Hij wil z’n brein laten invriezen en is voorbereid op het einde van de wereld: wie is Sam Altman, het middelpunt van de grootste AI-storm ooit?

Hij is gefascineerd door kernfusie, hij heeft al betaald om later zijn hersenen te laten invriezen en hij is vijf dagen lang het middelpunt geweest van de grootste storm die ooit door de sector van artificiële intelligentie raasde. Wie is Sam Altman van OpenAI?

Meer krantenkoppen in België

De speeltijd is voorbij: Duitse spelersvrouwen niet meer welkom

De speeltijd is voorbij. Konden de spelers van de Duitse nationale ploeg sinds de start van het EK voetbal geregeld wat tijd doorbrengen met hun naasten, is daar niet langer sprake van. Het hoofd louter op de finale, niet op de familie. In tegenstelling tot de Engelse WAGs: na hun zege tegen Slovakije werden de Engelse spelersvrouwen in een vloot

Lees meer »

Duizenden euro’s boete voor Gentse ondernemersfamilie die jarenlang krotten verhuurde in Evergem

Een bekende ondernemersfamilie in Gent is veroordeeld tot boetes van tienduizenden euro’s omdat ze jarenlang onbewoonbare woningen verhuurde in Evergem. In de huizen was er gevaar voor brand en elektrocutie, waren er zware vocht- en schimmelproblemen, en was er geen warm stromend water. Eerder, in eerste aanleg kregen ze zware boetes en ook een celstraf met uitstel. Het hof van

Lees meer »

Erik ten Hag verlengt tot 2026 bij Manchester United

Erik ten Hag (54) blijft tot 2026 coach van Manchester United. Lang was er onduidelijkheid of de Nederlander zou aanblijven, maar nu weet hij wat hem te doen staat: “We moeten nog heel hard werken om het niveau te bereiken dat van Manchester United wordt verwacht.”

Lees meer »

Leefbaar Groot Kortemark gaat in beroep tegen nieuwe stortvergunning voor Silvamo

De actiegroep Leefbaar Groot Kortemark gaat in beroep tegen de verlenging van de stortvergunning die Vlaams minister Zuhal Demir afleverde aan het bedrijf Silvamo. “Met de nieuwe vergunning wordt de poort opengezet om vervuilde PFAS-gronden te storten”, hekelen actievoerders Tim Deweerdt en Wouter Onraedt..
The post Leefbaar Groot Kortemark gaat in beroep tegen nieuwe stortvergunning voor Silvamo appeared first

Lees meer »

Kortrijk Spurs stelt nog eens vier nieuwe youngsters voor

Eerder werd bekend gemaakt dat de youngsters Kobe Grymonprez, Matt Rotsaert, Flint Waleson, Tiemen Van Brussel en Jules Isebaert Kortrijk Spurs trouw blijven. Nu stellen de Spurs nog eens vier nieuwe jonge talenten voor die de club komen versterken.
The post Kortrijk Spurs stelt nog eens vier nieuwe youngsters voor appeared first on KW.be.

Lees meer »

Geluidssignaal, trilling of knippering: nieuwe auto moet je voortaan waarschuwen wanneer je te snel rijdt

Elke nieuw verkochte auto moet voortaan uitgerust zijn met een zogenoemde ‘intelligente snelheidsassistentie’. Dat betekent dat de auto zelf aangeeft wanneer je te snel rijdt, bijvoorbeeld door een lichtje, een trilling of een geluid. Dat de auto zelf met jou gaat meedenken, heeft zo zijn voordelen, al staat die aanbeveling nog niet altijd en overal op punt, zegt Filip Rylant

Lees meer »

Familie en vrienden nemen massaal afscheid van Mandy (33) die overleed na ongeval met vliegtuigje: “Onmogelijk om zonder een lach aan jou te denken”

In een overvolle aula in Eijsden (Nederland) met een zee aan kleurrijke bloemen namen honderden familieleden, vrienden, collega’s en kennissen vanmiddag afscheid van Mandy Linder. De 33-jarige stewardess uit Voeren overleed vorige week vrijdag na een crash met een pleziervliegtuigje in Hasselt. Samen met haar vriend — de piloot van het vliegtuig — vloog ze boven haar eigen woning om

Lees meer »