Auto knalt tegen kappelletje in Heestert

Maandagavond kwam een personenwagen terecht tegen het kappelletje in de Pontstraat in Heestert.

Het ongeval gebeurde even over 19u30. Een auto kwam uit de Arteveldestraat gereden en wellicht was de bestuurster verstrooid, want ze reed op het kruispunt gewoon rechtdoor tegen een kappelletje.

Omdat de auto begon te roken, werd de brandweer ter hulp geroepen. Zij dienden niet te blussen maar kregen wel een andere opdracht, zich ontfermen over de hond die de vrouw mee had in de wagen.

De bestuurster kon zelf het voertuig verlaten, maar werd toch ter controle naar het ziekenhuis overgebracht. Zowel de wagen als het kappelletje werden zwaar beschadigd. (GJZ)

The post Auto knalt tegen kappelletje in Heestert is provided by KW.be.

Meer krantenkoppen in België

Voor bijna de helft van vacatures heb je geen diploma of werkervaring nodig

Nooit waren er zoveel vacatures in Vlaanderen waarvoor je geen werkervaring of diploma nodig hebt. Dat blijkt uit een analyse van hr-bedrijf Acerta, op basis van VDAB-cijfers. Het aantal vacatures zonder werkervaring steeg van 33,7 procent in 2016 naar 48,1 procent in de eerste 8 maanden van 2024. Ook het aantal vacatures zonder diploma-eisen nam toe, van 40,8 procent in

Lees meer »

Leerlingen organiseren pensioenfeest voor schoolhond Flack, mét taart: “Hij bracht een ongeziene rust”

Het einde van een tijdperk in de havenschool VTI Zeebrugge. Na vijf jaar zal schoolhond Flack niet meer te zien zijn op de speelplaats of in de schoolgangen. Directeur Joke Knockaert introduceerde het dier om rust en kalmte te brengen. Gaandeweg werd Flack véél meer dan een schoolhond. “Voor een toets of examen kwamen leerlingen vaak Flack nog even strelen.”

Lees meer »

Britt (23) uit De Haan is ‘Parel van Verpleegkundige’: “Als je zelf plezier hebt in je werk, straal je dat ook uit naar anderen”

Britt Dejonckheere, verpleegkundige in het Psychiatrisch Ziekenhuis Onzelievevrouw in Brugge, is een van de zeven laureaten die door de beroepsorganisatie NVKVV zijn verkozen tot ‘Parels van Verpleegkundigen’. De jonge Haanse doet haar job in de geestelijke gezondheidszorg dan ook met hart en ziel. “Ik kom elke dag met een glimlach naar het werk.”
The post Britt (23) uit De

Lees meer »

Anderlecht draait knap mee bovenin, Cercle virtueel zelfs leider: ontdek hier het programma en de klassementen in Europa League en Conference League

Zes op zes voor Anderlecht in de Europa League, nadat het knap won op het veld van Real Sociedad. Daardoor draait paars-wit bovenaan mee – het staat op basis van doelsaldo momenteel derde. Union ontmoet vanavond nog Bodo/Glimt, op zoek naar een eerste zege in Europa. In de Conference League speelt AA Gent tegen het grote Chelsea, Cercle opende geweldig

Lees meer »

Voor het eerst sinds 1967 opnieuw een ommegang rond de kerk in Schoten

In Schoten vindt dit weekend voor het eerst sinds de jaren 60 opnieuw een ommegang plaats. Het is een initiatief van de Sint-Cordulakerk, en verschillende verenigingen en politici zullen van de partij zijn. "Iedereen die nog eens immaterieel cultureel erfgoed wil beleven, mag meewandelen", klinkt het bij Christof Victor (N-VA), Schotens schepen voor Cultuur en Erfgoed.

Lees meer »

KIJK. Joe Jonas schrapt verwijzing naar Diddy uit bekend nummer, ook in Sportpaleis zingt hij aangepaste versie

Joe Jonas (35) van de Jonas Brothers distantieert zich van Sean ‘Diddy’ Combs, nadat de Amerikaanse rapper is gearresteerd op verdenking van sekshandel en afpersing. De songtekst van de megahit ‘Cake By The Ocean’ is daarom aangepast. Wat eerst klonk als ‘I’ll be Diddy, you’ll be Naomi’, wordt nu gezongen als ‘I’ll be Watts, you’ll be Naomi’. Ook in het

Lees meer »

Yellow Dragons is nieuw in het dameszaalvoetbal

In de damesliga Ter Straeten zaalvoetbal in Varsenare werd de competitie voor dit seizoen uitgebreid naar zeven ploegen. Yellow Dragons is een nieuwkomer.
The post Yellow Dragons is nieuw in het dameszaalvoetbal appeared first on KW.be.

Lees meer »