 4 augustus wacht een nieuwe uitdaging. Hij is een van de zes organisatoren van Campo Solar in Damme.
The post Karel Standaert (37) organiseert mee Campo Solar: “Festivals zorgen voor gemeenschapsvorming”

Lees meer »