O’Sullivan in tranen na verhalen over duistere verleden: “Ik kon het Ronnie niet vertellen dat zijn vader levenslang had gekregen”

In de documentaire ‘Ronnie O’Sullivan: The Edge of Everything’ heeft de Britse snookerlegende (47) verteld over zijn vader, die veroordeeld werd tot levenslang voor moord toen O’Sullivan zestien jaar was. “Veel liever had ik een normaal gezinsleven gehad en niet aan een snookercarrière begonnen”, zegt de waarschijnlijk beste snookerspeler aller tijden.

Meer krantenkoppen in België

Zo’n 1.500 gezinnen missen start match Rode Duivels na kabeldefect: “Alles aan gedaan snel te herschakelen”

Niet dat ze veel van het slaapverwekkende voetbal hebben gemist, maar zo’n 1.500 gezinnen in Kortemark tot Ichtegem en Koekelare misten maandagavond de start van de match van de Rode Duivels tegen Frankrijk. Oorzaak: een aanzienlijke stroomstoring na een kabeldefect. “We hebben er zoals steeds alles aan gedaan om snel te herschakelen, maar dat is niet voor de aftrap gelukt”,

Lees meer »

Bewoner (26) van huis dat getroffen werd door vuurwerkbom blijft in cel: man ontkent betrokkenheid in cocaïnehandel

De 26-jarige bewoner van het huis in Brugge dat eind februari getroffen werd door een explosie, blijft in de cel. De twintiger werd vorige week opgepakt en wordt ervan verdacht al jarenlang cocaïne te verkopen, al is daar volgens de man niets van aan. “Hij blijft ontkennen”, zegt zijn advocaat Ellen Eneman.
The post Bewoner (26) van huis dat

Lees meer »

Na zonneschijn komt regen: KMI kondigt onweerscode oranje af

Vandaag start meestal zonnig met in het zuiden al wel meer wolkenvelden. In de loop van de dag neemt de bewolking overal toe en wordt het wisselend bewolkt. Enkele buien of een onweer zijn al hier en daar mogelijk in de namiddag. Vanavond en vannacht trekt een onweerszone over het zuiden van het land, mogelijk met hevige rukwinden en hagel,

Lees meer »

Vader en zoon fietsen naar de Eiffeltoren ten voordele van TeGek?! “Vorig jaar tekenden zo’n 120 mensen in op onze ontbijtactie”

Tour de Baguette is de naam van het project dat Piet Santy (net 40 geworden) en zoon Fenne (11) uit Rollegem hebben uitgetekend. Ze koppelen het aan een goed doel, door Fenne gekozen. Als beloning wacht hen een warm gevoel, de Olympische Spelen en… gaan ze op zoek naar het lekkerste stokbrood van Frankrijk.
The post Vader en zoon

Lees meer »