Geen straf voor Brugse vrouw die pikant filmpje verspreidde van minnares partner

Een 37-jarige Bruggelinge heeft van de rechtbank opschorting van straf gekregen voor verspreiding van een seksueel getint filmpje van de minnares van haar partner. Ze stuurde de beelden naar de ex van die vrouw.

De partner van J.V. (37) hield er een relatie op na met een andere vrouw. Daarbij werden ook pikante beelden uitgewisseld. De minnares stuurde onder meer een filmpje waarin ze seksuele handelingen stelt bij zichzelf. J.V. ontdekte de beelden evenwel op de smartphone van haar partner.

Uit wraak besloot de Bruggelinge het filmpje door te sturen naar de ex-partner van de vrouw. Tussen 22 februari en 29 april 2022 stuurde ze nog meer gelijkaardige foto’s en filmpjes door.

J.V. gaf de feiten toe maar vroeg met succes om geen straf op te leggen. De rechtbank hield onder meer rekening met haar blanco strafblad. Mocht ze de komende jaren nieuwe feiten plegen komt de zaak opnieuw voor en kan haar alsnog een straf worden opgelegd. (AFr)

The post Geen straf voor Brugse vrouw die pikant filmpje verspreidde van minnares partner is provided by KW.be.

Meer krantenkoppen in België

Hotel B&B Geste d’Alice heeft een nieuwe uitbater

Het bekende hotel B&B Geste d’Alice in de Distellaan in Westende heeft nieuwe uitbaters. Kochar en Anni Karapetyan maken er meteen een gezellig hotel van, met heel wat mogelijkheden.
The post Hotel B&B Geste d’Alice heeft een nieuwe uitbater appeared first on KW.be.

Lees meer »

De Platse in Sint-Andries is volledig vernieuwd

De Platse in Sint-Andries kreeg een volledige heraanleg. Er kwam een gescheiden rioleringsstelsel en er is ook gezorgd voor meer groen en een betere toegankelijkheid. Vanaf maandag 8 juli kunnen de inwoners en bezoekers van Sint-Andries genieten van het vernieuwde plein.
The post De Platse in Sint-Andries is volledig vernieuwd appeared first on KW.be.

Lees meer »

“We zijn niet specifiek op zoek naar de nieuwe Pommelien of Camille”: de eerste details over nieuwe ‘#LikeMe’

“We voelden aan alles dat het verhaal nog niet op was.” De muzikale jeugdreeks ‘#LikeMe’ krijgt een doorstart mét een gloednieuwe cast. Vers talent zal Vlaamse klassiekers in een modern jasje steken en de nodige liefdesperikelen beleven. Staan de nieuwe Camille en Pommelien Thijs al klaar? Annemie Gulickx, de netmanager van Ketnet, onthult de eerste details over de vernieuwde ‘#LikeMe’.

Lees meer »

LIVE RODE DUIVELS. Tedesco ziet België niet als favoriet, maar rekent op steun van fans: “We moeten samen eenheid vormen”

Matchdag min één voor de Rode Duivels. Maandag wacht de clash met Frankrijk, deze voormiddag werd er getraind in het Team Base Camp in Freiberg. Met de volledige groep, want ook Axel Witsel was van de partij. Na de korte afreis naar Düsseldorf zullen om 17u45 bondscoach Tedesco samen met Orel Mangala de pers te woord staan in de Düsseldorf

Lees meer »

Mbappé komt met kwinkslag terug op relletje rond Onana en is niet gerust in Franse zege: “Ons niveau moet omhoog, anders gaan we naar huis”

“België is een heel sterke ploeg.” Van arrogantie of onderschatting geen sprake bij Frankrijk, daags voor de clash met de Rode Duivels. Sterspeler Kylian Mbappé nam, net als bondscoach Didier Deschamps, het woord in Düsseldorf en stelde dat Les Bleus dringend hun niveau moeten opkrikken. Mbappé kwam ook met een kwinkslag terug op de verwijderde video met de zingende Amadou

Lees meer »