Verstrooide bewakingsagent rijdt auto vast in wegenwerken op N8

Een 25-jarige man uit De Panne reed zich woensdagochtend vroeg vast met zijn wagen in de wegenwerken op de N8. De man werkt als bewakingsagent en was vermoedelijk na een opdracht op weg naar huis.

Het ongeval gebeurde om 5.15 uur op de N8 ter hoogte van Alveringem. De man, die werkt voor bewakingsfirma G4S en na een opdracht vermoedelijk op weg was naar huis vergiste zich bij het naderen van de wegenwerken in Alveringem. “Een 25-jarige man uit De Panne die richting Veurne reed, belandde er met zijn auto in de wegenwerken nadat hij rechtdoor reed”, zegt korpschef Peter Billiouw van zone Spoorkin. “Vermoedelijk verloor hij even de aandacht en reed hij met zijn Skoda Octavia rechtdoor. De auto belandde een halve meter diep in de werken en kwam daar vast te zitten. De man raakte niet gewond, maar kon niet meer uit de werken raken. Hij belde de hulpdiensten en bleef wachten op hulp.”

De twintiger legde ook een negatieve ademtest af. Zijn auto werd getakeld en liep flink wat schade op. Ook Stadsbader werd ingelicht om de werfsignalisatie terug te beveiligen. (JH)

The post Verstrooide bewakingsagent rijdt auto vast in wegenwerken op N8 is provided by KW.be.

Meer krantenkoppen in België

Fouten zoeken voor je plezier: deze peter en meters zetten onze wandel- en fietsnetwerken op punt

Westtoer huldigde 624 vrijwilligers naar aanleiding van het 25-jarig jubileum van het meter- en peterprogramma. Zij controleren hun traject minutieus en zorgen er zo voor dat de miljoenen recreanten die jaarlijks komen wandelen en fietsen in West-Vlaanderen optimaal kunnen genieten.
The post Fouten zoeken voor je plezier: deze peter en meters zetten onze wandel- en fietsnetwerken op punt appeared

Lees meer »

“Hier is volop paniek”: Vlaamse toeristen wegens bosbrand op Grieks eiland Kos geëvacueerd, brand is onder controle

Op het Griekse eiland Kos werden gisteren toeristen geëvacueerd uit meerdere grote hotels vanwege een naderende bosbrand. “Het is hier volop paniek,” vertelde Elise Michielsen (19), een studente uit Merksplas. “We hebben snel een koffertje moeten pakken met onze belangrijkste spullen.” De ruim honderd brandweerlieden die de grote bosbrand bestrijden kregen de brand deze nacht onder controle volgens de Griekse

Lees meer »

Negen doden door auto die in mensenmassa rijdt in Seoel

In de Zuid-Koreaanse miljoenenstad Seoel zijn negen mensen overleden nadat een auto in een mensenmassa reed. Dat meldt de politie. Zes personen overleden ter plaatse, drie anderen werden dood verklaard bij hun aankomst in het ziekenhuis. Nog eens vier mensen raakten gewond.

Lees meer »

KIJK. De kop is eraf: festivalterrein Rock Werchter officieel geopend

Geduld wordt beloond. Na opnieuw een jaar wachten, zwierde Rock Werchter vanmiddag om 12 uur de poorten open, en is editie 2024 gestart. Vandaag verwacht de weide 88.000 festivalgangers in de Vlaams-Brabantse gemeente, en ook de komende dagen zijn dat er telkens zoveel. En die hebben er – weer of geen weer – zin in. “We zijn zo blij om

Lees meer »

‘De Groene Man’ is levenswerk van priester Philippe Vindevogel

Priester Philippe Vindevogel uit de Boezingse wijk Bloemendale is meewerkend priester decanaat in Ieper-Poperinge sinds 2016. Een twintigtal jaar geleden groeide zijn zoektocht naar wat hij noemt de ‘Groene Mannen’, een kraagsteen als Keltisch symbool dat hij ontdekte uit de verwoeste kerk van Lampernisse. Nu schreef hij er een boek over met de toepasselijke naam ‘De Groene Man’.
The

Lees meer »

Waarom staan er 50 strandstoelen op de Meir?

Wie vandaag over de Meir wandelde, zag daar een vijftigtal strandstoelen van Gazet van Antwerpen opgesteld staan. Die hadden we er in alle vroegte geplaatst. De stunt kaderde in een andere stunt: deze zomer kan je namelijk 8 weken lang Gazet van Antwerpen lezen voor maar € 8. En mis je na die 8 weken je dagelijkse portie nieuws? Dan

Lees meer »

“Misschien kunnen ze een tentje opzetten in de tuin”: vrienden van Maïté (28) en Jérémy (29) ommuren huis met 2.000 bierbakken als trouwcadeau

West-Vlaamse woningen werden afgelopen maand verbouwd met bierbakken en deze huwelijksgeschenken groeiden telkens in omvang. Het record staat nu in Zandvoorde: maar liefst 2.000 bierbakken rond de volledige woning van Jérémy Desmet (29) en Maïté Beernaert (28). “Wij wilden niet onderdoen”, aldus hun vrienden.
The post “Misschien kunnen ze een tentje opzetten in de tuin”: vrienden van Maïté (28)

Lees meer »

Nu EK doorgaat zonder Duivels: dit zijn kwartfinales, met Nederland tegen Turkije en twee topaffiches

Het EK voetbal gaat door zonder de Rode Duivels. Niet België, maar Frankrijk stoot door naar de kwartfinales. Zij ontmoeten Portugal, dat strafschoppen nodig had om Slovenië uit te schakelen. Verder is het uitkijken naar Spanje-Duitsland. In de andere tabelhelft stoten na Zwitserland en Engeland nu ook Nederland en het verrassende Turkije door. Ontdek de (mogelijke) confrontaties!

Lees meer »

Peuter verdrinkt in zwembad in de tuin: broertje van vier sloeg alarm, maar tevergeefs

Twee dagen nog vocht het peutertje voor zijn leven, maar uiteindelijk kon geen hulp meer baten. Een jongetje van net geen twee jaar is gestorven nadat het thuis in het zwembad is beland in Zandvoorde (Oostende). Dat gebeurde zaterdagmiddag. Buren reanimeerden hem nog, maar hij stierf uiteindelijk maandagmorgen in het ziekenhuis. Alles wijst op een tragisch ongeval. “Maar de precieze

Lees meer »