LIVE PLAYERS CHAMPIONSHIP FINALS. Huybrechts om 22u30 aan zet, wereldkampioen Smith al in eerste ronde onderuit

De Players Championship Finals, zeg maar de generale WK-repetitie in het darts, is dit weekend voor Dimitri Van den Bergh en co een ultieme kans om hun vorm te testen. ‘Dancing Dimi’ deed wat ie moest doen tegen de Welshman Jim Williams (6-4). Kim Huybrechts treft vanavond (rond 22u30) de Duitser Martin Schindler. In een Belgisch duel klopte Mario Vandenbogaerde Mike De Decker met zware 1-6-cijfers. Op deze pagina kunt u het allemaal volgen én de duels zijn uiteraard ook te bekijken op VTM2 en VTMGO!

Meer krantenkoppen in België

“Ik verwijt hem wel iets, ja”: handbiker Van de Steene ziet medaille in rook opgaan na aanrijding en stevige crash

Handbiker Jonas Van de Steene heeft op de Paralympische Spelen in Parijs in de wegrit van de MH4-klasse moeten opgeven. De Oost-Vlaming crashte in de derde ronde stevig in de nadarhekken, nadat hij langs achter werd aangetikt door de Zwitser Fabian Recher. De handbike van Van de Steene raakte zwaar beschadigd. “Dit zal me 20.000 à 25.000 euro kosten.”

Lees meer »

Norva en André varen in diamanten huwelijksbootje

Naar aanleiding van hun diamanten huwelijksverjaardag werden André Vererfven (84) en Norva Peirs (82) tijdens een receptie gehuldigd door het gemeentebestuur van Zulte. Ze ontvingen naast het diploma van het koningshuis ook een bloemetje. André werd geboren in Ooike en Norva in Olsene. Ze leerden elkaar kennen in De Lustigen Boer in Wortegem-Petegem. Ze trouwden
The post Norva en

Lees meer »

30 jaar na eerste uitzending ‘Lili en Marleen’ verklapt acteur Steven De Lelie wat veel kijkers nooit wisten

Dag op dag 30 jaar geleden werd de allereerste aflevering van ‘Lili en Marleen’ uitgezonden. Showbits-reporter Jarne heeft daarom acteur Steven De Lelie (47), Rikki in de reeks, uitgenodigd voor een nostalgisch gesprek. “Als ze dat opnieuw zouden uitzenden, wordt dat een kijkersbom voor VTM”, vertelt hij fier. Of hij nog graag een vervolg zou willen maken, na dat de

Lees meer »

“Op papier is hij blijkbaar sneller dan Doku”: ‘bliksemschicht’ Duranville pakt bij debuut uit met heerlijke dribbel, al baalt Mulder ook

Opvallende invalbeurt van Julien Duranville (18) tegen Israël. De pijlsnelle winger – bijgenaamd ‘L’Eclair’ of ‘de bliksemschicht’ – bracht energie en flair. Vooral één dribbel sprong eruit en het jeugdproduct van Anderlecht kreeg ook lof van onze analisten. “Als hij fit blijft, moet je er niet aan twijfelen: dan zál hij doorbreken.”

Lees meer »

Tweemaal vergund en tweemaal vernietigd, maar na achttien jaar haalt het vroegere Uplace dan toch vergunning binnen: “Eindelijk kunnen we Broeklin realiseren”

Projectontwikkelaar Uplace kan na 18 jaar eindelijk starten met de ontwikkeling van het duurzame en innovatieve ontwikkelingsproject Broeklin, onder het viaduct in Machelen. De enige partij die beroep aantekende tegen de vergunning, Sobeco nv, heeft haar beroep bij de Raad voor Vergunningsbetwistingen ingetrokken. Het project is daardoor definitief vergund.

Lees meer »