NET OPEN. Drie ondernemers openen deuren van pop-up FLASH in shoppingcenter Zuid: “Dé perfecte plek voor al je eindejaarsgeschenken”

Drie Gentse ondernemers slaan de handen in elkaar voor FLASH, een pop-upstore in het Shoppingcenter Zuid. In de conceptstore zal je drie maanden lang terecht kunnen voor allerhande spullen van kleine, lokale ondernemers. De pop-up zal daarnaast ook ruimte bieden voor verschillende creatieve workshops.

Meer krantenkoppen in België

Steve Beyst (VV Tielt) leeft toe naar derby tegen Wingene

De competitie in Derde Provinciale A is ondertussen al vijf speeldagen onderweg en VV Tielt staat nog steeds puntenloos onderaan in het klassement. Komend weekend staat de derby tegen VC Wingene op het programma. “Het zal wel eens keren zeker?”, vraagt coach Steve Beyst zich knipogend af.
The post Steve Beyst (VV Tielt) leeft toe naar derby tegen Wingene

Lees meer »

Britse techondernemer Mike Lynch stierf door verdrinking toen superjacht zonk, doodsoorzaak van andere Britse slachtoffers wordt nog onderzocht

De 59-jarige miljardair Mike Lynch, die in 1996 softwaregigant Autonomy oprichtte, was een van de zeven mensen die stierf nadat het luxejacht Bayesian in augustus voor de kust van Sicilië zonk. Uit het gerechtelijk onderzoek blijkt dat hij verdronk, zo delen Britse media mee. De doodsoorzaak van de drie overige Britse slachtoffers wordt nog onderzocht.

Lees meer »

VTM-journalist Robin Ramaekers deelt foto uit ziekenhuis met cameraman: “Gebroken oogkas en kogelwonde, maar vooral pijn aan de binnenkant”

VTM-oorlogsjournalist Robin Ramaekers heeft een foto gedeeld op sociale media waarop hij te zien is met cameraman Stijn De Smet. De twee werden aangevallen toen ze een reportage wilden maken in de Hezbollah-wijken in Beiroet. “Kogelwonde, gebroken oogkas, gekneusde ribben doen pijn, maar vooral aan de binnenkant wat tijd nodig om te plaatsen en te verwerken”, schrijft hij.

Lees meer »

Morgen start assisenzaak tegen glazenwasser die liefdesrivaal doodde: “Weduwe gaat heel moeilijk proces tegemoet”

Dinsdag start in Gent het assisenproces tegen de 40-jarige Stijn M. In de zomer van 2022 schoot hij in Eksaarde zijn liefdesrivaal Frank D. dood en verschanste zich daarna in het huis van zijn slachtoffer. “Hij blijft erbij dat de schoten accidenteel waren. Maar mijn cliënte gelooft daar niets van”, zegt Walter Van Steenbrugge, advocaat van de weduwe en de

Lees meer »

Gistelnaar Tibo Beernaert is eerste ‘Parel van een Zorgkundige’: “Alles wat ik doe, doe ik voor de bewoners van De Ril”

Voor het eerst reikte de Belgische Federatie voor Zorgkundigen, kortweg BEFEZO, de ‘Parel van een Zorgkundige’ uit. Dit moet het beroep in een positief daglicht plaatsen en zorgkundigen de verdiende erkenning geven. De primeur is weggelegd voor Gistelnaar Tibo Beernaert (23), die actief is in het Middelkerkse woonzorgcentrum De Ril. “Ik val compleet uit de lucht.”
The post Gistelnaar

Lees meer »

Dialysecentrum AZ Sint-Lucas maakt unieke reis naar Kreta

Op reis gaan naar het buitenland is geen evidentie voor dialysepatiënten, die doorgaans om de twee dagen dialyse nodig hebben. Om patiënten toch de kans te geven om op reis te gaan, organiseert het Dialysecentrum van AZ Sint-Lucas Brugge al vele jaren dialysereizen. Op 17 september trok opnieuw een groep van 62 personen naar het
The post Dialysecentrum AZ

Lees meer »

Al 160 keer Levensvragen, maar dit verhaal werd nog nooit verteld: “Topjobs, dure titels of glamour ten spijt: miserie overkomt iederéén”

Bijna 160 bekende Vlamingen hebben zich de afgelopen vier jaar voor u bloot gegeven in De Levensvragen van De Wachter — van Jan Mulder, op 2 januari 2021, tot Walter Grootaers, morgen. Het verhaal dat u nog nooit hebt gelezen, is dat van onze reporter Sabine Vermeiren, die ál die gesprekken — meestal urenlang en met sloten koffie — heeft

Lees meer »

Telecomoperator Orange laat Voo uitdoven

Telecombedrijf Orange is van plan om het merk Voo geleidelijk te laten verdwijnen. Het is de bedoeling om de verkoop van Voo-producten in september volgend jaar stop te zetten. Ook de winkels van Voo zullen de deuren sluiten.

Lees meer »

Nieuwe Franse premier kondigt besparingen aan in openingsspeech

Michel Barnier, de nieuwe Franse premier, heeft voor het eerst sinds zijn aantreden de Assemblée nationale, het lagerhuis van het parlement, in Parijs toegesproken. Het kersverse staatshoofd van rechtse signatuur wil het Franse begrotingstekort aanpakken. Er komen besparingen en nieuwe belastingen.

Lees meer »