Nog meer miserie op het spoor: nu ook geen treinverkeer tussen Kortrijk en Roeselare

Door een persoonsaanrijding in Heule is het treinverkeer verstoord tussen Kortrijk en Roeselare. Er worden vervangbussen voorzien.

Het incident deed zich voor rond 12 uur 40 zaterdagmiddag. Politie en brandweer kwamen ter plaatse. Het treinverkeer loopt hierdoor nog meer hinder op. Tussen Kortrijk en Oudenaarde rijden al heel het weekend geen treinen door een verkeersongeval in Harelbeke. Nu is ook het treinverkeer tussen Kortrijk en Roeselare verstoord. Er worden vervangbussen voorzien.

Bovendien gebeurde afgelopen dinsdag in Koolskamp ook al een zwaar ongeval toen een trein inreed op een vrachtwagen. Daardoor zijn er ook tussen Lichtervelde en Deinze problemen op het spoor, dit nog minstens tot maandag. (JF)

The post Nog meer miserie op het spoor: nu ook geen treinverkeer tussen Kortrijk en Roeselare is provided by KW.be.

Meer krantenkoppen in België

Amerikaans Hooggerechtshof verklaart Trump (gedeeltelijk) “absoluut immuun” voor vervolging

Donald Trump is “absoluut onschendbaar” voor officiële handelingen die hij stelde als president, zegt het Supreme Court – al is hij dat niet voor privéhandelingen. Dit ophefmakende arrest is een enorme overwinning voor Trump, want daardoor is het haast onmogelijk dat het belangrijkste proces tegen hem – waarin hij twintig jaar cel riskeert – nog voor de verkiezingen van start

Lees meer »

Man aangehouden na uit de hand gelopen burenruzie: Jan in ziekenhuis overleden nadat hij door auto aangereden werd

Een jarenlange burenruzie in Ouwegem (Kruisem) is begin deze week tragisch afgelopen. Eén van de betrokkenen, Jan Clauwaert, werd op dinsdag 25 juni aangereden na alweer een ruzie. De man werd naar het ziekenhuis overgebracht, waar hij maandag overleden is. Meer info over de precieze omstandigheden van het ongeval ontbreekt, de aanrijder werd aangehouden.

Lees meer »

BEKIJK: Herdenking van dodelijke crash Britse WO II-bommenwerper in Kattevennen: “Belangrijk om hun opoffering nooit te vergeten”

De stad Genk heeft in de Kattevennen een herdenkingsmonument ingehuldigd voor de 3 Britse bemanningsleden van een vliegtuig dat crashte in de Kattevennen, tijdens de Tweede Wereldoorlog. Op 12 mei 1940 stortte de Britse bommenwerper van het type Bristol Blenheim neer in het bos. Het enige nog vliegende exemplaar vloog vandaag voor de gelegenheid over het vliegveld van Zwartberg. Het

Lees meer »

Mysterieuze cirkels in de lucht doen Berlijners speculeren over aliens, maar het antwoord is minder spectaculair

De inwoners van Berlijn hebben woensdag verschillende zwarte cirkels in de lucht gespot. Op sociale media doken al snel video’s op met speculaties over ufo’s en aliens, maar het echte antwoord is veel minder spectaculair. De ringen zouden afkomstig zijn van roet en/of uitlaatgassen. “Ze ontsnappen wanneer er een explosie op de grond plaatsvindt. Dit gebeurt in de industrie of

Lees meer »