Ondanks contactverbod maakt man (44) zich opnieuw schuldig aan partnergeweld

Een 44-jarige man uit Veurne, die tegenwoordig in Kortrijk woont, riskeert een nieuwe celstraf van één jaar met uitstel wegens partnergeweld. Opnieuw sloeg S.C toe bij hetzelfde slachtoffer met wie hij een knipperlichtrelatie had, en dat ondanks een contactverbod. “Maar het was zij die telkens vroeg om langs te komen”, sprak S.C.

Twee jaar geleden werd S.C. al veroordeeld voor partnergeweld op slachtoffer O. die in Diksmuide woont. De man kreeg toen ook een contactverbod opgelegd, maar desondanks bleven de twee elkaar zien. “Op 30 mei vorig jaar spraken ze eerst af in zijn woning in Veurne en daarna bij haar thuis in Diksmuide”, sprak de advocaat van O. “S.C. had avances gemaakt, maar daar ging ze niet op in. Toen ze bij haar thuis ook nog bezoek kreeg van een andere man sloegen zijn stoppen na diens vertrek door. S.C. gaf haar rake klappen in het gezicht, greep haar naar de keel en schold haar de huid vol. Die vriend stond op dat moment nog buiten, hoorde het tumult en belde de politie. Die troffen O. aan met een gezicht vol bloed. Ook in mei van dit jaar zocht hij haar nog op en weer vielen er klappen.”

Verhuizen

De vrouw vraagt nu 5.000 euro morele schadevergoeding en de procureur vroeg één jaar cel met uitstel onder voorwaarden, waaronder een nieuw contactverbod. “Het is nochtans telkens zij die me contacteert waarna ik te dom ben en daarop inga”, sprak S.C. “Maar nu verhuis ik naar Kortrijk en leer mijn lesje.” Vonnis op 22 december. (JH)

The post Ondanks contactverbod maakt man (44) zich opnieuw schuldig aan partnergeweld is provided by KW.be.

Meer krantenkoppen in België

Hersenbloeding leidt niet tot verzoening tussen Danny Fabry en zoon: “Kwaad blijven over iets van 30 jaar geleden, dat versta ik niet”

Doorgaans brengt een tragedie mensen opnieuw dichter bij elkaar, maar niet in het geval van Danny Fabry (75) en z’n zoon Danny ‘Junior’ Esseldeurs (48). De twee hebben al ruim drie decennia ruzie, en daar brengt zelfs de ernstige beroerte van Junior geen verandering in. Tot grote wanhoop van z’n moeder Julia. Zij ziet met lede ogen toe hoe haar

Lees meer »

#iedereenwestvlaming

Met het kwakkelweer zijn er veel mensen die nog snel op zoek gaan naar de zon. Maar het aanbod is beperkt.
The post #iedereenwestvlaming appeared first on KW.be.

Lees meer »