Andy Peelman neemt afscheid van partner in crime, hond Barry: “Je was de ster van het programma”

Andy Peelman heeft afscheid moeten nemen van zijn partner in crime, hondje ‘Barry’. Baasje Andy en hond Barry maakten samen hun televisiedebuut in ‘De Buurtpolitie’. Barry is overleden, vertelt Andy op zijn Instagram.

Meer krantenkoppen in België

Vandaag drukkend warm tot 31 graden, maar daarna ook code oranje voor zwaar onweer

Vandaag begint de dag zonnig met temperaturen tot 28 graden en lokale uitschieters tot 31 graden. Maar het KMI waarschuwt voor een regen- en onweerszone die in de late namiddag en avond van zuidwest naar noordoost trekt. Die veroorzaakt zwaar onweer met buien, eventueel hagel en mogelijk zeer zware rukwinden die schade kunnen veroorzaken. Daarom is code oranje afgekondigd. De

Lees meer »

Lucien (49) verliest zijn trouwring net voor huwelijksverjaardag, maar metaaldetector brengt redding: “Ik had bijna een scheiding aan mijn been”

Een balletje trappen met zijn zoon en diens vrienden draaide voor Lucien Maxy bijna op een ernstige ruzie met zijn vrouw uit. De man verloor terwijl hij de bal wou stoppen, zijn trouwring. Met hulp van een metaaldetector werd het kleinood gelukkig teruggevonden. “Ik mocht er niet aan denken om straks mijn 18de huwelijksverjaardag te vieren zonder mijn trouwring.”

Lees meer »

“Snel Waalse regering vormen is één zaak, tempo krijgen in vastgeroeste regio is een ander paar mouwen”

Zouden Georges-Louis Bouchez en Maxime Prévot het erom hebben gedaan? Uitgerekend op de Vlaamse feestdag 11 juli kwam er witte rook uit de schouw in Wallonië. Qua symboliek kan dat tellen. Het gaat vooruit met MR en Les Engagés, zo is de boodschap, sneller dan in Vlaanderen. Amper een maand na de verkiezingen hebben de twee winnaars aan Franstalige kant

Lees meer »

Jonge Nederlander in Hasseltse cel voor helpdeskfraude

De Hasseltse onderzoeksrechter heeft een 24-jarige man uit Nederland aangehouden en opgesloten in de gevangenis op verdenking van helpdeskfraude. Hij deed zich voor als bankmedewerker en belde bij slachtoffers aan om hun bankkaart en kaartlezer in handen te krijgen. Dat maakte de lokale politie Limburg Regio Hoofdstad (LRH) bekend.

Lees meer »

“Ooit zal ik mijn portie ellende wel krijgen”, en ze kreeg gelijk: Linda de Mol voorspelde eigen tegenslagen

Bij onze noorderburen staat Linda de Mol al decennialang bekend als onaantastbare televisiekoningin. Maar terwijl ze op professioneel vlak de successen aan elkaar reeg, was het leven privé niet bepaald mild voor haar. Nu ze haar zestigste verjaardag viert, blikt Story NL terug op de tegenslagen die Linda de voorbije jaren tegenkwam. Van verschillende liefdesbreuken over overspel tot die afperszaak.

Lees meer »

Navo houdt Oekraïne aan het lijntje

De staats- en regeringsleiders van de Navo wacht in Washington een lastige evenwichtsoefening. Ze moeten eenheid uitstralen en de steun aan Kiev Trump-bestendig maken, maar het Oekraïense lidmaatschap komt geen stap dichterbij.

Lees meer »

Klimmers vinden gedumpte hond met trekbandjes om zijn muil en nek: “Vastberaden om dader van deze gruweldaad te vinden”

De autoriteiten in de Amerikaanse staat Californië zijn na een akelige ontdekking in een natuurpark op zoek naar een dierenbeul. Klimmers troffen vorige week in de wildernis bij Malibu een gedumpte hond aan met trekbandjes rond zijn nek en mond. Foto’s tonen het trieste dier in de verschrikkelijke toestand. Alleen achtergelaten in niemandsland, voor wat uiteindelijk in een gruwelijke doodsstrijd

Lees meer »