Man gewond nadat hij met wagen tegen geparkeerde oplegger knalt in Tielt

Langs de Ringlaan in Tielt gebeurde er dinsdagochtend omstreeks 8.15 uur een ernstig ongeval.

Een man reed er vanuit de richting Deinze naar Tielt toen het iets over de Ruiseleedsesteenweg verkeerd liep. De bestuurder week met zijn personenwagen plots uit naar rechts en knalde tegen een geparkeerde oplegger. De man geraakte bij het ongeval gewond, maar kon zelfstandig uit zijn wagen stappen. Hij werd overgebracht naar het ziekenhuis in Tielt.

Verkeershinder

De brandweer van Tielt kwam ter plaatse om het wegdek te reinigen. Zowel de wagen als de oplegger liepen serieuze schade op. De wagen moest getakeld worden. Door het ongeval was er een tijdlang lichte verkeershinder.

The post Man gewond nadat hij met wagen tegen geparkeerde oplegger knalt in Tielt is provided by KW.be.

Meer krantenkoppen in België

Lieve (63) neemt na 38 jaar afscheid van de Kunstacademie: “Waar zijn al die jaren naartoe? Ik voel me nog steeds jong”

Met het einde van het schooljaar sluit Lieve Noreille (63) een mooie loopbaan af als leerkracht grafiekkunst bij de Academie voor Beeld in Menen. “De laatste tijd kreeg ik veel bezoek van oud-leerlingen van jaren ver. Ze hoorden dat ik met pensioen ga en kwamen nog eens dag zeggen. Zoiets doet deugd, meer heb ik niet nodig”, blikt ze tevreden

Lees meer »

Wie heeft Michel Lion (85) uit Koksijde gezien?

Op zaterdag 29 juni, omstreeks 22.30 uur, verliet de 85-jarige Michel Lion zijn woning gelegen in de Zeelaan in Koksijde. Sindsdien ontbreekt elk spoor van hem.
The post Wie heeft Michel Lion (85) uit Koksijde gezien? appeared first on KW.be.

Lees meer »