Brouwerij Ter Dolen haalt vier medailles binnen op Brussels Beer Challenge

België is met tachtig bekroonde bieren opnieuw de grote winnaar geworden van de Brussels Beer Challenge (BBC). Brouwerij Ter Dolen (Helchteren) haalde vier medailles binnen. Italië heeft 37 medailles binnengehaald en legt daarmee beslag op een verrassende twee plaats. Nederland (34 medailles) vervolledigt het podium, zo is maandag bekendgemaakt bij de prijsuitreiking op de Horeca Expo in Gent.

Meer krantenkoppen in België

Zus van koningin Mathilde debuteert als actrice: “Ik wilde mijn angsten overwinnen”

Hélène d’Udekem d’Acoz (44), zus van koningin Mathilde, heeft een opvallende carrièrewissel gemaakt. De gewezen advocate debuteert als actrice. Het eerste toneelstuk waarin ze de hoofdrol speelt, gaat vanavond in première op het hoog aangeschreven festival van Avignon in Frankrijk. Een opvallende zet voor de gravin, die naar eigen zeggen aan een bijna verlammende verlegenheid lijdt.

Lees meer »

Hawk Tuah-vrouw (23) doorbreekt stilte na wilde geruchten: “Mijn vader is helemaal niet boos”

De 23-jarige Hailey Welch, beter bekend als het Hawk Tuah-meisje, heeft een week na haar wereldberoemde video de stilte doorbroken. In haar eerste publieke interview maakt de jonge Amerikaanse korte metten met enkele wilde geruchten die de afgelopen dagen hardnekkig op sociale media circuleren. Ook onthult ze dat ze – sinds haar inmiddels legendarische woorden – de meest absurde aanbiedingen

Lees meer »

Garnaalfeesten lokken veel volk naar Koksijde: “Hoogtepunten zijn de verkiezing van Mieke Garnaal en het laatste optreden van Mariette Crevette”

Het lijkt wel alsof de organisatoren van de Garnaalfeesten elk jaar de lotto winnen wat het weer betreft. Ook dit jaar startten de feesten onder een zonovergoten hemel. Dat lokte al bij het ochtendkrieken een aantal sportieve wandelaars voor de paardenvisserswandeltocht. Hoogtepunt van de dag was het Belgisch Kampioenschap Garnaalpellen, de aanstelling van de kersverse Mieke Garnaal en het laatste

Lees meer »