IN BEELD – ‘Vrijdagshow’ met allerlaatste optreden van Fabrizio Zeva in PC Den Ommeganck in Dadizele

Tijdens de ‘Vrijdagshow’ in PC Den Ommeganck in Dadizele was het de laatste keer dat Fabrizio Zeva op het podium stond. Nouja, toch voor enkele maanden, want de zanger moet een zware operatie ondergaan en zal dus meerdere weken niet kunnen optreden.

De avond begon met een modeshow van Ellip-Sis Damesmode. Daarna trad Axel Lane op, gevolgd door de Nederlandse artiest Alwin. Ook Gio Vano was van de partij. Fabrizio Zeva zong als laatste song ‘Ik Hou Van Jou’. Het was een heel emotioneel moment. Organisator Roan deelde mee aan het publiek dat Fabrizio een heel zware ingreep moet ondergaan. Als steun waren heel wat fans afgezakt om hem aan te moedigen. De avond werd afgesloten met een optreden van Herbert. Geniet van onze fotomap. (PADI – foto’s Paulette)

The post IN BEELD – ‘Vrijdagshow’ met allerlaatste optreden van Fabrizio Zeva in PC Den Ommeganck in Dadizele is provided by KW.be.

Meer krantenkoppen in België

Snellegem maakt zich op voor vijfde editie van Cava-Festibar: “Een driedaags evenement waarbij zeven livebands de revue passeren”

Tijdens het weekend van 5 tot en met 7 juli vindt de vijfde editie van Cava-Festibar plaats in Snellegem, een driedaags feestweekend van én voor Huis Snello.
The post Snellegem maakt zich op voor vijfde editie van Cava-Festibar: “Een driedaags evenement waarbij zeven livebands de revue passeren” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Kortrijk Drumt zorgt op 11 juli voor spektakel op de Tieltse Markt

De 65ste Tieltse Europafeesten staan voor de deur, maar kort na de Feesten staat alweer een niet te missen act op de Tieltse kalender. Op 11 juli wordt het feest van de Vlaamse Gemeenschap namelijk gevierd met een gratis percussieshow van het drummerscollectief Kortrijk Drumt.
The post Kortrijk Drumt zorgt op 11 juli voor spektakel op de Tieltse Markt

Lees meer »

Belgische verdachten in verdwijning Vlaams koppel op Tenerife verzetten zich niet langer tegen uitlevering aan Spanje

Michael A. (44) en zijn zoon Lucas A. (23), de twee Belgische verdachten van de verdwijning van Marc Olbrechts en de verdwijning en de dood van Laura Trappeniers op Tenerife, verschijnen donderdag voor de raadkamer in Brussel. Die moet zich buigen over hun uitlevering aan Spanje. Volgens hun advocaat zullen de twee zich daar niet langer verzetten.

Lees meer »

Ludo Van Campenhout (N-VA) keert terug na zijn alcoholverslaving: “Ik dronk een glas, dan misschien twee. De week erna vier, tot het te veel werd”

Ludo Van Campenhout (N-VA) viel in 2020 opnieuw in de klauwen van alcohol: “Einde van zijn politieke carrière”, klonk het toen. Afkicken was de voorbije jaren geen ‘fleutsje van ne sengt’, om het op z’n Antwerps te zeggen. Maar voilà: in oktober is hij opnieuw verkiesbaar in het Antwerpse district. “Ik zal mij moeten bewijzen. Maar dat is al heel

Lees meer »

De wetenschap kon haar niet helpen, dus deed ze het maar zelf: Amerikaanse ontwikkelt behandeling tegen haar dodelijke ziekte

De ontwikkeling van een nieuw geneesmiddel duurt vaak tientallen jaren, maar die tijd heeft Sonia Vallabh niet. Zij is drager van een gen dat een dodelijke prionenziekte veroorzaakt. Daarom werd ze zelf wetenschapper en ontwikkelde ze samen met haar man een innovatieve en veelbelovende aanpak om het gen uit te schakelen. En dat in amper 2 jaar tijd. De resultaten

Lees meer »

Zomerbar Roots zorgt weer voor vakantiesfeer: “Dit moet weer gezelligste plekje van Kuurne worden”

Vanaf vrijdag 5 juli wordt het vakantiegevoel opnieuw extra opgewekt in de idyllische zomerbar Roots, gelegen aan de vesten van de Kuurnse Leie. Jan-Willem Heggermont, Niels Daelman, Mathieu Vanooteghem en Reiner Van Wonterghem waren afgelopen week nog druk bezig om de laatste details af te ronden voor de opening.
The post Zomerbar Roots zorgt weer voor vakantiesfeer: “Dit moet

Lees meer »

Klokkenluider in dossier rond fraude bij magistratenexamen zelf opgepakt: “Dit is hallucinant”

In het strafonderzoek naar de fraude bij het magistratenexamen van januari hebben speurders van de Brusselse federale politie één van de twee klokkenluiders in het dossier opgepakt. De advocaat werd vrijdagochtend door drie agenten van zijn vrijheid beroofd en de hele voormiddag verhoord. “Dit is hallucinant” zegt zijn raadsman.
The post Klokkenluider in dossier rond fraude bij magistratenexamen zelf

Lees meer »