Eerste Israëlische gijzelaars ten vroegste vrijdag vrij

06:44 De vertraging rond de vrijlating van de eerste Israëlische gijzelaars in Gaza heeft te maken met een gebrek aan informatie op de lijst die Hamas bezorgde.

Meer krantenkoppen in België

FSMA legt zware boete op aan Belfius: 1 miljoen euro voor negeren vereiste procedures bij kasbons

De Belgische markttoezichthouder FSMA heeft een minnelijke schikking getroffen met Belfius Bank omdat de bank kasbons verkocht zonder de vereiste prospectus en hun reclame niet vooraf lieten screenen. De schikking bestaat uit een boete van 1 miljoen euro en een verplichting om het juridisch risicobeheer te versterken. Deze boete is de op twee na hoogste die de FSMA ooit heeft

Lees meer »

Bruggeling Hussain Khan Shafqat (Vlaams Belang): “Onze partij is niet tegen vreemdelingen”

Met Hussain Khan Shafqat heeft het Vlaams Belang een opmerkelijk figuur op zijn lijst voor de gemeenteraadsverkiezingen in Brugge staan: een Pakistaan, die zelf zijn land ontvluchtte, en in de Refuge uitgeprocedeerde asielzoekers overtuigt om terug te keren.
The post Bruggeling Hussain Khan Shafqat (Vlaams Belang): “Onze partij is niet tegen vreemdelingen” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Hoe slechte akoestiek een gezellig avondje uit kan verpesten 

Samen op restaurant gaan, kan heel gezellig zijn. Tot je binnenkomt en het geluid van de zaal je om de oren slaat. Dat is de ergernis van Xavier Taveirne in de podcast ‘Mens erger je niet’ van het consumentenprogramma ‘WinWin’ op Radio2. "Dat is vaak in de hippe, duurdere tenten omdat die plafonds hebben van 47 meter hoog en vergeten

Lees meer »