Spilfiguur van het seksschandaal in de gevangenis van Lantin blijkt ook gemeenteraadslid: partij vraagt uitleg

S., de vrouwelijke cipier die regelmatig seks zou hebben gehad op het kantoor van haar baas, zou volgens Sudinfo ook gemeenteraadslid zijn in Ans. Haar partij DéFI vraagt dan ook uitleg. “Ze ontkent alles. Afhankelijk van wat we te weten komen, kijken we of er actie ondernomen moet worden”, klinkt het.

Meer krantenkoppen in België

Dagmara Okraska is finaliste Miss Grace Benelux

Waregem De Waregemse Dagmara Okraska is finaliste nummer 8 van de Miss Grace Benelux verkiezing 2024, die plaatsvindt op zaterdag 7 september in Diest.
The post Dagmara Okraska is finaliste Miss Grace Benelux appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Duw het niet door m’n strot”: ex-olympiër uit zware insinuaties richting Chinees die wereldrecord verpulvert (en daar zit eerdere rel voor veel tussen)

“Dit is menselijk níet mogelijk.” Pan Zhanle (19) verpulverde donderdag op de Olympische Spelen het wereldrecord op de 100 meter vrije slag en zwom een resem vedetten daarbij op een seconde. Iets wat zonder (illegale) hulp niet kan, meent ex-olympiër Brett Hawke (49) – die op het WK tweemaal zilver won. En dus moet Pan, met het dopingtumult rond de

Lees meer »

Belofte Milan Kuypers (21) tankt vertrouwen na zege

Milan Kuypers uit Woumen is bezig aan zijn derde campagne bij de beloften. Vorige week stond hij op het hoogste schavotje in Westrozebeke en werd hij tiende op het BK.
The post Belofte Milan Kuypers (21) tankt vertrouwen na zege appeared first on KW.be.

Lees meer »

? De Babymoord. Moeder steekt babylijkje in vuilniszak, maar zegt zich zwangerschap niet te herinneren: “Pathologische leugenaar”

Op 30 maart 2005 doet een vuilnisman een gruwelijke ontdekking in Maldegem: een babylijkje tussen het vuilnis. DNA-onderzoek wijst naar de vrouw die het kind baarde. Maar die beweert niets van een zwangerschap te weten, laat staan van een bevalling. “Zij heeft dat kind gedood en op sluwe wijze doen verdwijnen”, zegt de psychiater. De HLN-podcast ‘De Kroongetuigen’ reconstrueert de

Lees meer »

Controversiële scène uit openingsceremonie zindert na: grote sponsor trekt zich terug, bedenker onder vuur

Een scène uit de openingsceremonie van de Olympische Spelen, waarin de draak zou zijn gestoken met ‘Het laatste avondmaal’, zindert na. In die mate zelfs dat een grote sponsor zich intussen heeft teruggetrokken. Terwijl vanuit vooral katholieke hoek de kritiek niet mals is, verontschuldigt artistiek directeur Thomas Jolly zich. “Het was nooit mijn intentie om iemand te kwetsen.”

Lees meer »