Gezin kan tot 2.000 euro per jaar besparen op energiefactuur door over te stappen op goedkoopste aanbod

Lees het volledige artikel op de website van De Morgen.

Meer krantenkoppen in België

KIJK. 4000 fans onthalen dolenthousiast ‘Familie’-cast voor première van epische seizoensfinale: “Of de bom ontploft?”

Meer dan 4.000 ‘Familie’-fans zakten donderdagavond af naar Kinepolis Antwerpen om als allereerste de grote seizoensfinale te bekijken. Onder een blakende zon konden ze vooraf de cast op de rode loper zien schitteren en met een beetje geluk zelfs een selfie scoren. Van Sandrine André (Veronique) en Caroline Maes (Mieke) tot Charlotte Sieben (Louise): de fans waren dolenthousiast om ze

Lees meer »

Ouders van verdronken Harmony (7) spreken voor het eerst: “Mijn zoon was bang van water. Waarom werd er niet op hem gelet?”

Met veel vraagtekens blijven ze achter. De ouders van Harmony Francis (7) uit Borgerhout weten nog steeds niet wat hun zoontje afgelopen donderdag precies is overkomen in het recreatiedomein De Mosten. Harmony, die niet kon zwemmen, verdronk die dag tijdens een schooluitstap in het meer. “Bij de telling moesten alle leerlingen op hun handdoek op het strand gaan zitten. Die

Lees meer »

“In de 94ste minuut neem je geen risico. ‘Makes no sense’”: De Bruyne benadrukt belang kwalificatie (en heeft nog andere reden tot feest)

“De kwalificatie is het belangrijkste.” Ondanks het missen van de groepswinst – en de fluitende fans in Stuttgart – wilde Kevin De Bruyne niet van negativiteit weten. “Als we vol voor de goal gaan en we verliezen, wat dan?” Veel gevierd werd er volgens De Bruyne niet in de kleedkamer van de Rode Duivels, al had de aanvoerder wel een

Lees meer »

LIVE OEKRAÏNE. Orbán vraagt Zelensky wapenstilstand te overwegen – Rusland claimt vernietiging van Su-27-straaljagers in Oekraïne

De Hongaarse premier Viktor Orbán bezoekt vandaag Kiev, waar hij de Oekraïense president Volodymyr Zelensky ontmoet. Dat meldt de Britse krant ‘Financial Times’. Het bezoek van Orbán, een uitgesproken criticus van de westerse militaire hulp aan Oekraïne, volgt een dag nadat Hongarije het roulerende voorzitterschap van de Europese Unie heeft overgenomen. Volg hier alle ontwikkelingen rond de oorlog in Oekraïne.

Lees meer »

ZOMERREEKS. Sylvia woont al 18 jaar in de brousse in Togo: “Ik kan niemand vertrouwen, voor je het beseft doen ze iets in je drankje”

Sylvia Roovers (63) werkte 23 jaar bij Umicore in Hoboken en was al een tijdje weduwe toen ze in 2006 haar leven een nieuwe, positieve twist wilde geven. Ze nam loopbaanonderbreking en trok naar Togo om vrijwilligerswerk te doen. Achttien jaar later runt ze in Wli, een klein dorpje in de brousse, met haar vzw Joko Togo een weeshuis en

Lees meer »

Twee gewonden na botsing met twee voertuigen op kruispunt in Zarren

Op een kruispunt in Zarren, een deelgemeente van Kortemark, zijn vrijdagmiddag twee voertuigen op elkaar gebotst. De brandweer moest een vrouw bevrijden uit haar auto omdat haar deur volledig ingedeukt was.
The post Twee gewonden na botsing met twee voertuigen op kruispunt in Zarren appeared first on KW.be.

Lees meer »

Gerechtspsychiater Paul Lodewyck zwaait na veertig jaar af: “Met iemand als Alexander Dean zie ik het niet meer goed komen”

Na ruim veertig jaar in opdracht van het gerecht in het hoofd te hebben gekeken van moordenaars, brandstichters, verkrachters, agressievelingen en andere criminelen, gaat psychiater en criminoloog Paul Lodewyck (75) met pensioen. “Welke les ik trek uit veertig jaar forensische psychiatrie? Dat de mens potverdorie een ingewikkelde maar fascinerende constructie blijft.”
The post Gerechtspsychiater Paul Lodewyck zwaait na veertig

Lees meer »

Grens tussen Frankrijk en België gaat in tien gemeentes dicht tijdens wedstrijd op EK voetbal

Tijdens de wedstrijd tussen Frankrijk en België – in de achtste finale op het EK voetbal in Duitsland – zullen verschillende wegen over de grens tussen Frankrijk en België afgesloten worden. Dat kondigen tien gemeentebesturen van plaatsen langs de Frans-Belgische grens aan, waaronder twee Belgische: Komen-Waasten en Wervik. Zo willen de gemeentebesturen mogelijke onregelmatigheden verhinderen.

Lees meer »