Andy Peelman neemt afscheid van zijn onmisbare ‘Buurtpolitie’-collega, viervoeter Barry: “Je was dé ster”

Andy Peelman (40) maakte destijds zijn televisiedebuut in ‘De buurtpolitie’ met aan zijn zijde, viervoeter Barry. Maar de acteur heeft nu afscheid moeten nemen van zijn trouwe metgezel. Dat treurig nieuws deelt hij zelf op Instagram. “Bedankt dat je altijd aan mijn zijde stond.”

Meer krantenkoppen in België

Comeback Jurgen De Witte op Legendarische Dinsdagclub: “Kinky Wesley kruipt nog eens in zijn Elviskostuum”

‘The Return of Kinky Wesley’, zo kondigt Jurgen De Witte zijn comeback aan op Don Vitalski’s Legendarische DinsdagClub in Oostende. “Het wordt een bonte avond met zowel zang, dans, acts, knuffelwerpen, burlesque, super veel ambiance én ik in mijn Elviskostuum”, aldus Kinky Wesley.
The post Comeback Jurgen De Witte op Legendarische Dinsdagclub: “Kinky Wesley kruipt nog eens in zijn

Lees meer »

Vrouw trekt bloemen uit bloembakken en viseert daarbij hele straat in Oostende

In Oostende trekt een vrouw vrijwel elke dag de bloemen uit de bloembakken bij verschillende bewoners in de Cairostraat, aan de rand van de stad. De vrouw werd ondertussen herkend op camerabeelden en werd ook aangesproken. “We dachten dat het daarmee zou stoppen, tot deze morgen”, klinkt het bij buurtbewoner Corinne Plovier (67).
The post Vrouw trekt bloemen uit

Lees meer »

Nu ook Blueness in Antwerpen sluit: hoe het restaurantimperium van Sergio Herman steeds kleiner wordt (en de zakencijfers rood blijven kleuren)

Sergio Herman is weer een restaurant armer. Nadat hij vorig jaar helemaal wegtrok uit Cadzand, heeft hij nu ‘zijn’ Blueness in Antwerpen gesloten. De fancy eetzaak was amper twee jaar open en ging van bij het begin gebukt onder genadeloze reviews. Of hoe lang niet alles wat de veelsterrenchef aanraakt, nog instant in goud verandert. Wij doken in de (bloed)rode

Lees meer »

Na controverse rond Jelmont in ‘B&B zoekt lief’: moeten kandidaten van reality-programma’s beter gescreend worden?

Moeten deelnemers aan reality-tv grondiger gescreend worden? De vraag is weer actueel nu blijkt dat Jelmont, kandidaat in ‘B&B zoekt lief’, een strafrechtelijk verleden heeft. Ook de andere B&B’s in het VTM-programma blijven niet gespaard van drama en geruzie. Hoe worden die kandidaten eigenlijk geselecteerd? En krijgen ze een achtergrondcheck? Wij vroegen het aan een expert mediarecht. “Soms is er

Lees meer »

Politie komt met anti-drugscampagne naar Festival Dranouter: “Bij controles testen bestuurders vaker positief op drugs dan op alcohol”

In de zuidelijke Westhoek worden dit jaar een pak meer mensen betrapt op drugs achter het stuur. De politie lanceert nu een campagne op Festival Dranouter. “Omdat ons doelpubliek eerder bij de jongere mensen zit, maar natuurlijk gelden de regels voor iedereen.”
The post Politie komt met anti-drugscampagne naar Festival Dranouter: “Bij controles testen bestuurders vaker positief op drugs

Lees meer »