KIJK. Anastacia verrast Natalia op het podium van de Lotto Arena: “Zij is fantastisch”

Derde avond van Natalia (42) in de Lotto Arena. Exact een week geleden riep de Kempische zangeres haar verloofde Frederik tijdens de show onverwacht op het podium om hem te trakteren op een flinke zoen. Nu was het de beurt aan Natalia om verrast te worden: niemand minder dan Anastacia (55) stond plots naast haar. Tot grote vreugde van de fans in de zaal.

Meer krantenkoppen in België

Na bijna 3 jaar juridisch getouwtrek start rechtszaak tegen Alec Baldwin over dodelijk schietincident op filmset ‘Rust’

Na verwoede pogingen om het niet tot een rechtszaak te laten komen, zal Alec Baldwin zich deze week toch voor de rechter moeten verantwoorden voor zijn betrokkenheid bij een dodelijk schietincident op de filmset van ‘Rust’ in 2021. Tijdens een repetitie ging het geweer dat de Amerikaanse acteur hanteerde af. Het wapen bleek geladen met echte kogels. Beeldregisseur Halyna Hutchins

Lees meer »

Bovenbuur springt uit raam om minder mobiele man uit brandend huis te redden

In de Onderwijsstraat in Knokke-Heist brak dinsdagmiddag een zware brand uit. Een minder mobiele man zat in zijn appartement op de benedenverdieping toen de brand ontstond. Een alerte bovenbuur besloot uit het raam te springen om de man uiteindelijk uit de woning te halen. Ook de hond van de bewoner zat nog binnen en kreeg van de brandweer zuurstof toegediend.

Lees meer »

Baby overleden in park in Ukkel – Schade na noodweer is aanzienlijk, bewoonster vernield huis getuigt: “Het was heel angstaanjagend”

De schade is aanzienlijk, nadat een zware regen- en onweerszone gisteren over ons land trok. In Londerzeel werden verschillende huizen vernield, in Kapelle-op-den-Bos moest een jeugdkamp geëvacueerd worden en in Mechelen werd het gemeentelijk rampenplan afgekondigd. In die laatste gemeente werd een deel van een kerktoren weggeblazen en vielen losgeraakte hoogspanningskabels op meerdere huizen. Volg alle updates hieronder in onze

Lees meer »

Sneer naar prinses Kate of Ode aan prinses Diana? Meghan haalt stiekem haar naam van Archies geboorteakte

Meghan Markle (42) heeft stiekem haar eigen naam van de geboorteakte van haar zoon, prins Archie (5), laten verwijderen. Elf dagen na de geboorte van Archie in 2019 verving ze de naam ‘Rachel Meghan’ door ‘Hare Koninklijke Hoogheid de hertogin van Sussex’. Online wordt er nu volop gespeculeerd over de twee redenen waarom prins Harry (39) en Meghan deze keuze

Lees meer »

InnovOcean Campus in Oostende eerste kantoorgebouw met label voor uitstekende toegankelijkheid

Voor het eerst reikt het Vlaams Expertisecentum voor Toegankelijkheid Inter, het label ‘A++ uitstekend toegankelijk gebouw’ uit aan de InnovOcean Campus aan de Jacobsenstraat 1 in Oostende. De campus biedt veel gebruikerscomfort voor bezoekers, medewerkers, klanten, … met en zonder beperking.
The post InnovOcean Campus in Oostende eerste kantoorgebouw met label voor uitstekende toegankelijkheid appeared first on KW.be.

Lees meer »

Hoe krijgt Bart De Wever de neuzen in dezelfde richting?

Wat zeggen politici niet, maar dénken ze wel? In zijn nieuwe analyse, exclusief voor HLN, gunt opiniemaker Noël Slangen jou elke week een blik achter de schermen van de politiek. Vandaag: hoe heerlijk saai de formatie dit keer verloopt. “Zullen de Franstaligen Bart De Wever zijn trofee gunnen, misschien in ruil voor een Nederlandsonkundige premier, zoals Bouchez?”

Lees meer »

Huis volledig uitgebrand in Sint-Gillis-Waas

In Sint-Gillis-Waas is dinsdagnacht een huis volledig uitgebrand. De bewoner bleef ongedeerd. Een overbuur merkte het vuur gisterenavond laat op en verwittigde de brandweer, maar al snel sloegen de vlammen uit de ramen. Het huis is na de brand onbewoonbaar. De oorzaak is nog niet gekend.

Lees meer »

Jonathan (34) heropent danscafé Bananas: “Kijk hard uit naar Waregem Koerse”

Jonathan Naessens (34) – gekend van cocktailbar La Corba – blaast nieuw leven in het iconische Bananas-café. “Ik droom al jaren van een eigen zaak”, vertelt hij. Het gaat snel, want slechts enkele weken na het eerste contact met de brouwer opent Jonathan vrijdag al de deuren van de populaire danstent.
The post Jonathan (34) heropent danscafé Bananas: “Kijk

Lees meer »