Frederik Wydoodt strijdvaardig met Boezinge: “We hebben nog geen enkele uitmatch verloren”

Het zijn de weken van de waarheid voor Sassport Boezinge A in eerste provinciale. Na de afgelasting tegen SK Westrozebeke volgen nog vier stevige duels voor Nieuwjaar. Te beginnen met een verplaatsing naar leider KSV Diksmuide A zaterdagavond.

Sassport Boezinge kon na de thuisnederlaag tegen KSV Rumbeke de rug rechten tegen Excelsior Zedelgem. Vorig weekend was er de algemene afgelasting in het provinciaal voetbal en dus genoten spelers en staf van een vrij weekend.

“In deze matchen moeten we punten pakken als we bovenin willen strijden”

“Ik maakte van de gelegenheid gebruik om met mijn zoon Jarne naar de Belgische beloften gaan kijken op vrijdagavond”, vertelt Frederik Wydoodt, beter bekend als Epo.

“Ik volgde de cyclocross en er stond ook een babyborrel op de agenda. Zondag ging ik naar KVK Westhoek kijken. Ik zag er enkele oud-spelers van mij terug. Het was een fijn weerzien. Dat er in provinciale niet gevoetbald werd, daar heb ik begrip voor. Zeker als je tegen ploegen zou spelen die uit de getroffen regio komen. De velden die zondag wel bespeeld werden, zullen er geen deugd van gehad hebben.”

Topper

Zaterdag wacht een uitmatch naar Diksmuide. “Een topper die we niet mogen verliezen. Uit verloren we dit seizoen nog niet, maar het is nu wel tegen de leider. Zij hebben de eerste periode al beet en beschikken over een uitstekende mix van jong geweld en ervaring. We scoorden één goal meer dan Diksmuide, maar slikten er wel dubbel zoveel. Onze laatste match tegen Zedelgem was wel een clean sheet. We krijgen ook nog Ardooie, Wevelgem en Bredene voor Nieuwjaar. In deze matchen zullen we punten moeten pakken, willen we blijven meestrijden bovenin.”

Goeie samenwerking

Zaterdag ontbreken Romain Roussel en Dorian Dervite. “Twee belangrijke pionnen voor ons. Dorian voor zijn gestalte en ervaring en Romain heeft heel wat voetballend vermogen”, zegt de 49-jarige Ieperling die bij Bpost werkt. Hij amuseert zich in Boezinge. “Het is dicht bij huis, ik kan goed samenwerken met de andere trainers en er is een goed en correct bestuur. Ook de B-ploeg, die ik vorig jaar nog onder mijn hoede had, doet het goed.”

Zaterdag 25 november om 19 uur: KSV Diksmuide A – Sassport Boezinge A.

The post Frederik Wydoodt strijdvaardig met Boezinge: “We hebben nog geen enkele uitmatch verloren” is provided by KW.be.

Meer krantenkoppen in België

Recreatie- en captatieverbod op Mandel en Grote Bassin in Roeselare door lozing van spinazie en erwten: “Proberen vissterfte tegen te gaan”

In Roeselare is een groot deel van de Mandel en Grote Bassin vervuild. Dat komt omdat er spinazie en erwten zijn geloosd, waarschijnlijk door een groenteverwerkend bedrijf. Daardoor is het voorlopig verboden om met bootjes te varen of te vissen. Ook de boeren mogen voorlopig geen water meer oppompen. De stad en de bevoegde diensten doen er alles aan om

Lees meer »

The New York Times: “Biden overweegt om zich terug te trekken”

Huidig Amerikaans president Joe Biden, die kandidaat is voor een tweede ambtstermijn, zou dan toch twijfelen of hij zich niet moet terugtrekken na het voor hem desastreus verlopen debat vorige week donderdag. Dat schrijft The New York Times op basis van een “belangrijke bondgenoot” die wenste anoniem te blijven.

Lees meer »

Monsterboete voor Fluvius? “Hou mijn hart vast als ik verbruik van twee jaar ga moeten betalen”

De Vlaamse energieregulator VREG onderneemt op dit moment juridische stappen tegen Fluvius. Of dat een monsterboete of dwangsommen zijn, wordt eerstdaags beslist. De netbeheerder moest de IT-problemen die nu al bijna drie jaar aanslepen, oplossen. Deadline: afgelopen zondag 30 juni. Dat bracht HLN-consumentenexperte Safia Yachou aan het licht in april. Maar vandaag zijn er nog steeds duizenden Vlamingen die al

Lees meer »

Tweede sneukelwandelroute voor Atreyu Bral (die tien jaar geleden overleed) een groot succes: “We zijn dankbaar”

Zondag 30 juni werd met start en finish aan De Leest een tweede herdenkingswandeling gehouden voor Atreyu Bral. De opbrengt gaat daarbij opnieuw naar het Kinderkankerfonds. “Ik vermoed dat we het bedrag van vorige keer zullen overtreffen.”
The post Tweede sneukelwandelroute voor Atreyu Bral (die tien jaar geleden overleed) een groot succes: “We zijn dankbaar” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Twee keer prijs voor Wijndomein Ravenstein tijdens Gault&Millau Wine Awards: “Dit zal ongetwijfeld mensen naar ons domein in Kruiseke brengen”

Vergeet de Bourgogne en de Champagnestreek. Wie topwijnen wil scoren, hoeft daarvoor geen uren meer in de wagen te zitten. Wijndomein Ravenstein wist tijdens de Gault&Millau Wine Awards niet minder dan twee titels te bemachtigen. “We zijn het enige Vlaamse wijndomein dat twee awards wist te winnen”, klinkt het trots.
The post Twee keer prijs voor Wijndomein Ravenstein tijdens

Lees meer »