Deelnemers ‘Squid Game: The Challenge’ willen Netflix aanklagen: “Waren onderkoeld en liepen zenuwschade op”

Deelnemers van de realitygameshow ‘Squid Game: The Challenge’ dreigen Netflix voor de rechter te dagen. Kandidaten beweren dat ze gewond zijn geraakt tijdens het filmen van de spelshow, dat meldt ‘Deadline’.

Meer krantenkoppen in België

Lendeleeds-Argentijnse pater Dries Swinnen kwam mee naar België met paus Franciscus: “Ik reis straks met een gelukkig gevoel terug”

“Ik reis straks met een ongelooflijk gelukkig gevoel terug naar Argentinië”, zegt de 85-jarige pater jezuïet Dries Swinnen, die in Argentinië woont en daar een jeugdvriend en confrater was van de paus toen hij nog als Jorge Bergoglio door het leven ging. Zijn ouders zijn vele jaren geleden vanuit Lendelede naar Argentinië uitgeweken. De pater mocht het hele bezoek van

Lees meer »

KIJK. Luisteraars beseffen pas na jaren waarover danshit ‘Macarena’ écht gaat: “Ik ben in schock”

Het iconische nummer ‘Macarena’ – dat jong en oud aan het dansen krijgt – verrast een nieuwe generatie. Wat voor velen een vrolijke dansklassieker lijkt, blijkt een pikante ondertoon te hebben die door veel jonge luisteraars nu pas wordt opgemerkt. Op sociale media gaan zowel het lied als de reacties viraal. “Waarom heb ik dit nooit eerder opgezocht?!”

Lees meer »

Tallon Dekeyser (12) uit Ruiselede is Belgisch kampioen motorcross: “Hij rijdt beter met de motor dan met de fiets”

Hij is al jaren een beloftevolle motorcrosser en ook dit jaar maakt hij het helemaal waar: Tallon Dekeyser (12) werd in het Vlaams-Brabantse Pamel Belgisch kampioen bij de Nieuwelingen ’85.
The post Tallon Dekeyser (12) uit Ruiselede is Belgisch kampioen motorcross: “Hij rijdt beter met de motor dan met de fiets” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Spaanse koning Juan Carlos in val gelokt door zijn voornaamste minnares: “Ze kreeg miljoenen peseta’s dankzij die foto’s”

De voormalige Spaanse vorst Juan Carlos (86) heeft volgens de lokale media meer dan honderd minnaressen gehad, maar daarvan was nog nooit één enkele foto als bewijs. Tot nu. De zoon van zijn voornaamste minnares Bárbara Rey (74) bezorgt hem een serieuze kater. Hij vertelt in een interview met ‘Privé’ hoe de monarch in de val werd gelokt met belastende

Lees meer »

Diependaele verdedigt bij VTM NIEUWS duurdere poetshulpen: “Elke Vlaming weet dat net zij betere ondersteuning verdienen”

Wie gebruik wil maken van een poetshulp zal voortaan iets dieper in de buidel moeten tasten. Bij VTM NIEUWS verdedigde de kersverse Vlaamse minister-president Matthias Diependaele (N-VA) die beslissing. “Het is nooit leuk als iets duurder wordt, maar elke Vlaming is ervan overtuigd dat net die poetshulpen het verdienen om beter ondersteund te worden. Als we van in het begin

Lees meer »

Beer doodt man tijdens paddenstoelen plukken in Slovakije

Een bruine beer heeft in Slovakije een 55-jarige man aangevallen en dodelijk verwond. De man was met iemand anders paddenstoelen aan het plukken in een dorpje in het Tatragebergte, zegt een politiewoordvoerder zaterdag, geciteerd op de website van de Slovaakse krant ‘Sme’.

Lees meer »