Luke Humphries maakt indruk en grijpt Grand Slam of Darts, Rob Cross maatje te klein

Luke Humphries heeft op een indrukwekkende manier de Grand Slam of Darts op zijn naam geschreven. Tegenstander Rob Cross holde van meet af aan achter de feiten aan. De eindstand was dan ook duidelijk: 16-8.

Meer krantenkoppen in België

Willy Cauwelier exposeert in bijna jarig Muze’um L in Rumbeke

Muze’um L in Rumbeke viert in september de tiende verjaardag en dat wordt nu al voorbereid met een expositie met werk van beeldend en conceptueel kunstenaar Willy Cauwelier. “Ik ben van bij het begin betrokken geweest bij het verhaal van ‘de meridiaan van de kunst’ dat wijlen Fernand Callebert uitgewerkt heeft.”
The post Willy Cauwelier exposeert in bijna jarig

Lees meer »

Zomeraanwinst Nathan Huygevelde maakt zich op voor eerste seizoen bij KVK: “Het voelt echt als thuiskomen”

Voor Gilles Dewaele had KV Kortrijk al een andere speler aangetrokken: de twintigjarige middenvelder Nathan Huygevelde. Hij komt op huurbasis over van Union Saint-Gilloise, voor een seizoen met koopoptie. Naast Huygevelde zijn ook de transfers van verdediger Gilles Dewaele (28) en spits Nacho Ferri (19) al aangekondigd.
The post Zomeraanwinst Nathan Huygevelde maakt zich op voor eerste seizoen bij

Lees meer »

Tennisser Zizou Bergs geplaatst voor Olympische Spelen: “Zullen met plezier afreizen naar Parijs”

Opluchting in het Belgische tenniskamp: met Zizou Bergs neemt deze zomer toch een landgenoot deel aan het olympische enkelspel. Dankzij een aantal afzeggingen haalde hij nipt de hoofdtabel. In het dubbelspel zijn het duo Sander Gillé en Joran Vliegen geselecteerd door de Internationale Tennisfederatie. Zij zien Parijs 2024 als een hoog doel, in tegenstelling tot Elise Mertens die zelf verzaakte

Lees meer »

Hij hoeft niet te paraderen in bloot bovenlijf. Maar een zwakke Joe Biden is nefast voor heel de wereld

Oorverdovend wordt de roep in de Verenigde Staten aan Joe Biden om zich terug te trekken als presidentskandidaat. Voor het welzijn van zijn land. Maar hij zou dat ook moeten doen voor het welzijn van de wereld, analyseert onze buitenlandjournalist Guy Van Vlierden. Als Biden verliest, zit iedereen weer opgezadeld met Donald Trump. En als Biden alsnog wint, dan dreigen

Lees meer »

LIVE PORTUGAL-FRANKRIJK (21u). Mbappé over Ronaldo: “Hij is een legende, maar we hopen morgen te winnen” – Martínez: “Frankrijk is meer dan Mbappé”

Portugal kon zich tegen de Slovenen pas na strafschoppen plaatsen voor de kwartfinale op dit EK voetbal. De Fransen hadden een eigen doelpunt van Jan Vertonghen nodig om door te gaan naar de volgende ronde. Kunnen Mbappé en co doorstoten naar de halve finales of steken de troepen van Martínez daar een stokje voor?

Lees meer »

Oostendenaar Arthur Goethals is de nieuwe voorzitter van de BNXT League: “Ik ben vereerd met deze benoeming”

Arthur Goethals (78), gewezen voorzitter van BC Oostende en van de Belgian Pro Basketball League, is benoemd tot de nieuwe voorzitter van de BNXT League, de grensoverschrijdende basketbalcompetitie met Belgische en Nederlandse clubs.
The post Oostendenaar Arthur Goethals is de nieuwe voorzitter van de BNXT League: “Ik ben vereerd met deze benoeming” appeared first on KW.be.

Lees meer »