Niet alleen gelukwensen maar ook kritiek voor Biden, die vandaag 81 wordt: “77 procent van Amerikanen vindt hem te oud”

De Amerikaanse president Joe Biden blaast vandaag 81 kaarsjes uit. Volgens de krant ‘The New York Times’ viert de oudste president van de Verenigde Staten zijn verjaardag in bescheiden kring. Een groot feest komt er dus niet, vooral omdat de hoge leeftijd van Biden politiek gevoelig ligt. Heel wat Amerikanen vragen zich immers af of de president nog wel scherp genoeg is om het land te leiden.

Meer krantenkoppen in België

Met Lieselot Decroix terug naar de Spelen van Peking: “Onvergetelijke ervaring, maar ook een ontgoocheling”

Eind deze maand starten de Olympische Spelen in de Franse hoofdstad Parijs. De Westhoek telt verschillende ex-olympiërs. Wij zochten hen op en blikken terug naar hun olympische ervaring. Vandaag deel 1: ex-wielrenster Lieselot Decroix (37).
The post Met Lieselot Decroix terug naar de Spelen van Peking: “Onvergetelijke ervaring, maar ook een ontgoocheling” appeared first on KW.be.

Lees meer »

The New York Times: “Biden overweegt om zich terug te trekken”

Huidig Amerikaans president Joe Biden, die kandidaat is voor een tweede ambtstermijn, zou dan toch twijfelen of hij zich niet moet terugtrekken na het voor hem desastreus verlopen debat vorige week donderdag. Dat schrijft The New York Times op basis van een “belangrijke bondgenoot” die wenste anoniem te blijven.

Lees meer »

Natuurgebied De Pilse is recreatieve en toeristische hotspot

De Pilse is een natuurgebied in Zedelgem met een oppervlakte van 5 hectare en bevindt zich ten zuiden van de dorpskern, aan het einde van de Pilsestraat. Zopas hebben de gemeente en de provincie West-Vlaanderen deze mooie groene plek in de kijker gezet naar aanleiding van de inhuldiging van De Pilse als recreatieve en toeristische hotspot.
The post Natuurgebied

Lees meer »

Duitse politie zwijgt over doodsoorzaak teruggevonden Arian (6): “Het kan zijn dat we nooit zullen weten hoe en wanneer hij stierf”

Een week nadat het levenloze lichaam van de vermiste 6-jarige Arian teruggevonden werd in het noorden van Duitsland, is er nog altijd geen duidelijkheid over wat de Duitse jongen precies is overkomen. De politie verklaarde dat hij niet door een misdrijf om het leven kwam, maar zwijgt over wat er dan wél met hem gebeurde. “Om zijn familie te beschermen”,

Lees meer »

Stalking-slachtoffer Guillaume Devos (43) na getuigenis overstelpt met reacties: “Eén bericht zou zomaar wel eens van haar kunnen zijn”

Na zijn openhartige getuigenis over stalking werd acteur en zanger Guillaume Devos (43) overstelpt met positieve reacties van mensen die hem een hart onder de riem wilden steken. Sommigen herkenden zich in zijn relaas en putten er steun en troost uit. “Bij één gebruiker stond alleen maar ‘Het spijt me voor jou’. Alleen dat.”

Lees meer »