Gewezen medewerker van Barack Obama in Witte Huis opgepakt na virale video waarin hij islamitische straatverkoper uitscheldt

De politie in New York heeft Stuart Seldowitz, een man met al heel wat jaren op de teller binnen de Amerikaanse regering, opgepakt. Van de man circuleerde een video op sociale media waarin hij een islamitische straatverkoper de huid vol scheldt.

Meer krantenkoppen in België

Vliegerboom krijgt zilveren medaille ‘Verkeer op School’: Praktijkgerichte aanpak verkeerslessen bekroond

De VSV (Vlaamse Stichting Verkeerskunde) beloont de Veurnse vrije basisscholen De Droomvlieger en Vliegerboom met een zilveren ‘Verkeer op School’-medaille om hun inzet voor verkeers- en mobiliteitseducatie.
The post Vliegerboom krijgt zilveren medaille ‘Verkeer op School’: Praktijkgerichte aanpak verkeerslessen bekroond appeared first on KW.be.

Lees meer »

“We willen ons leven niet riskeren”: verboden bivakmutsen alomtegenwoordig in ons voetbal, waarom is ingrijpen zo moeilijk?

De voetbalwet laat gemaskerde fans niet toe, toch zijn ze schering en inslag in de stadions. Kijk naar de ontspoorde Antwerpse derby vorig weekend, maar ook op de tribunes van Anderlecht, Genk, Standard of Club duiken ultra’s met bivakmuts op. En niemand grijpt in. Waarom gedoogt de politie het en andere hamvragen rond de bivakmuts: “Ze willen de sterkste, grootste

Lees meer »

Lijsttrekker Vooruit Zwevegem Mieke Eggermont dient klacht in na ernstig vandalisme verkiezingsbord: “Ogen verwijderd en ‘racist’ op geschreven”

Lijsttrekker van Vooruit Zwevegem Mieke Eggermont werd slachtoffer van ernstig vandalisme aan haar affiches in Otegem. Ze diende een klacht in bij de politie.
The post Lijsttrekker Vooruit Zwevegem Mieke Eggermont dient klacht in na ernstig vandalisme verkiezingsbord: “Ogen verwijderd en ‘racist’ op geschreven” appeared first on KW.be.

Lees meer »

An Swartenbroekx geniet van mini-’De Kampioenen’-reünie tijdens boekvoorstelling: “VRT, ik heb een nieuw voorstel”

‘F.C. De Kampioenen’-actrice An Swartenbroekx (55) is voor heel even terug in België. Tegenwoordig is ze dolgelukkig op haar berg in Spanje, maar om haar nieuwste kinderboek ‘Duupje 4′ voor te stellen, ruilde ze met plezier de Spaanse zon in voor onze Belgische regenwolken. In een gezellige boekenwinkel in Mechelen was het alvast over de koppen lopen om een gesigneerd

Lees meer »

Moeilijk seizoensdebuut voor Volley De Haan: “Het is knokken voor elk punt”

Ook in de derde wedstrijd van het seizoen zijn de dames van Volley De Haan er niet in geslaagd om punten te rapen. Vorig weekend was zelfs het puntenloze Divo Ingelmunster B een maatje te groot voor de kustdames. Secretaris en ploegverantwoordelijke Koen Desendere (59) beseft ten volle dat het een heel moeilijk seizoen wordt.
The post Moeilijk seizoensdebuut

Lees meer »

Israël wist exact waar hij zat en hoe groot zijn bunker was: dood van Hezbollah-leider Nasrallah is resultaat van jarenlang inlichtingenwerk

De Israëlische luchtmacht heeft de afgelopen week binnen 36 uur ongeveer 2.000 doelen getroffen in Libanon. Met als kers op de taart de dood van Hezbollah-leider Hassan Nasrallah (64). Zijn dood en die van andere kopstukken van Hezbollah blijken het resultaat te zijn van jarenlang inlichtingenwerk door de Israëlische geheime dienst.

Lees meer »