Populaire leerkracht die seks had met meerdere leerlingen vrij onder voorwaarden

De Kamer van Inbeschuldigingstelling (KI) in Gent heeft de vrijlating van de 27-jarige leraar T.L. bevestigd. De populaire leerkracht die seks had met verschillende leerlingen, mocht al van de raadkamer in Brugge de cel verlaten, maar het parket tekende beroep aan.

Meer krantenkoppen in België

Paris MontmARTre brengt kunst in het centrum van Roeselare

Op 7 en 8 september vindt de 29ste editie plaats van Paris MontmARTre. Zestig kunstenaars nodigen de bezoekers uit in het openluchtatelier dat de Roeselaarse Grote Markt dan zal zijn. Randanimatie zal dit weekend nog leuker maken.
The post Paris MontmARTre brengt kunst in het centrum van Roeselare appeared first on KW.be.

Lees meer »

Van gevierd tot afgeschreven: Nederlands model Doutzen Kroes maakt na twee jaar comeback

Met een glamoureuze ‘Vogue’-fotoshoot is Doutzen Kroes (39)terug van weggeweest. Jarenlang schitterde het model op de catwalks van Versace, Gucci en Victoria’s Secret, maar in 2022 verdween ze plots uit de spotlights. Ontgoocheld en moe zei ze de modellenwereld vaarwel, zeker na de bakken kritiek die ze kreeg na die ene controversiële uitspraak. “Als model had ik nooit een stem,

Lees meer »

Publiekelijk rondje moddergooien tussen Ralf Schumacher en z’n ex, nadat hij uit de kast kwam: “Mijn beste jaren verspild”

Ralf Schumacher (49) en z’n ex-vrouw Cora leven dezer dagen niet op de beste voet. De gewezen Formule 1-coureur kwam onlangs publiekelijk uit de kast, en dat schoot in het verkeerde keelgat bij de vrouw waar hij 14 jaar mee gehuwd was. Zij voelt zich “gebruikt” en claimt dat ze van niets wist. Met enkele WhatsApp-berichtjes heeft de Duitser –

Lees meer »

KIJK. Robby maakt ‘krasse’ indruk in ‘B&B zoekt lief’: hij wast Patricia’s auto, maar doet dat met schuurspons

“Heel de auto is beschadigd, oh my god.” Het had een aangename verrassing moeten zijn voor B&B-uitbaatster Patricia, waarmee Robby punten zou scoren. Hij heeft Patricia’s wagen volledig schoongemaakt, maar heeft zich wel vergist van spons. “Heeft hij dat nou gedaan met een schuurspons?!”, schrikt Patricia als ze de vele krassen op haar auto ziet.

Lees meer »

Smartphones verboden op Brusselse en Waalse scholen, Vlaanderen volgt niet

De Vlaamse onderwijsverstrekkers zijn niet te vinden voor een algemeen verbod van smartphones op scholen. Ze wijzen erop dat scholen daar zelf over moeten beslissen. 373 Franstalige scholen van het netwerk Wallonie-Bruxelles Enseignement (WBE) zullen het gebruik van smartphones vanaf het begin van het nieuwe schooljaar wel verbieden. Het verbod kadert in de strijd tegen pesten.

Lees meer »

KIJK. Nederlandse kickbokser (31) springt van opblaasboot nadat hij wordt betrapt op grote cokesmokkel

Een Nederlander heeft dinsdag in het Verenigd Koninkrijk schuld bekend aan omvangrijke drugssmokkel. Het gaat om de 31-jarige Nederlands-Turkse kickbokser Ferhat G. Hij werd in juni in Engeland betrapt op het smokkelen van 350 kilo cocaïne met een opblaasboot. De coke had een straatwaarde van zomaar even 39 miljoen pond, oftewel 45 miljoen euro. Opvallende beelden gedeeld door de autoriteiten

Lees meer »

Linda Dujardin is 50 jaar organiste in de Sint-Brixiuskerk van Ooigem: “Ik ben de medepastoor van toen nog altijd dankbaar”

Linda Dujardin wordt op zaterdag 24 augustus in de bloemetjes gezet voor haar 50-jarig jubileum als organiste. Dat gebeurt in de Sint-Brixiuskerk tijdens de eucharistieviering van 16 uur. Ze is de eerste benoemde vrouwelijke organiste van het bisdom.
The post Linda Dujardin is 50 jaar organiste in de Sint-Brixiuskerk van Ooigem: “Ik ben de medepastoor van toen nog altijd

Lees meer »

Wat kost een nutteloze zoektocht op zee en wie moet dat betalen? “Laat die mensen er zélf voor opdraaien”

De reddingsdiensten rukten zondagavond massaal uit, op zoek naar een 41-jarige zwemmer die achteraf zonder zijn vrienden te verwittigen op de trein huiswaarts zat. Zo’n zoektocht kost geld, veel geld. Geld dat wij allemaal – de belastingbetalers – zullen moeten ophoesten. “Laat mensen zelf opdraaien als ze hun verantwoordelijkheid niet nemen.”

Lees meer »