Hema opent honderdste Belgische winkel in Sint-Kruis

Vrijdag opent HEMA haar honderdste winkel in Brugge aan de Maalse Steenweg. Hiermee gaat HEMA opnieuw voluit voor groei in ons land. De keten plant in heel het land nog minstens acht winkels te openen voor eind 2024.

HEMA mikt hiervoor vooral op het bereik van haar klanten in gebieden waar ze nog niet aanwezig zijn met een aanbod van eigen ontworpen producten die vrolijker, van goede kwaliteit en duurzamer zijn waardoor ze langer meegaan. Alle HEMA vestigingen in België vieren het succes mee. De eerste honderd klanten in elke HEMA winkel krijgen vandaag het meest geliefde en iconische HEMA product cadeau: dé enige echte HEMA stroopwafels.

De opening van de honderdste HEMA-winkel in Sint-Kruis, de derde in Brugge, is een mijlpaal voor HEMA. Hiermee bevestigt HEMA het succes van haar ijzersterke omnichannel strategie met een uniek en eigentijds productaanbod. “Deze winkel is geen eindstation maar de start van nieuwe groei in België.”

“Wij geloven immers sterk in het succes van onze unieke winkelformule en productassortiment. Door in te zetten op duurzame, betaalbare en slim ontworpen leuke kwaliteitsproducten onder de eigen merknaam onderscheiden we ons. Consumenten vinden het prettig winkelen bij HEMA en weten dat ze er producten kopen die langer meegaan,” zegt Carla Velghe, country director HEMA België.

Lokale verankering

Het succestraject van HEMA stopt niet aan de honderdste winkel. Zo opent HEMA dit jaar nog een nieuwe winkel in Wetteren. Tegen eind 2024 wil de retailer, die dan veertig jaar actief is in ons land, acht nieuwe winkels openen in Vlaanderen, Brussel en Wallonië.

HEMA kiest voor een strategie van nabijheid bij haar klanten en investeert daarom ook in kleinere steden en gemeenten waar de winkelformule bijzonder goed aanslaat. In de grote steden zoals Brussel en Antwerpen heeft HEMA flagshipstores die inzetten op funshoppen en de klanten een totaalbeleving bieden.

Klok rond

Dankzij onze omnichannel beleving kunnen onze klanten letterlijk de klok rond bij ons terecht voor een uitzonderlijk divers assortiment. Met het recent gelanceerde getrouwheidsprogramma verbinden we onze klanten ook on- en offline, zodat de grens tussen de fysieke en digitale winkel vervaagt. Op die manier maken we onze missie om een beter leven in een mooier wereld te creëren waar,” besluit Carla Velghe.

The post Hema opent honderdste Belgische winkel in Sint-Kruis is provided by KW.be.

Meer krantenkoppen in België

Geen pakjesbezorger meer nodig? Hier levert een drone je boodschappen

Zullen pakjesbezorgers in de toekomst overbodig worden? In de Verenigde Staten test onder meer supermarktketen Walmart sinds januari dronebezorgingen uit. Voor 4 dollar extra wordt je boodschap binnen het halfuur bij je thuis geleverd. “Net een pakketje uit de toekomst”, klonk het bij de klant die het filmpje online deelde.

Lees meer »

Twee doden bij vliegtuigongeluk in Noorwegen

Twee mannen zijn omgekomen bij een vliegtuigongeluk in Noorwegen. Volgens de politie stortte het vliegtuigje neer op de snelweg E6 in de gemeente Oppdal bij een privévliegveld, waarna brand uitbrak. Een van de twee inzittenden overleed op de plaats van het ongeluk, de ander in een ambulance op weg naar het ziekenhuis.

Lees meer »

Elke Bleyaert, vrouw van wielrenner Jasper Stuyven en oprichtster van The Women Peloton, verliest rechtszaak tegen Amerikaans fitnessbedrijf

Een opmerkelijke zaak: Elke Bleyaert, de vrouw van wielrenner Jasper Stuyven en oprichtster van The Women Peloton, is door een Amerikaans fitnessbedrijf voor de rechter gedaagd. “Het bedrijf heeft het woord ‘peloton’ gemonopoliseerd”, reageert Bleyaert. Na maanden procederen heeft Bleyaert de rechtszaak verloren. The Women Peloton is de grootste vrouwelijke fietscommunity in ons land.

Lees meer »

Actrice Natali Broods: “Slippers aan, tenen in het zand. Alleen dan kan ik ontspannen. De andere dagen van het jaar ben ik in rouw”

“Er zijn in het leven twee soorten mensen. Zij die het perfect alleen kunnen. En zij die altijd hulp nodig zullen hebben. Ik ben de laatste soort.” Natali Broods is een rasactrice en dat komt met een prijs. Alles wat ze voelt, voelt ze maal tien. “Ik pak alles ongefilterd binnen. Het leven op afstand houden: kan ik niet.”

Lees meer »

Johan Boskamp over Oranje, Tedesco en zijn pensioen als analist: “Nederland heeft geen enkele speler van wereldklasse”

“Ik heb alleen nog maar op dat bankje gelegen en zitten zappen. Werelds!” Tot u spreekt Johan Boskamp (75), sinds vorige maand voetbalanalist op rust. Er ligt een nieuwe biografie van hem in de winkel. “Alle leugens en de rest staat erin”, zegt hij. Het liefst ouwehoert hij over voetbal. Over het EK, Oranje, de Duivels, Tedesco… en Mark Cavendish.

Lees meer »

Reconstructie van moord op Maria duurt twee uur, toch blijven er onduidelijkheden: “Enkele cruciale elementen van die fatale nacht herinnert Ali zich niet”

De Mechelse onderzoeksrechter heeft maandag een reconstructie gehouden van de moord op de 43-jarige Maria G. Zij werd in haar appartement in Beerzel met messteken om het leven gebracht door haar echtgenoot Ali G. (62). De man reageerde emotioneel tijdens de reconstructie en hij herinnerde zich ook niet alles van die fatale nacht.

Lees meer »