Europa tikt ons land op de vingers voor begroting: maar één land doet slechter dan wij

De Europese Commissie tikt ons land op de vingers: de Belgische begroting dreigt volgend jaar 4,9 procent in het rood te duiken. Enkel Slovakije doet het slechter.

Meer krantenkoppen in België

Tiener urenlang mishandeld en vernederd tijdens “horrornacht”: “Hij moest op zijn knieën zitten, waarna ze op hem urineerden”

Nadat hij de instelling ontvlucht was, zocht een 17-jarige jongen zijn toevlucht in het appartement van Bruggeling Dylan D. (18). Daar wachtten het slachtoffer urenlange vernederingen en mishandelingen waarbij zelfs op hem geürineerd werd. Toen D. en zijn kompaan ermee dreigden de jongen aan een steen in de vaart te gooien, brachten de buren redding. “Het was totale horror”, stelde

Lees meer »

Kleinzoon van oprichter Van Hool vangt bot bij de rechter: Zuid-Afrikaans bedrijf mag trailerdivisie overnemen

Slecht nieuws voor Marc Van Hool, kleinzoon van de oprichter van de failliete busbouwer Van Hool. Hij zal de trailerdivisie van het bedrijf van zijn grootvader Bernard niet kunnen overnemen. Het derdenverzet dat hij met een investeringsfonds instelde tegen de curatoren van de failliete busbouwer is onontvankelijk verklaard, meldt de Antwerpse ondernemingsrechtbank maandag.

Lees meer »

KIJK. Kim Kardashian maakt plots achterwaartse salto op dansvloer

Kim Kardashian (43) was een van de aanwezigen op het 40e verjaardagsfeest van haar zus Khloé Kardashian. Ze stal de show op de dansvloer en trok alle aandacht naar zich toe toen ze salto’s begon te maken. Met behulp van Cade Hudson – manager en goede vriend van zangeres Britney Spears – deed ze dit naar eigen zeggen “verschillende keren

Lees meer »