Play Nostalgie maakt live radio in Roeselare tijdens eindejaar

Play Nostalgie neemt een prominente plaats in binnen het eindejaarsgebeuren in de Rodenbachstad. In het Play Nostalgie Wintercafé kan je al vanaf vrijdag 8 december een originele foto nemen in de photobooth. In de week voor Kerstmis komen Leen Demaré en Michael Joossens er live de avondspits uitzenden en op zaterdag 23 december zijn er de Candlelight-sessions: een unieke combinatie van Gospel en Popclassics gastoptredens van Paul , Mentissa en Jasper Steverlinck.

Presentatoren Leen Demaré en Michaël Joossens zullen van maandag 18 tot en met vrijdag 22 december van 16 tot 19 uur live radio maken vanuit het Play Nostalgie Wintercafé op de Grote Markt. Iets waar ze naar eigen zeggen enorm naar uitkijken. “De eindejaarsperiode is sowieso een leuke periode om radio te maken”, vertellen ze. “Er is immers veel gezelligheid en dat zal in Roeselare ongetwijfeld ook het geval zijn. We brengen passende onderwerpen, waar mogelijk met een lokale toets. De goesting om er een fijne week van te maken is erg groot!”

Kersttoppers

“Op muzikaal vlak brengen we enkele kersttoppers, maar ook tal van klassiekers, een mooie mix. Of we een favoriet kerstnummer hebben? Voor mij is dat Driving home for Christmas van Chris Rea. Dat nummer heeft alles voor mij. Veel meer dan bijvoorbeeld All I want for Christmas van Mariah Carey”, lacht Michaël. “Ik heb het meer voor de echt oude klassiekers. Van Bing Crosby tot Dean Martin of Frank Sinatra”, aldus Leen. “Het is de bedoeling dat de mensen langskomen om hallo te zeggen. Die interactie is steevast een meerwaarde”, aldus Michaël. “Het zal de eerste keer zijn dat ik in Roeselare kom, maar ik heb alvast veel zin om voor onze radioshow de prachtige winkelstraten in te duiken met Leen!” Voor Leen Demaré is de Rodenbachstad geen onbekende. “Ik kwam destijds tijdens de vakanties vaak bij mijn mémé in Torhout en winkelen deden we in Roeselare. Het is een echte shoppingstad! Ik heb hier ook nog radio gemaakt.”

Op 23 december zijn er dan de Candlelight-sessions in het Klein Seminarie met Paul Michiels, Jasper Steverlinck en Mentissa. “Zij zullen twee keer optreden vergezeld van een gospelkoor en brengen een mix van eigen songs en classics in een gospelversie, dit alles in een magisch jasje”, klinkt het. Tickets voor het concert kan je winnen door naar Leen en Michaël te luisteren, maar ook in het Play Nostalgie Wintercafé.

Ook daarna kan je nog tot zondag 7 januari 2024 in het wintercafé terecht voor een leuke foto in de photobooth. (TD)

De Weekbode schenkt vijf keer twee tickets weg voor de Candlelight-sessions. Het volstaat om een mailtje te sturen naar [email protected] met vermelding van de wedstrijd en je gegevens. Wie weet val je wel in de prijzen!

The post Play Nostalgie maakt live radio in Roeselare tijdens eindejaar is provided by KW.be.

Meer krantenkoppen in België

Ultraconservatieve aartsbisschop geëxcommuniceerd wegens verwerpen van autoriteit paus

Een ultraconservatieve Italiaanse aartsbisschop Carlo Maria Vigano is geëxcommuniceerd. Dat heeft het Vaticaan vrijdag laten weten. Excommunicatie is een ernstige kerkelijke straf die de gestrafte uitsluit van deelname aan het volle sacramentele leven van de kerk. De 83-jarige man staat bekend als een heftig tegenstander van paus Franciscus. Hij werd veroordeeld wegens “schisma” nadat hij de autoriteit van de katholieke

Lees meer »

Opening van zomerspeelplaats tijdens foodtruckfestival lokt onmiddellijk veel bezoekers naar Stationsplein in Roeselare

Zaterdagmiddag werd de zomerspeelplaats op het Stationsplein in Roeselare officieel geopend. Dat gebeurde tijdens een nieuw, gesmaakt evenement. Het foodtruckfestival voor kinderen lokte onmiddellijk veel bezoekers.
The post Opening van zomerspeelplaats tijdens foodtruckfestival lokt onmiddellijk veel bezoekers naar Stationsplein in Roeselare appeared first on KW.be.

