PROMOJAGERS SUPERTIP. “Speelgoed aan de helft van de prijs”: bij deze winkels vind je de beste acties voor Sinterklaas

“Hij komt, hij komt, die lieve goede Sint”. Heel wat kinderen beginnen al reikhalzend uit te kijken naar de komst van de Sint op 6 december. Verschillende winkels pakken uit met acties op hun speelgoedassortiment. Gunther Devisch, van Promojagers België, maakt er zijn wekelijkse supertip van voor de lezers van HLN. Hieronder vind je een overzicht van de beste promo’s.

Meer krantenkoppen in België

Na fatale duosprong in Schaffen: ook broer van Viviane overleed toen parachute dichtklapte. “Hij stortte te pletter voor de ogen van duizenden toeschouwers”

Het ongeval met de parachute in Schaffen haalt nare herinneringen naar boven bij Viviane Jajor (54). Ruim twintig jaar geleden stortte haar broer Erik, paracommando en dus professioneel springer, neer nadat zijn parachute dichtgeklapt was door een hevige windstoot. “Ik leef mee met de familie van de verongelukte vrouw en de gewonde instructeur.”

Lees meer »

“Het oogde sloom, zonder idee en wil”: Oranje maakt geen verpletterende indruk op pers (maar ook tegenstander Engeland doet dat niet)

Engeland en Nederland mogen komende woensdag strijden om een plek in de finale van het EK voetbal. The Three Lions en Oranje rekenden in hun kwartfinale af met respectievelijk Zwitserland en Turkije, maar hun prestaties maakten geen onverdeeld goeie indruk op de plaatselijke media – en dat is nog zacht uitgedrukt. “Het was als een overjarige palingsound tegen opzwepende muziek.”

Lees meer »

Hitterecords sneuvelen in extreme hittegolf VS

De extreme hittegolf die delen van de Verenigde Staten in zijn greep heeft, houdt nog aan tot zeker halverwege deze week. Nadat in Las Vegas en Death Valley afgelopen weekend al hitterecords sneuvelden, verwacht de National Weather Service (NWS) dat er deze week meer records aan diggelen gaan.

Lees meer »

Lore Quatacker is Belgisch kampioen op de 1.500 meter

Lore Quatacker won op het BK in Brussel de 1.500 meter bij de vrouwen. Het werd een ongezien spannende race, waarbij ze net als Marie Bilo finishte in 4’34’’24. Het leverde beide atletes een gouden medaille op.
The post Lore Quatacker is Belgisch kampioen op de 1.500 meter appeared first on KW.be.

Lees meer »

Studenten krijgen eten voorgeschoteld, maar zien dan rat in saus zwemmen

Studenten van de Jawaharlal Nehru Technological University Hyderabad in India hebben dinsdag een onaangename verrassing gevonden in hun eten. Toen ze ’s middags wilden aanschuiven voor een chutney zag één van hen plots een rat zwemmen in de saus. Naar verluidt hebben ambtenaren van de afdeling voedselveiligheid van Telangana onlangs talrijke overtredingen ontdekt in de kantine. Ze vonden vijftien kilo

Lees meer »

Klimmers vinden gedumpte hond met trekbandjes om zijn muil en nek: “Vastberaden om dader van deze gruweldaad te vinden”

De autoriteiten in de Amerikaanse staat Californië zijn na een akelige ontdekking in een natuurpark op zoek naar een dierenbeul. Klimmers troffen vorige week in de wildernis bij Malibu een gedumpte hond aan met trekbandjes rond zijn nek en mond. Foto’s tonen het trieste dier in de verschrikkelijke toestand. Alleen achtergelaten in niemandsland, voor wat uiteindelijk in een gruwelijke doodsstrijd

Lees meer »