“Als ik niet meer in China mag spelen, stop ik”: O’Sullivan dreigt met pensioen

Ronnie O’Sullivan (47) dreigt de snookersport vaarwel te zeggen als World Snooker hem blijft verbieden om exhibitietoernooien in China te spelen. “We staan op een tweesprong”, vertelde de zevenvoudige wereldkampioen in een interview met de BBC. “Als ik niet kan doen wat ik wil – en dat is veel toernooien in China spelen – speel ik gewoon niet meer.”

Meer krantenkoppen in België

Knokke-Heist maakt zich op voor première Grand Show Folie Royale: “Elke dag zien we de show groeien”

Vrijdag gaat de Grand Show Folie Royale in première in Knokke-Heist. De voorstelling in het Grand Casino Knokke pakt uit met indrukwekkende topstemmen, internationale acts en wervelende choreografieën. De repetities zijn volop aan de gang. “De reacties zijn unaniem positief.”
The post Knokke-Heist maakt zich op voor première Grand Show Folie Royale: “Elke dag zien we de show groeien”

Lees meer »

Vlaanderen mist doel voor terugkeer langdurig zieken

Vlaanderen stelde zich vorig jaar als doel 10.000 lang­durig zieken naar werk te begeleiden, maar dat cijfer werd niet gehaald. Bovendien vindt maar een fractie van de mensen die in zo’n traject stappen effectief werk. Dat schrijft De Tijd dinsdag op basis van gegevens die de krant opvroeg bij arbeidsbemiddelaar VDAB.

Lees meer »

Even paniek in Basic Fit Waregem door douche van wel 130 graden Celsius

Even paniek in de Basic Fit in Waregem vrijdagavond: enkele sporters dachten dat er rook de zaal binnenkwam en verwittigden de brandweer. Ter plaatse bleek het echter om stoom uit een gesprongen waterleiding te gaan.
The post Even paniek in Basic Fit Waregem door douche van wel 130 graden Celsius appeared first on KW.be.

Lees meer »