Lees meer »

KIJK. Stunt met vlammen op podium loopt mis: zanger loopt tweedegraads brandwonden op

De Colombiaanse zanger Reykon (37), echte naam Andrés Robledo, heeft onverwacht voor spektakel gezorgd tijdens zijn optreden in de Colombiaanse gemeente Neiva. Tijdens zijn show zondag was de reggaeton-zanger even in vlammen gehuld. Hij stond te dicht tegen de vlammenwerpers op het podium. In een video op Instagram legt hij uit dat hij tweedegraads brandwonden heeft aan zijn arm en

Lees meer »

JV Lo-Reninge mikt komend seizoen op de top drie

Na het behalen van de eindronde afgelopen seizoen wil JV Lo-Reninge dit seizoen nog een tikkeltje beter doen in vierde provinciale A. Het bestuur en de spelers spraken op de ploegvoorstelling hun ambities uit. Maxim Loontjens is een van de nieuwkomers.
The post JV Lo-Reninge mikt komend seizoen op de top drie appeared first on KW.be.

Lees meer »

Vlak voor ‘Met vier in bed’ is Alex voor de vierde keer hervallen: “Het leven gaat gewoon verder”

In een nieuwe aflevering van ‘Met vier in bed’ vertrekken de B&B-uitbaters op een unieke treinreis in Landen, waar Jo samen met zijn vrouw Hilde Station Racour uitbaat. Gedurende het programma wordt Jo echter vergezeld door hartsvriendin Alex. Maar vlak voor hun deelname kreeg die laatste echter slecht nieuws. “Op 1 januari heeft ze mij verteld dat ze voor de

Lees meer »

LIVE. Extreemrechts Rassemblement National van jonge kandidaat-premier Jordan Bardella op kop bij eerste ronde Franse parlementsverkiezingen

De eerste ronde van de parlementsverkiezingen in Frankrijk zijn gewonnen door het Rassemblement National van kandidaat-premier Jordan Bardella (28). De partij haalde 33 procent van de stemmen binnen. Dat melden Franse media zondagavond. Het gaat nog wel om schattingen. De daadwerkelijke resultaten komen later vanavond binnen. Dit artikel zal voortdurend worden bijgewerkt met de laatste ontwikkelingen.

Lees meer »

Foute wegwijzer naar Aartselaar in Kontich maakt ‘anale driehoek’ even officieel: ‘AARStelaar’

Op een kruispunt in Kontich is bij wegenwerken een nieuwe wegwijzer naar Aartselaar geplaatst met een schrijffout op. Er staat niet Aartselaar maar Aarstelaar. De gemeenten Aartselaar, Kontich en Reet worden al jaren grappend de anale driehoek genoemd. Bart Lambrecht (N-VA), schepen voor communicatie in Aartselaar, ziet de humor er wel van in, maar hij heeft aan het Agentschap Wegen

Lees meer »

Orkaan Beryl zet koers naar Jamaica en Kaaimaneilanden: “Levensbedreigende orkaanwind en stormvloeden verwacht”

Orkaan Beryl heeft bij zijn doortocht in het oosten van de Caraïben heel wat schade aangericht. Verschillende kleinere eilanden lijken onbewoonbaar, volgens de plaatselijke overheid, er zijn ook slachtoffers gevallen. Intussen zet Beryl koers naar Jamaica en de Kaaimaneilanden. Jamaica zou recht op het pad van de orkaan liggen, er wordt gewaarschuwd voor levensbedreigende orkaanwinden en stormvloeden.

Lees meer »

Vlaams Belang voert deze zomer luchtreclame

Het Vlaams Belang voert deze zomer promotie met een vliegtuigje met spandoek. Het reclamevliegtuig zal gedurende tien dagen in Vlaanderen te zien zijn. “We zetten alles op alles voor de lokale verkiezingen”, zegt voorzitter Tom Van Grieken. “Het Vlaams Belang zal deze zomer zichtbaar aanwezig zijn, te land en in de lucht.”

Lees meer »