Overval in tankstation Esso in Komen: “Schrik zit er nu goed in”

Vrijdagavond werd het Komense Esso tankstation overvallen. Een onbekende sloeg er toe en verdween zonder een spoor achter te laten. Het is ondertussen reeds de tweede overval op dezelfde plaats in amper een jaar tijd.

De feiten speelden zich vrijdagavond af, kort na 20 uur. “Het was een werkneemster die in de winkel van het tankstation nog aan de slag was”, zucht de uitbaatster. “Ze zag hoe een man op een scooter tot bij het tankstation reed, de winkel binnen stapte en toesloeg.”

“Hoewel de politie snel ter plaatse was, verdween de man zonder ook maar één spoor achter te laten. We hebben er geen idee van wie hij is, al zit de schrik er bij ons ondertussen goed in. In april dit jaar was het hier ook al van dat. Toen moest de dader zonder buit afdruipen. We gaan goed moeten nadenken over het verdere vervolg nu.”

De politiezone bevestigt het voorval maar wenst niet in de detail te treden. “Het voorval maakt deel uit van een gerechtelijk onderzoek. Daar wordt niet over gecommuniceerd.”

The post Overval in tankstation Esso in Komen: “Schrik zit er nu goed in” is provided by KW.be.

Meer krantenkoppen in België

Krijgt Gella eindelijk een opvolger? Dit zijn de (medaille)kansen van de West-Vlaamse Olympiërs

19 september 2000 in Sydney: judobrons voor Gella Vandecaveye, amper twee maanden nadat ze de kruisbanden van haar rechterknie scheurde. Vierentwintig jaar later is Vandecaveye – hockeyer Arthur De Sloover behaalde in Tokio goud met de Red Lions – nog altijd de laatste West-Vlaamse individuele medaillewinnares op de Olympische Spelen. Komt daar tussen zaterdag 27 juli en zondag 11 augustus

Lees meer »

Crimineel licht juwelier op met sluw trucje

De Britse politie is op zoek naar een crimineel die een juwelier heeft opgelicht eind juni in Stoke-on-Trent. De man wou een gouden sieraad verkopen aan de juwelier, maar verwisselde het horloge na het wegen met een waardeloos kopie. De juwelier is zo’n 2.080 euro kwijt.

Lees meer »

CD&V Torhout zet de jongeren voorop

CD&V Torhout heeft haar definitieve lijst voor de gemeenteraadsverkiezingen bekendgemaakt. Opvallend: direct na lijsttrekker Kristof Audenaert, zelf ook maar 41, staan drie nieuwe, jonge kandidaten: Ellen Degrande, Gianni Verhouwe en Stijn Deboysere. “Een duidelijk signaal dat we de jongeren voorop zetten.”
The post CD&V Torhout zet de jongeren voorop appeared first on KW.be.

Lees meer »

Izegemse zangeres Katrien Van Opstal trouwde met…. zichzelf: “Zondag feest met vrienden en familie”

Om een relatiebreuk te verwerken en te bevestigen dat ze graag zichzelf ziet, besloot Katrien Van Opstal met zichzelf te trouwen. Vorige week vond in haar woonplaats Nazareth het burgerlijk huwelijk plaats, zondag geeft Katrien voor vrienden en familie haar trouwfeest
The post Izegemse zangeres Katrien Van Opstal trouwde met…. zichzelf: “Zondag feest met vrienden en familie” appeared first

Lees meer »