Tweede Sportbeurs Harelbeke is succes

De Sportdienst en Sportraad Harelbeke pakten voor de tweede keer uit met een Sportbeurs in cultureel centrum Het Spoor. “Daarmee willen we voor de tweede keer zoveel mogelijk geoefende sporters en inwoners van onze stad die willen starten met sporten samenbrengen en stimuleren om aan sport te doen”, zegt Michaël Vannieuwenhuyze als diensthoofd Sport.

Het is een beurs voor zowel geoefende sporters, mensen die willen starten met sporten en voor iedereen die interesse heeft in het reizen en zeilen van de sport. Ploegsporters, individuele sporters, recreanten, iedereen was welkom. Op de beurs stonden 25 standen zoals onder meer osteopaten, gezonde voeding, soorten sport, hoe conditie aanscherpen, juiste sportschoenen en meer. Zij konden je verder helpen met antwoorden op de vragen van sporters.

Maar er was meer: Sportdienst Harelbeke nodigde een heel interessante spreker uit, met name de ex-olympiër en levende basketlegende Ann Wauters. “Het was bijzonder haar te ontmoeten en haar te horen vertellen over haar veerkracht, inzichten en haar vele ervaringen. Alles misschien persoonlijk, maar je kan er voor jezelf iets van opsteken, zeker over weerbaarheid en inzet, ook bij jezelf en een team”, vertelt Dominique Van Overtveldt uit Bissegem. “De vorige editie, nu 3 jaar geleden, was goed, maar met de inschrijvingen, zitten we nu al een pak hoger. Er zijn opnieuw 25 standen”, besluit Michaël Vannieuwenhuyze, diensthoofd sport.

The post Tweede Sportbeurs Harelbeke is succes is provided by KW.be.

Meer krantenkoppen in België

Belgische verdachten in verdwijning Vlaams koppel op Tenerife verzetten zich niet langer tegen uitlevering aan Spanje

Michael A. (44) en zijn zoon Lucas A. (23), de twee Belgische verdachten van de verdwijning van Marc Olbrechts en de verdwijning en de dood van Laura Trappeniers op Tenerife, verschijnen donderdag voor de raadkamer in Brussel. Die moet zich buigen over hun uitlevering aan Spanje. Volgens hun advocaat zullen de twee zich daar niet langer verzetten.

Lees meer »

LIVE RODE DUIVELS. Tedesco ziet België niet als favoriet, maar gaat vol voor kwalificatie: “Moeten er van bij de start in geloven”

Matchdag min één voor de Rode Duivels. Maandag wacht de clash met Frankrijk, deze voormiddag werd er getraind in het Team Base Camp in Freiberg. Met de volledige groep, want ook Axel Witsel was van de partij. Na de korte afreis naar Düsseldorf zullen om 17u45 bondscoach Tedesco samen met Orel Mangala de pers te woord staan in de Düsseldorf

Lees meer »

KIJK. Serena Williams doet nieuwe poging om in jeansrok te passen na zwangerschap en krijgt steun: “Gooi die rok weg, je lichaam is perfect”

Oud-toptennisster Serena Williams (42) heeft het haar doel gemaakt opnieuw te passen in een jeansrok van Valentino. Williams deelde eerder al twee video’s over pogingen om af te vallen na haar zwangerschap en doet dat nu opnieuw. Verschillende fans vinden het alvast niet nodig dat de zangeres haar doel verderzet. “Koop een nieuwe rok, je ziet er geweldig uit” en

Lees meer »

Voortvluchtige drugsbaron Hoesny ‘Hitler’ krijgt 15 jaar cel en ziet 8 miljoen euro verbeurd verklaard

De correctionele rechtbank heeft de voortvluchtige Antwerpse drugsbaron Hoesny A. veroordeeld tot vijftien jaar cel en een boete van 400.000 euro wegens grootschalige cocaïnesmokkel via de haven van Antwerpen. Daarnaast legt de rechtbank een verbeurdverklaring van 8 miljoen euro aan criminele inkomsten op. Voetbalmakelaar en voormalig AEL-kopstuk Mohamed Benhaddou, de rechterhand van Hoesny, moet tien jaar de cel in.

Lees meer »

Het Achterland stelt sterke productie ‘De Ballroombeker’ voor, geschreven door West-Vlaming Jeroen Maes

De zomerkomedies van producent Het Achterland in het Fakkeltheater zijn uitgegroeid tot een authentieke Antwerpse zomertraditie. ‘De Ballroombeker’ zal vanaf 28 juni 2024 maar liefst zeven weken te zien zijn in de Rode Zaal van het Fakkeltheater. Regisseur Jeroen Maes schreef een heerlijke, zwoele danskomedie voor de hoofdcast met o.a. Ann van den Broeck, Carry Goossens, Karin Jacobs en Vicky

Lees meer »

Burenduel tussen Pieter-Jan Maeyaert en Danny Kerckhof in TBR short rally Oekene

Dit weekend wordt in Oekene de derde editie van de TBR short rally verreden. Met meer dan 100 wagens aan de start en geen uitgesproken favoriet belooft het een spannende wedstrijd te worden met daar bovenop het burenduel tussen Pieter-Jan Maeyaert en Danny Kerckhof bij de historics.
The post Burenduel tussen Pieter-Jan Maeyaert en Danny Kerckhof in TBR short

Lees meer »

Man opgepakt na schoten in woning in Bernissart

In de omgeving van Bernissart (Henegouwen) zijn er zaterdagochtend schoten gelost in een woning. Speciale eenheden van de politie kwamen ter plaatse en de dader werd opgepakt. Volgens het parket van Doornik-Bergen zijn er geen slachtoffers gevallen.

Lees meer »