Kledij, gitaar en juwelen van Prince voor ruim 600.000 euro geveild

In de Verenigde Staten zijn podiumkledij, een gitaar, sieraden en persoonlijke voorwerpen van de in 2016 overleden popster Prince geveild voor zowat 675.000 dollar (ongeveer 615.000 euro). Dat heeft veilinghuis RR Auction maandag bekendgemaakt.

Meer krantenkoppen in België

Danny zet deuren van e-Pipe Harelbeke open

In het kader van de Voka Open Bedrijvendag kan je op zondag 6 oktober van 10 tot 17 uur een bezoek brengen aan e-Pipe Benelux. Het bedrijf van Danny Ongenae bestaat 15 jaar en is een toonaangevend op het vlak van leidingrenovatie.
The post Danny zet deuren van e-Pipe Harelbeke open appeared first on KW.be.

Lees meer »

Van der Poel: “Dit WK is een doel op zich”, zo pakt organisatie gevaarlijk punt op parcours aan na kritiek Kopecky

Na de zilveren medaille van Lotte Kopecky is het vandaag aan de mannen om jacht te maken op de wereldtitel in het gravel. Met Jasper Stuyven, Tim Merlier en Gianni Vermeersch gaan enkele grote Belgische namen van start om 12 uur. De grootste concurrentie komt ongetwijfeld van Mathieu van der Poel en titelverdediger Matej Mohoric. Wie trekt de regenboogtrui aan

Lees meer »

Onthaalavond voor nieuwe personeelsleden Scholengroep Sint-Michiel

Het is een traditie dat de nieuwe personeelsleden binnen de Scholengroep Sint-Michiel officieel onthaald worden naar aanleiding van de feestdag Sint-Michiel. De onthaalavond voor de circa 80 nieuwe personeelsleden vond dit jaar plaats in VTI Roeselare. Er werd ook tijd gemaakt voor een groepsfoto. (foto SB)
The post Onthaalavond voor nieuwe personeelsleden Scholengroep Sint-Michiel appeared first on KW.be.

Lees meer »

Bruni, Christophe en Silke zijn in het buitenland op de dag van de verkiezingen: “Maar een volmacht krijgen is zo moeilijk, dat kan toch niet?” 

Wie volgende week zondag tijdens de lokale verkiezingen in het buitenland is, raakt niet altijd vlot aan een volmacht. Dat blijkt uit verschillende getuigenissen aan onze redactie. Volgens het Agentschap Binnenlands Bestuur hebben de moeilijkheden te maken met een aanpassing van de wetgeving. Die is vooral bedoeld om misbruik van volmachten aan te pakken.

Lees meer »

Howest uitgeroepen tot beste designerschool en beste gameschool: “Dit onderstreept ons innovatieve karakter”

De bachelor Industrieel Productontwerpen van Hogeschool West-Vlaanderen (Howest) is uitgeroepen tot de beste designschool ter wereld op de internationale competitie The Rookies Awards. Ook Digital Arts & Entertainment scoorde opnieuw als beste gameopleiding, deze keer in de categorie Mobile Games.
The post Howest uitgeroepen tot beste designerschool en beste gameschool: “Dit onderstreept ons innovatieve karakter” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Ombudsdienst ontving dit jaar al meer klachten over De Lijn dan in heel 2023: “Bussen komen niet opdagen of zijn overvol”

Sinds vervoersmaatschappij De Lijn haar dienstregeling begin dit jaar heeft aangepast, ontving de Vlaamse Ombudsvrouw al meer dan 500 klachten. Dat zijn er meer dan heel vorig jaar. De meeste klachten gaan over bussen die te laat of helemaal niet komen. Volgens De Lijn is het grootste deel van de bussen te oud en vallen de voertuigen daardoor regelmatig uit.

Lees meer »

Nieuwe brandweerkazerne absolute prioriteit voor kandidaat-burgemeester Nicolas Vermote

In de aanloop naar de verkiezingen benadrukt Nicolas Vermote, kandidaat-burgemeester en lijsttrekker van Pro Nieuwpoort, dat de bouw van een nieuwe brandweerkazerne de hoogste prioriteit heeft voor zijn partij. Volgens Vermote voldoet de huidige kazerne niet meer aan de hedendaagse veiligheids- en efficiëntienormen, wat onaanvaardbare risico’s met zich meebrengt voor zowel de inwoners als de brandweer zelf.
The post

Lees meer »

“Voetbalgeweld van dit kaliber zagen we hier nog nooit”: Supporters SK Beveren bekogelen politie met al wat ze maar kunnen vinden

Dat zwaar supportersgeweld ook in 1B mogelijk is, heeft de politie zaterdagavond in de straten van Beveren mogen ondervinden. Na de wedstrijd van SK tegen streekgenoot Lokeren-Temse probeerde een groep van zowat vijftig heethoofden de harde kern van de bezoekers te bereiken, tot agenten hen de doorgang versperden. Maar toen richtten ze hun agressie op al wat blauw was, met

Lees meer »