Noordstraat pakt tijdens eindejaarsperiode uit met Nordic Secret Santa

De Noordstraat leeft, zo veel is duidelijk. In de eindejaarsperiode pakt het handelaarscollectief uit met een leuke campagne. Met Nordic Secret Santa kunnen shoppers maar liefst 125 geschenken winnen met een waarde van 5.000 euro.

Na de actie van de roze lopers in het Weekend van de Klant loopt er van 8 tot en met 24 december de kerstactie Nordic Secret Santa. “Alle klanten krijgen in die periode een kerstkaart met een QR-periode om deel te nemen aan een wedstrijd”, vertelt Astrid van de Franco Belge. “Wanneer je als klant of Gever die QR-code scant, kies je ook een persoon die je eens een plezier wil doen, een Gelukzak zeg maar. Die Gelukzak maakt kans op een mooie prijs zonder dat hij het dus zelf beseft. Maar ook jij als Gever maakt kans op een mooie prijs want op het einde van Nordic Secret Santa worden de prijzen willekeurig verdeeld over Gevers (1/3) en Gelukzakken (2/3).”

“We voorzien 125 geschenken met een totale waarde van meer dan 5.000 euro. De te winnen prijzen zijn vanaf 8 december te bezichtigen in de etalage van Mamado in de Noordstraat 55. Gelukkig zijn er veel waardebonnen bij want anders zou de etalage een beetje te klein zijn (lacht).”

Bankje met een schapenvelletje

“De 26 deelnemende zaken zullen te herkennen zijn doordat er een bankje met een schapenvelletje en een lantaarn zullen staan. Misschien maken die handelaars er wel een echt kersttafereel van! Bedoeling is dat de Noordstraat een gezellige straat wordt waar beleving centraal staat. Er kruipt veel tijd in de voorbereiding maar het is leuk en de handelaars zijn ongelooflijk enthousiast.”

“We zijn ontzettend gelukkig dat de dynamiek die we voor ogen hadden, aanslaat in onze straat. Er nemen nu ook al meer zaken deel aan Nordic Secret Santa dan aan onze eerste actie tijdens het Weekend van de Klant. Nordic Secret Santa dekt de hele lading: het vindt plaats in de Noordstraat, het is een beetje geheim want de persoon die je nomineert voor een geschenk weet van niets en het is in de kerstperiode.”

De deelnemende handelszaken zijn Phenix, Roots 33, Franco-Belge, Oil & Vinegar, Pop, Tineke Junior, Anna et Maman, TUI, Rima, Strip, Davalie, Quasimodo, Tonttu, Naaicenter Pfaff, Louis & Louise, Mamado, Boutique Albert, de Kruidenmozaïek, Henry Martine, Adonis, North, Cuisine Tossins, De Ooievaar, Bistro Le Nord, Au Grand Café en ’t Spelgeweld. (PS)

The post Noordstraat pakt tijdens eindejaarsperiode uit met Nordic Secret Santa is provided by KW.be.

Meer krantenkoppen in België

Stalking-slachtoffer Guillaume Devos (43) na getuigenis overstelpt met reacties: “Eén bericht zou zomaar wel eens van haar kunnen zijn”

Na zijn openhartige getuigenis over stalking werd acteur en zanger Guillaume Devos (43) overstelpt met positieve reacties van mensen die hem een hart onder de riem wilden steken. Sommigen herkenden zich in zijn relaas en putten er steun en troost uit. “Bij één gebruiker stond alleen maar ‘Het spijt me voor jou’. Alleen dat.”

Lees meer »

30 jaar na zijn overlijden is Willy Lustenhouwer weer helemaal in: na plein en hommageshows nu ook erkenningstegel

Met onder meer een eigen plein, hommageshows door ‘De Mugge van Brugge’ en een erkenningstegel bij de Stadsschouwburg is conferencier Willy Lustenhouwer dertig jaar na zijn overlijden meer dan ooit aanwezig in Brugge. Zijn dochter Marina schuwt liever het voorplan maar is toch heel vereerd. “Ik heb een heel speciale jeugd gehad, waarbij ik opgroeide achter de schermen van het

Lees meer »

Effectieve renovatie Plaatsmolen in Pittem kan binnenkort starten: “We zitten op schema voor november 2025”

De voorbereidende werken voor de renovatie van de Plaatsmolen in Pittem, die in november van start gingen, werden in februari alweer stilgelegd door een gebrek aan materialen. Volgens cultuur- en erfgoedschepen Heidi Lievrouw (CD&V) zal de molenbouwer binnenkort echter de effectieve werken opstarten en dus blijft de deadline van november 2025 haalbaar.
The post Effectieve renovatie Plaatsmolen in Pittem

Lees meer »

Spotify verwijdert pro-Russische artiesten – Washington kondigt nieuw militair hulppakket van 2,3 miljard dollar aan voor Oekraïne

De Hongaarse premier Viktor Orbán bezoekt vandaag Kiev, waar hij de Oekraïense president Volodymyr Zelensky ontmoet. Dat meldt de Britse krant ‘Financial Times’. Het bezoek van Orbán, een uitgesproken criticus van de westerse militaire hulp aan Oekraïne, volgt een dag nadat Hongarije het roulerende voorzitterschap van de Europese Unie heeft overgenomen. Lees hier de ontwikkelingen van dinsdag 2 juli terug.

Lees meer »

Zware klap voor Zelensky: “Oekraïne zal op NAVO-top te horen krijgen dat het momenteel te corrupt is om lid te worden”

Oekraïne zal op de NAVO-top begin deze maand in Washington vernemen dat het momenteel te corrupt is om lid te worden van de NAVO, wat een zware klap is voor Zelensky. De militaire alliantie zal Kiev om “aanvullende stappen” vragen om de corruptie in te dammen alvorens de gesprekken over lidmaatschap verdergaan, aldus een hooggeplaatste ambtenaar van het Amerikaanse ministerie

Lees meer »