4.000 euro te winnen tijdens Winteractie lokale handelaars

De lokale handelaars geven op 2 december het startschot voor de jaarlijkse Winteractie in Langemark-Poelkapelle. Op deze winterse koopzaterdag verwennen ze hun klanten nog meer dan gewoonlijk met dubbele actiekaarten, demonstraties, proevertjes en veel meer. De totale prijzenpot van de actie bedraagt 4.000 euro, met een hoofdprijs van 1.000 euro op de hoofdtrekking op 2 januari.

De Winteractie zal tot 31 december duren. Per aankoop van 25 euro ontvang je een actiekaart die je kan indienen in de deelnemende winkels en het gemeentehuis. Elke week worden uit de actiekaarten winnaars geloot. “Op 2 januari eindigt de winteractie met een hoofdtrekking waar je maar liefst 1.000 euro kan winnen”, zegt schepen van Lokale Economie Laurent Hoornaert (TOPE8920). “De totale prijzenpot bedraagt 4.000 euro en bestaat volledig uit LP-bonnen.”

Weektrekkingen

De weektrekkingen vinden plaats op maandag 11 december, maandag 18 december, dinsdag 26 december en dinsdag 2 januari. Telkens worden er vijf winnaars geloot die een LP-bon winnen ter waarde van 250 euro, 100 euro en drie keer 50 euro. Op 2 januari volgt de hoofdtrekking met LP-bonnen van 1.000 euro, 500 euro of 250 euro als prijzen.

Koopzaterdag

Op zaterdag 2 december ontvang je een dubbele actiekaart en is er een extra trekking om 20 uur op de kerstmarkt in Bikschote. “Wie deelneemt aan de extra trekking, maakt kans op een LP-bon ter waarde van 125 euro, 75 euro of 50 euro. Om deel te nemen aan deze extra trekking, deponeer je jouw actiekaarten op zaterdag 2 december, voor 18.30 uur, bij de deelnemende handelaars of de bus op het Guynemerplein, bij het gemeentehuis of bij de kerk in Bikschote.”

45-tal deelnemende zaken

De Winteractie en koopzaterdag zijn een initiatief van Unizo Langemark-Poelkapelle, de Raad Lokale Economie en het lokaal bestuur. “Met de acties worden inwoners aangemoedigd om lokaal te winkelen. Dit jaar doen er een 45-tal handelszaken mee. Een lijst met deelnemende handelaars vind je op lp.be/winteractie. Wil je zelf een LP-bon cadeau geven tijdens de eindejaarperiode, neem dan een kijkje op www.lpbon.be”, besluit Laurent Hoornaert. (TOGH)

The post 4.000 euro te winnen tijdens Winteractie lokale handelaars is provided by KW.be.

Meer krantenkoppen in België

Familie gaat in cassatieberoep tegen vrijspraak duikongeval: “We willen gerechtigheid”

Op 15 september 2019 stierven Torhoutenaar Kurt Huberecht en zijn vriendin Nathalie Fiers tijdens een duikongeval in zee. Duikinstructeur R.C. zou fouten hebben gemaakt, maar werd toch door het Hof van Beroep vrijgesproken. De familie van Kurt en Nathalie tekent nu cassatieberoep tegen die vrijspraak aan.
The post Familie gaat in cassatieberoep tegen vrijspraak duikongeval: “We willen gerechtigheid” appeared

Lees meer »

Geen water of elektriciteit en amper contact met de buitenwereld: Dirk Van Dijck uit ‘Het eiland’ woonde 8 jaar in het Amazonewoud

Eigenlijk zou hij niet meespelen, maar toeval bezorgde Dirk Van Dijck (72) de bekendste rol van zijn leven. Op de set van ‘Het eiland’ was het niet altijd prettig, maar Van Dijck was wel wat anders gewend. Voor hij onsterfelijk werd als ambitieuze hielenlikker Michel Drets leefde de eigenzinnige acteur acht jaar in de meest primitieve omstandigheden in het Amazonewoud.

Lees meer »

LIVE SPANJE-GEORGIË (21u). David tegen Goliath: Spanjaarden met ‘wonderboy’ Yamal nemen het op tegen EK-debutant

De Spanjaarden maakten op dit EK voetbal als een van de weinige toplanden wel indruk door in een groep met Italië en Kroatië 9 op 9 te halen. EK-debutant Georgië beleefde dan weer een sprookje: het klopte in de laatste match verrassend Portugal en stootte zo als derde door naar de volgende ronde. Krijgt dit sprookje een vervolgverhaal of worden

Lees meer »

Vlaming Thierry (53) zag Joe Biden enkele uren na felbesproken debat: “Daar liep een president over de tarmac”

Enkele uren na het veelbesproken debat tussen een verwarde, stotterende Joe Biden en zijn zelfverzekerde opponent Donald Trump, stond de Vlaming Thierry Wernaers (53) oog in oog met de Amerikaanse president. Dat leek een heel andere Biden te zijn. “Op enkele meters afstand van me stapte een zelfverzekerde president rond”, zegt Thierry, die als ‘delegate’ is uitgekozen om Biden officieel

Lees meer »

Meer Fransen trekken naar de stembus: opkomst fors hoger dan normaal

De opkomst voor de eerste ronde van de parlementsverkiezingen in Frankrijk lag zondagmiddag rond 25,9 procent. Dat is een pak hoger dan de 18,4 procent op hetzelfde tijdstip in 2022, volgens het Franse ministerie van Binnenlandse Zaken. In 1997, toen de laatste vervroegde parlementsverkiezingen werden gehouden, lag de participatie op 22,74 procent op het middaguur.

Lees meer »

TERUGLEZEN GAZA. VN: Al 1,9 miljoen mensen ontheemd in Gaza – Israëlische luchtaanvallen op Khan Younis en Rafah na evacuatiebevel

Het Israëlische leger heeft maandag de evacuatie bevolen van Khan Younis en Rafah, in het zuiden van de Gazastrook. Daar werden honderdduizenden Palestijnen enkele weken geleden al gedwongen te vluchten voor gevechten, zij moeten nu opnieuw op de vlucht. Dinsdag voerde het Israëlische leger meteen meerdere luchtaanvallen uit op beide plekken. Een ziekenhuisbron in Khan Younis meldt acht doden en

Lees meer »

Blankenberge wil deze zomer nog meer inzetten op openbare netheid: “Vorige zomer kregen 116 overtreders een GAS-boete tijdens 1.085 controles”

Deze zomer zullen medewerkers van OVAM opnieuw anonieme controles houden in Blankenberge om overtreders van sluikstorten, zwerfvuil en hondenpoep op heterdaad te betrappen. De stad zelf heeft drie extra GAS-vaststellers opgeleid die deel uitmaken van de dienst Gemeenschapswachten. Burgemeester Björn Prasse (Open Vld) kondigde aan dat er ook een nieuw online meldingsplatform komt.
The post Blankenberge wil deze zomer

Lees meer »

Kunstencentrum BUDA haalt Europese Interreg-middelen binnen

Het project EMERGE van kunstencentrum BUDA werd goedgekeurd in het kader van het programma Interreg VI France-Wallonie-Vlaanderen. Het gaat over een totaalbedrag van 3,29 miljoen euro, gespreid over de periode 2024-2028.
The post Kunstencentrum BUDA haalt Europese Interreg-middelen binnen appeared first on KW.be.

Lees meer »