Silke opent nagelstudio en conceptstore in één

Vandaag vrijdag opent Silke Depovere (28) vlakbij de kerk in Westkapelle de deuren van Silk Nails Beauty. “In één pand combineer ik een schoonheidssalon met een winkel waar ik onder meer zelfgemaakte juwelen en decoratiestukken zal verkopen”, zegt Silke.

Silke Depovere is afkomstig van Roeselare, maar woont nu toch al zo’n zes jaar in Knokke-Heist, waarvan drie jaar in Westkapelle. “Het is de liefde die me naar hier bracht”, lacht Silke. “In hoofdberoep heb ik altijd in de verkoop gewerkt, waarvan de laatste jaren in een supermarkt in Heist, maar ik ben al vijf jaar nagelstylist in bijberoep en deed ook wel pedicure, make-up en haarverzorging.”

“Al van tijdens mijn opleiding tot nagelstyliste kriebelde het om volledig in hoofdberoep als zelfstandige aan het werk te gaan. En nu heb ik dus de stap gezet. Ik zette mijn job in de supermarkt stop en had het geluk een geschikt handelspand te vinden in de dorpskern van Westkapelle. In het pand huisde eerder lange tijd een naaiwinkeltje en later ook een trimsalon. Recent werd het gebruikt als een stockageruimte. Ik zal in het pand een combinatie van schoonheidszorgen en een conceptstore uitbaten.”

Zelfgemaakte juwelen

“In de conceptstore zal ik producten verkopen waar ik echt een passie voor heb, namelijk zelfgemaakte juwelen in polymeerklei en decoratie in epoxy, een soort kunsthars.”

Daarnaast zal Silke haar winkel ook openstellen voor andere zelfstandigen die er op procent hun waren willen te koop stellen, zoals kledij, decoratie en kaarsen. Daarvoor heeft ze nu al de nodige contacten gelegd.

“Wat het schoonheidssalon betreft, zal ik zelf instaan voor manicure, pedicure, make-up en hairstyling. En er zullen andere mensen op zelfstandige basis in het salon komen werken voor behandelingen zoals laserontharen en extensions (haarverlengingen, red.)”, verduidelijkt Silke nog. “Ik voorzie twee feestelijke openingsmomenten, vrijdag 24 november van 18 uur tot 21 uur en zondag 26 november van 10 uur tot 18 uur. We verwelkomen dan iedereen met een glaasje en een hapje en we geven ook een waardebon om te besteden voor een behandeling naar keuze.”

Alle info op https://silknailsandbeauty.be/

The post Silke opent nagelstudio en conceptstore in één is provided by KW.be.

Meer krantenkoppen in België

Gemeente Kuurne nodigt nieuwe inwoners uit voor welkomstbijeenkomst met voetbal, quiz en rondleiding

De gemeente Kuurne mocht afgelopen jaar bijna 500 nieuwe inwoners verwelkomen binnen zijn gemeentegrenzen. Zoals elk jaar werden alle nieuwkomers uitgenodigd voor een welkomstbijeenkomst, die dit jaar plaatsvond in de nieuwe gemeenteschool Nest. Onder het genot van een hapje en een drankje begon de bijeenkomst met de vertoning van de voetbalwedstrijd België – Frankrijk op groot scherm.
The post

Lees meer »

KAART. Van Mil in Mol tot Emma in Malle: deze namen kregen baby’s de voorbije 10 jaar het vaakst in jouw gemeente

Olivia en Noah waren in 2023 de meest gegeven babynamen in Vlaanderen en bij uitbreiding in heel België. Een stad als Mortsel kan dan ook als representatief worden gezien, want tussen 2014 en 2023 waren Noah (19 keer) en Olivia (16) de meest gegeven voornamen aan pasgeboren baby’s. Maar in heel wat andere steden en gemeenten voeren andere meisjes- en

Lees meer »

Zes donderdagen feest tijdens Congé In ‘t Park in Wevelgem

Gedurende zes donderdagen tijdens juli en augustus is het opnieuw feest in het Park. Vzw Rebel Rebel verzorgt de organisatie en programmatie van Congé in ’t Park, met bekende namen zoals Willy On Tour, ABBA4U en Isolde Lasoen. Met opkomend geweld Arend Delabie, Maria Iskariot en ISE en verder heel wat Wevelgems talent en dj’s die het Park zonder twijfel

Lees meer »

Ongewoon boos en ontgoocheld na nieuwe sprintnederlaag én declassering: zit Jasper Philipsen in een vertrouwenscrisis?

Zo zagen we Jasper Philipsen (26) nog nooit. De Limburger klopte zijn frustratie van zich af en vloekte erop los: die tweede sprintnederlaag op rij kwam duidelijk heel hard aan. Zijn vriendin moest hem tot twee keer toe gaan kalmeren op de bus. Er lijkt meer aan de hand dan alleen sportieve ontgoocheling. Is de topsprinter in een vertrouwenscrisis beland?

Lees meer »

Kijkers denken het mysterie van de seizoensfinale van ‘Thuis’ nu al te hebben ontrafeld: “De makers gaven een duidelijke hint”

Het is nog wachten tot de start van het nieuwe seizoen van ‘Thuis’ op 2 september om te weten te komen hoe de schietpartij in de seizoensfinale precies in elkaar stak, maar op fansites wordt daar nu al druk over gespeculeerd. Eén schijnbaar onopvallend detail leidde daar tot een hele reeks aan puzzelstukjes, die vlot in elkaar leken te vallen.

Lees meer »

Strandloop Zeebrugge opent Loopcriterium van de Kust: “Het zou mooi zijn weer 400 lopers te mogen verwelkomen”

De Vlaamse kustgemeenten slaan ook dit jaar weer de handen in elkaar voor de organisatie van het Loopcriterium van de Kust. In juli en augustus zullen tien wedstrijden op en naast het strand plaatsvinden. Zeebrugge bijt de spits af op vrijdag 5 juli met de traditionele Strandloop.
The post Strandloop Zeebrugge opent Loopcriterium van de Kust: “Het zou mooi

Lees meer »