Nergens zonder weg in Marionetten

22:00 Verdwalend in eigen land kijkt Rik Van Puymbroeck naar wat verwondert en soms overdondert.

Meer krantenkoppen in België

Steven Van Moeffaert (KSC Blankenberge) blikt terug op mooi seizoen: “Spelers verdienen duidelijkheid”

We zagen Steven Van Moeffaert voor het laatst als speler actief in Waregem, waar KSC Blankenberge de finale van de beker van West-Vlaanderen won. Intussen was de promotie van eerste provinciale naar de nationale reeksen al afgedwongen.
The post Steven Van Moeffaert (KSC Blankenberge) blikt terug op mooi seizoen: “Spelers verdienen duidelijkheid” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Damberdvrienden huldigen kampioenen

Bij kaartclub de Damberdvrienden met als lokaal ’t Damberd in de Gentsestraat, vond de jaarlijkse kampioenenviering plaats.
The post Damberdvrienden huldigen kampioenen appeared first on KW.be.

Lees meer »

CD&V en Groen kritisch over aanpassingen meerjarenplan: “Weinig ruimte om te dromen voor volgend stadsbestuur”

De meerjarenplanaanpassing bracht slecht nieuws voor het volgende stadsbestuur in Ieper. Zowel oppositie als meerderheid erkent dat er weinig geld zal zijn voor grote plannen. CD&V suggereert zelfs om het Jan Ypermanpark en de herinrichting van het openluchtzwembad ‘gefaseerd aan te pakken voor meer financiële ruimte’. De Vooruit-schepenen interpreteren dat als uitstel en zaten meteen op hun paard.
The

Lees meer »

Zeker 27 mensen doodgedrukt bij religieus festival in noorden van India

Bij een druk bijgewoonde religieuze bijeenkomst in de noordelijke Indiase staat Uttar Pradesh zijn volgens de hulpdiensten zeker 27 mensen verpletterd. Gevreesd wordt dat het dodental nog verder oploopt, want “er komen nog steeds lichamen binnen” volgens de gezondheidsdienst bij het Franse persbureau ‘AFP’. De politie had het bij persbureau ‘Reuters’ zelfs over zo’n zestig doden.

Lees meer »

Nathalie (41) en Ingrid (54) zetten hun huis en hart open voor pleegkindjes: “Water kende ze niet, ze was hysterisch voor elk badje”

Was u geschokt door het verhaal van de kerngezonde Jules (11) die naar het ziekenhuis moet omdat hij nergens anders terecht kan? Hij is niet de enige. Voor 101 baby’s en peuters die bij hun ouders niet veilig waren, was er vorig jaar geen plaats in de crisisopvang. Wij spraken met Nathalie (41) en Ingrid (54), twee pleegmoeders in wier

Lees meer »