Beelden tonen hoe buschauffeur gevaarlijke manoeuvres uithaalt om achterligger te hinderen

Op Facebook is een dashcamfilmpje opgedoken van een buschauffeur die in Stabroek gevaarlijke manoeuvres uitvoert om te verhinderen dat een achterligger hem inhaalt. De betrokken busmaatschappij laat weten dat de beelden zijn onderzocht en dat de chauffeur wordt gesanctioneerd. Maar ook de automobilist is volgens hen in de fout gegaan.

Meer krantenkoppen in België

“De Beker is elk seizoen een doel van Zulte Waregem”: Lukas Willen opgelucht na eerste driepunter en klaar voor bekeravontuur

Oef, de kop is eraf. Essevee heeft de eerste driepunter beet na een 1-0-zege tegen Lokeren-Temse, én dat zelfs voor eigen volk. Zondag volgt al de eerste opdracht in de beker tegen Sparta Petegem. “De Beker van België is altijd een doel voor Zulte Waregem”, klinkt het strijdvaardig bij Lukas Willen (21).
The post “De Beker is elk seizoen

Lees meer »

Bricky Builds verhuurt alternatieve LEGO-sets: “Bouwen en weer afbreken”

Ben je graag bezig met LEGO en op zoek naar net die nog iets alternatievere set? Dan is Bricky Builds van Merijn Coudeville (38) in Rumbeke de ideale oplossing. Met zijn nieuwe onderneming verhuurt hij sinds juni alternatieve LEGO-sets. “Als kind deed ik niets liever dan bouwen met LEGO.”
The post Bricky Builds verhuurt alternatieve LEGO-sets: “Bouwen en weer

Lees meer »

Brugge viert tachtig jaar bevrijding

Deze maand is het tachtig jaar geleden dat Brugge en het ommeland werden bevrijd door Canadese troepen en dat wordt vooral dit weekend duchtig gevierd. Zaterdagnamiddag vond een optocht met 28 authentieke legervoertuigen plaats en op de Kruisvest is nog het hele weekend een WO II-kampement te bezoeken.
The post Brugge viert tachtig jaar bevrijding appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Blijf inspireren”: Visma-Lease a Bike komt met emotionele boodschap voor Van Aert, die geen breuken overhoudt aan val

Wout van Aert (29) heeft geen breuken opgelopen na zijn val in de Vuelta. Na een crash tegen een rotswand werd hij met een gehavende knie afgevoerd naar het ziekenhuis van Santander. “De diepe wonde vereist intensieve zorg. Wout zal terugreizen naar België om zijn herstel voort te zetten”, meldt zijn ploeg Visma-Lease a Bike, dat op ‘X’ ook met

Lees meer »

Vader van schoolschutter aangeklaagd: hij gaf geweer cadeau nadat 14-jarige dreigde met schietpartij

Colin Gray (54), de vader van Colt Gray (14) die bekend heeft vier mensen doodgeschoten te hebben op zijn school in de Amerikaanse staat Georgia, is gearresteerd. De man wordt onder meer beschuldigd van doodslag. Hij had zijn zoon het gebruikte geweer cadeau gegeven, nadat de twee nochtans ondervraagd waren over dreigementen om een schietpartij op school uit te voeren.

Lees meer »

Nieuwe knuppelpaden in Iepers Hoornwerkpark aangelegd

Twee oude knuppelpaden in het Hoornwerkpark in Ieper kregen een make-over. De paden vormen een zachte verbinding tussen het centrum van Ieper en de omgeving van Camping Jeugdstadion en waren in slechte staat.
The post Nieuwe knuppelpaden in Iepers Hoornwerkpark aangelegd appeared first on KW.be.

Lees meer »

Within Temptation treedt in oktober twee avonden op in de Lotto Arena én brengt nu de ‘Worlds Collide Tour Live-Dvd’ uit: “Ik ben nu vrijer om te zeggen waar ik voor sta!”

Fans van Within Temptation kijken uit naar begin oktober, want op vrijdag 4 en zaterdag 5 oktober staat Within Temptation twee avonden in de Lotto Arena in Antwerpen. Geen zin om zolang te wachten om deze groep aan het werk te zien? Koop dan zeker en vast de ‘Worlds Collide Tour Live-Dvd’ aan. Recent spraken we met zangeres Sharon Den

Lees meer »

Antwerpen verbiedt het, hier doen schepenen zélf mee: 128 ploegen strijden in Lichtervelde voor Belgische titel beerpong

Wie gooit het best een pingpongballetje in een beker gevuld met bier? Het antwoord op die vraag kennen we zaterdag, want in Lichtervelde strijden 128 duo’s dan voor de Belgische titel beerpong. “Maar verwar ons kampioenschap zeker niet met overmatig drankgebruik”, beklemtonen de organisatoren. “Integendeel: wie goed wil beerpongen, moet vooral een heldere geest hebben.”
The post Antwerpen verbiedt

Lees meer »