? Meteoriet mogelijk ingeslagen op geparkeerde auto in Straatsburg: gat van halve meter

Lees het volledige artikel op de website van De Morgen.

Meer krantenkoppen in België

Hooggerechtshof geeft Donald Trump deels gelijk over presidentiële immuniteit

Donald Trump kan slechts deels aanspraak maken op presidentiële immuniteit. Dat heeft het Amerikaanse Hooggerechtshof maandag bekendgemaakt. En dat oordeel kan een impact hebben op zijn vervolging voor de bestorming van het Capitool op 6 januari 2021. Het Hof stuurt de zaak terug naar de lagere rechtbank die moet uitmaken welke zaken wel en welke niet berecht mogen worden.

Lees meer »

Niet één, maar twee zebrapaden in de Oostrozebekestraat in Ingelmunster

In Ingelmunster diende Vooruit een aanvraag in om een zebrapad te verkrijgen ter hoogte van het Kruidvat in de Oostrozebekestraat. Schepen Trui Lambrecht zei dat er ook een zebrapad in dezelfde straat komt, ter hoogte van de centrumparking.
The post Niet één, maar twee zebrapaden in de Oostrozebekestraat in Ingelmunster appeared first on KW.be.

Lees meer »

Karl schrijft een brief naar bondscoach Domenico Tedesco: “Krijg je Kevin en Romelu nog mee in je verhaal?”

Karl Vannieuwkerke schrijft deze week een brief naar Domenico Tedesco, de bondscoach van de Rode Duivels die maandag zonder pardon uit het EK werden gekegeld. Domenico mag altijd antwoorden: [email protected].
The post Karl schrijft een brief naar bondscoach Domenico Tedesco: “Krijg je Kevin en Romelu nog mee in je verhaal?” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Huiveringwekkende beelden tonen hoe haaien bloedende vrouw ‘stalken’ na aanval voor Amerikaanse kust

Tijdens de nationale feestdag in de Verenigde Staten speelde zich donderdag een huiveringwekkende situatie af. Vier strandgangers die voor de kust van South Padre Island in Texas aan het zwemmen waren, werden aangevallen door haaien. Twee van hen raakten zwaargewond en twee anderen konden nog op tijd uit het water springen. Op sociale media gaan beelden rond van de twee

Lees meer »

Sam Kerkhofs geeft fakkel door aan Play-presentator en Studio Brussel-stem Joris Brys als host van ‘MIDMID’

Sam Kerkhofs onthult dat Joris Brys hem zal vervangen als host van de voetbalpodcast ‘MIDMID’. Dat nieuws volgde in de recente aflevering van ‘MIDMID MEISTER’ over het EK. “We hebben een meeting gehad en we gaan het helemaal anders doen”, grapt Joris Brys, bekend als sportjournalist bij VIER en Play Sports, en ook te horen op radiozender Studio Brussel. Begin

Lees meer »

Slovaakse premier Fico tijdens eerste publieke verschijning sinds aanslag: “Had Orbán graag vergezeld naar Moskou”

De Slovaakse premier Robert Fico is voor het eerst weer in het openbaar verschenen, 2 maanden nadat hij is neergeschoten. Fico uitte zijn bewondering voor zijn Hongaarse collega Viktor Orbán, die een omstreden ontmoeting had met de Russische president Vladimir Poetin. De premier hield ook een vurig betoog voor conservatieve en tegen progressieve en liberale ideeën.

Lees meer »

Adjunct-directeur van de Brugse gevangenis opgepakt wegens mogelijke drugssmokkel

Een adjunct-directeur van de Brugse gevangenis is door de politie opgepakt en ondervraagd in het kader van een dossier van drugssmokkel. Hij moest de nacht in de cel doorbrengen. Dinsdag beslist de Brugse onderzoeksrechter over zijn verdere aanhouding.
The post Adjunct-directeur van de Brugse gevangenis opgepakt wegens mogelijke drugssmokkel appeared first on KW.be.

Lees meer »

GO De Kruipuit wuifde Katrien Piessens uit na 28 jaar

Na 28 schooljaren nam Katrien Piessens afscheid van de school op de Kruipuit. Zij heeft nog zoveel plannen voor de toekomst dat ze, nu ze met pensioen is, geen tijd zal hebben om zich te vervelen.
The post GO De Kruipuit wuifde Katrien Piessens uit na 28 jaar appeared first on KW.be.

Lees meer »

Rik Gadeyne (61) met pensioen als directeur van Sint-Martinusinstituut in Koekelare: “Het was een plezier dit te mogen doen”

Torhoutenaar Rik Gadeyne is zopas met pensioen gegaan als directeur van het Sint-Martinusinstituut in Koekelare, het zogenoemde SMIK. Hij oefende die functies halftijds uit. De andere helft werd bekleed door Wim Mattheus, die de school nu fulltime leidt. Voor Rik breekt er een zee van vrije tijd aan.
The post Rik Gadeyne (61) met pensioen als directeur van Sint-Martinusinstituut

Lees meer »